*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kasia86 wrote:Melula ja jak zobaczyłam twój sówaczek to jestem w szoku ty przez te 2 miesiące po porodzie tyle schudłaś czy to waga jeszcze z dzidziusiem przed porodem?
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
Bylam na tomografii kręgosłupa.zajelam sobie kolejke i polecialam do taty,bo leży na urologii i do koleżanki oddziałowej na Sor w tym czasie.co prawda jak mnie fizjoterapeuta ponastawiał to już nie boli,ale tomografię zrobiłam.nie bylo mnie 2 godziny ,a mała w tym czasie spala:)
magdalenka lubi tę wiadomość
-
Właśnie przyszło zamówienie z gemini i troche jestem zła na siebie. Bo te smoczki z lovi miały być z napisami "I love mummy/daddy" a dopiero teraz patrzę, że w ofercie jest napisane że wzór wybierany losowo i przyszły do mnie te marynarskie, ale też są ok. Tylko ja myslalam że to są te wyprofilowane, takie wypukłe do góry a to są takie kulkowe...ma któraś z Was je ?? jak się sprawdzają.
My po 2h spacerze, a Jaś dalej śpi już 3 godzine uff
MartaKD przypomniałaś mi że muszę się na rezonan zarejestrować...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 15:15
-
Ag.. 480 ?? łał !!! co Ty tam nazamawiałaś???
Mi ten z lovi wydaje się mały, szczerze liczyłam że troszkę większy będzie, bo "stary" smoczek też bym mniej więcej tej wielkości, no troszkę mniejszy ale zaczął się odciskać dość mocno na policzkach przy dłuższym ssaniu. -
magdalenka wrote:Ag.. 480 ?? łał !!! co Ty tam nazamawiałaś???
Mi ten z lovi wydaje się mały, szczerze liczyłam że troszkę większy będzie, bo "stary" smoczek też bym mniej więcej tej wielkości, no troszkę mniejszy ale zaczął się odciskać dość mocno na policzkach przy dłuższym ssaniu.
wiesz co na kazdym produkcie byla spora roznica w cenie wiec kilka femaltikerow ( juz mi smakują) witaminy dla siebie i M, witaminke D 3 opakowania, mleko modyf, kosmetyki, butelki i grzechotki;) i tak sporo zaoszczedzilam. -
co myslicie o tym zestawie na chrzest? bedzie w lipcu.
http://www.hm.com/pl/product/89210?article=89210-A
do tego kaszkiet i mucha w granacie albo brazie/bezu w zaleznosci co znajde i sweterek blekitny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 15:43