*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny od zielonych pampersów. Powiedzcie mi jak to u Was wygląda bo ja mam wrażenie że one przemakają (w sensie nie że bokiem wyleci, tylko po całej powierzchni) O_o i są bardzo zimne. Zawsze jak przebieram małą to mam wrażenie że ma mokre ubranka.
-
szpilka masz rację, tylko że nie mam z kim zostawic Jasia i tak go ciągam 50km, dla mnie stres bo on sam z tyłu w samochodzie tylko sie modle żeby sie nie obudził. Fakt że zostaje z teściową dodatkowo mnie stresuje.
Wczoraj jak czekałam w kolejce do lekarza to myslałam tylko o tym żeby moje piersi wytrzymały tyle godzin bez karmienia.
/dodatkowo zrobilam zdjecie bolącego zeba i mam ropień, nie do końca wypełniony kanał i czeka mnie kanałowe leczenie prywatnie. Stale koszta rosną bo jeszcze chrciny przed nami, ale widzę że większość z Was to przeżywa.
Jedyna dobra wiadomość to wczoaj wybraliśmy płytki do łazienki, pani od razu zrobiła nam projekt...a co tam pochwalę się, taką bedę miała łazienkę.

oczywiscie na jasnych plytkach beda jasne fugi a na ciemnych ciemne. No i to bedą kremowe płytki nie białe z połyskiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 10:53
Chanela, Kawa, Ewelina88, szpilka, Agus89, Bogusiar80, Becia81, lwuska55592, Maud11 lubią tę wiadomość
-
Kawa wrote:Dziewczyny od zielonych pampersów. Powiedzcie mi jak to u Was wygląda bo ja mam wrażenie że one przemakają (w sensie nie że bokiem wyleci, tylko po całej powierzchni) O_o i są bardzo zimne. Zawsze jak przebieram małą to mam wrażenie że ma mokre ubranka.
Moja Ala nosi zielone dwójki i nie zauważyłam takiego problemu. -
p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:35
magdalenka, szpilka, ania_29, Ag..., isabelle, Ewelina88, Agus89, renia83, Malenq, Bogusiar80, MonisiaK, Tymi, OliOla, Chanela, MartaKD, Gwiazdeczka27, Kawa, Becia81, lwuska55592, jonka91, Maud11, rastafanka, MonikaDM, slash lubią tę wiadomość
-
lustro podświetlane będzie nad umywalką + oświetlenie na suficie. a pralka nie jest przy wc, jest na drugiej ścianie. To mała łazienka więc siłą rzeczy wszystko jest obok siebie.Chanela wrote:super projekt. A oswietlenie? nad lustrem cos bedzie? ta pralka bedzie zaraz kolo wc?
to dokładnie te płytki są http://www.ceramika-domino.pl/Kolekcje-i-aranzacje/Aranzacje-i-plytki-lazienkowe/Lily -
jeju ja takie barwne imrezy to wlasciwie zakonczylam jak poznalam mojego, pozniejsze troche sppokojniejsze, choc niekiedy tez sie dzialoMartaKD wrote:Ja ostatni raz na imprezie takiej bylam dokladnie 3lata temu:) wieczór panieński koleżanki.pozniej juz spokojniejsze były :)a teraz moze juz nie wypada:)
MartaKD lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNawet w kupnym pasztecie jest mleko...Ewelina88 wrote:Malenq a co Ty jesz? Bo ja widzę, ze wszędzie jest mleko krowie. Same ziemniaki??? Maskara... W poniedziałek o 8.30 mamy wizytę.
Jem kasze różne, warzywa, gotowany/pieczony drób, a budyń na napoju sojowym robię....do tego piekę chlebek, mięso na kanapki itp. Jem tuńczyka/łososia z puszki z różnymi rodzajami salat, jem jajko gotowane 2x na tydzień, jem makaron orkiszowy lub żytni, jem tosty z dżemem jabłkowym... Kisiel, galaretkę.... -
Ja tez miaam te pomaranczowe sleepandplay,dzis probuje odstawic zagęzczacz,moze sie uda....oby nie ulewał...
Dzis kompletnie nie robie nic,obia z wczora,zmylam garnki,wrocilam ze spaceru,maly spi,ja pomslowalam paznokcie i leże jak zwierze.. a co tez sie odpoczynek nalezy:-)dzis wbieram sie do galerii po ramoneske:-)
Ag... lubi tę wiadomość