*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej.
Korzystam z chwili wolnego. Mały nakarmiony - wyduldał 120 ml i zasnął w minute.
Musze z nim ćwiczyć - asymetria. Notorycznie głowa w prawa strone. Poogladalam ćwiczenia na Internecie i Trenujemy. Sukcesy juz sa i oby tak dalej - trzymajcie kciuki.
Generalnie wszystko ok. Po szczepieniu extra. Przez dwa dni po był nieco pobudzony - a spodziewałam się raczej senności Hihi- i poza robieniem 2 kup na ddobę a nie co 2 doby jednej, to nic zzaskakującego dzięki Bogu. Następne + pneumokoki w okolicach 25 kwietnia.
19 kwietnia chrzciny Szymusia. Prawie wszystko już dograne..została połowa zaproszeń - w końcu wyszło 31 osób
, ubranko - bo czekam do kwietnia ( Szymuś rośnie bardzo 5700 , ubranka 68 i pampki 3) i tort.
Wczoraj super pogoda wiec spacer a potem mały spał dalej i usiadłam na tarasie a on jeszcze 1, 5 h lulał obok w wózku. Ah... fajnie było. Przypomniało mi się jak leżalam w sierpniu na leżaki i puszczałam mu piosenki z tel a mąż przynosił mi owoce, które potem i tak "zwracałam" Hihi.
Dobra. Ide spać
zapewne do 5:30 mniej więcej.
Pa!
Aha. Dwa dni temu dostałam okres. Nie boli jak przed ciążą, ale ...właśnie zalało mi gacie
Do zaś!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 01:48
renia83, isabelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny moja też robiła kupkę prawie w każdy lub w co drugi pampers zawsze, syn zresztą też. Ostatnio zaczęła robić raz na dwa dni. Pytałam wczoraj pediatrę o to i powiedziała, że jeśli dziecko nie cierpi to normą przy kp jest nawet jedna na 10dni!!
w szoku byłam bo ja też miałam w domu modele wielokupkowe:) -
nick nieaktualnySzpilka ja tez nie mam ciągłego snu, moja mała zazwyczaj ma dwie pobudki w nocy,a dzisiaj o 1wszej się rozgadała i tak do 2:30...padnięta jestem jak zwykle, do tegomod 2dni robi zielonkawe kupki ze śluzem i juz zaczynam się martwić, ale muszę się przyjrzeć temu co JA jem, jak nic się nie zmieni pojadę do lekarza, muszę tez umówić wizytę u neurologa,ponieważ mam kilka zastrzeżeń co malej i boje SOE czy to nie jest wzmożone napięcie mięśniowe...
Wiec jak widzisz trochę zmartwień jest, przez co nocy całej o tak nie przesypiam...
Gratuluję 2miesiąca:-D
-
Malenq dzieki
Zmartwienia swoje robia mam nadzieje, ze z Kosia wszystko dobrze
u nas pobudka o 0.30 (tylko kwekanie), 2, 3.30, 5.30 (od wtedy nie spal do 7 a od 7 zasypia na chwile i sie budzi
a) jak tylko usiade
b) jak tylko zwine sie w klebek na fotelu
c) jak uda mi sie etap a i b i zmruze oczy lub opadnie mi glowa -
Czyli muszę chyba przestać się przejmować.moja pierdzi tylko co chwilkę,a kupy nie ma od poniedziałku.Becia81 wrote:Dziewczyny moja też robiła kupkę prawie w każdy lub w co drugi pampers zawsze, syn zresztą też. Ostatnio zaczęła robić raz na dwa dni. Pytałam wczoraj pediatrę o to i powiedziała, że jeśli dziecko nie cierpi to normą przy kp jest nawet jedna na 10dni!!
w szoku byłam bo ja też miałam w domu modele wielokupkowe:) -
nick nieaktualnySzpilka, znam te a,b,c.... Ostatnio nawet powrót małża nie pomaga, bo mała uspokaja się tylko przy mnie...nie muszę brać jej na ręce, ale musi czuć mój dotyk....
U mnie zazwyczaj o 21śpi, potem 00:30, kolejne 3.30, następne miedzy 5-6,
Ostatnio jakoś tylko 2 pobudki robiła, ale podejrzewał ze to jednorazowe było......
Marta jak nie plączę i nie prężyła się, a tylko pierdy to nie masz się o co martwić, potem wystrzeli z pieluszki, wiec bądź gotowa do mega 2...hehehe
MartaKD lubi tę wiadomość
-
4 miesiące temu o tej porze z uśmiechem na ustach mówiłam ordynatorowi na porannym obchodzie, że czuję się fantastycznie, a on stwierdził, że oby tak dalej. 3 godziny po obchodzie pojawiły się pierwsze bolesne skurcze, a 12 godzin później na świecie pojawił się okruch.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 08:35
Selene, Becia81, Malenq, MartaKD, Rybka1, Ag..., Ewelina88, jonka91, A.loth, Agus89, Kawa, szpilka, Chanela, rastafanka, OliOla lubią tę wiadomość
-
Ja tak właśnie mam napisane na opakowaniu.do konca 3 miesiąca,wiec jeszcze miesiąc.daje k i d.a później daje sie jeszcze cos?Wiki81 wrote:Która kończy już dawać wit K? Do końca 3 mies jest. Dobrze rozumiem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 09:11