*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq moja tez tylko w ciągu 2 tyg 160 gram. To może być wina alergii. Ja daje cyca, potem ściągam to co zostawi bo jak słabo leci nie chce ssać i nawet jak jest 10ml czy 20 to jej daje. Czasem nawet 50 ml. A jak jeszcze chętna robię 30 Nutramigenu. Od wczoraj mamy taki system. Maz kupił wagę dziś i zobaczymy jak się to sprawdzi. Moja maleńka wazy tylko 4,5 kg. Ale wygląda na więcej i pampersy mamy 3. Nie wiem jak to możliwe. Mam nadzieje ze te zmiany pomogą. Tylko ja po diecie bez-mlecznej i takim ciągłym karmieniu, sciagnaiu, dokarmianiu to nie wiem jak dam rade normalnie sie nia zajmowac.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina88 wrote:Malenq moja tez tylko w ciągu 2 tyg 160 gram. To może być wina alergii. Ja daje cyca, potem ściągam to co zostawi bo jak słabo leci nie chce ssać i nawet jak jest 10ml czy 20 to jej daje. Czasem nawet 50 ml. A jak jeszcze chętna robię 30 Nutramigenu. Od wczoraj mamy taki system. Maz kupił wagę dziś i zobaczymy jak się to sprawdzi. Moja maleńka wazy tylko 4,5 kg. Ale wygląda na więcej i pampersy mamy 3. Nie wiem jak to możliwe. Mam nadzieje ze te zmiany pomogą. Tylko ja po diecie bez-mlecznej i takim ciągłym karmieniu, sciagnaiu, dokarmianiu to nie wiem jak dam rade normalnie sie nia zajmowac.
Pediatra tez twierdziła ze to wina alergii, u nas Babilon pepti, 2 puszki nutramigenu stoją, mała za żadne skarby nie chce tego pić...
I ja tak dzisiaj zrobiłam, najpierw Cyc, potem laktator, potem moje mleczko z butelki i ponad godzina na karmieniu minęła:-\ale mleka niewiele w cycach zostaje do odciągnięcia.....
Mała wczoraj wieczorem dostała moje mleko 140ml wypiła jednym tchem i się zastanawiał czy nie za mało jej było, ale nie płakała wiec stwierdzilam ze pewnie w sam raz
Nadal robi zielone i śluzowate kupki, pediatra wczoraj nawet nie skomentowała... Uhmmm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjulaa85 wrote:w sobote mam ur.synka , znacie jakieś fajne menu dla dzieci?
Moja córcia ma jutro urodziny ale imprezkę dla dzieci robię jej w sobotę. Też maiłam dylemat co podać. Ola zażyczyła sobie galaretkę drobiową to jej zrobię niech ma.Paluszki, chrupki chipsy,orzeszki,szaszłyki z pianek w czekoladzie, szaszłyki z sera ,szynki i warzyw bo kolorowe i dzieci lubią, owoce albo osobno albo sałatka owocowa i zrobię jeża z arbuza fajny znalazłam w necie, no i cukierki, żelki , ciastka i tort no i pomyślałam o daniu na ciepło żeby się nie zamulały słodkim na danie na ciepło to dzieci wybrały frytki z mięskiem pieczonym.No i oczywiście soki dla spragnionych.
I kolorowe kanapki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 13:00
-
nick nieaktualny
-
Selene wrote:Dziewczyny a tak zupełnie od czapy..
Obraca się ktoś w kręgach książkowych? Tzn. ma wśród znajomych wydawców, redaktorów? Albo pracuje w jakimś wydawnictwie?
I jeszcze? Jest ktoś wśród was polonistą albo zna polonistów? Mam duży tekst do poprawy z błędów stylistycznych, językowych, gramatycznych (przecinki i te sprawy) za rozsądną cenę dam do poprawy
Selene ja jestem polonistą, poprawiałam magisterki znajomymale przy dziecku ciężko, oj ciężko...