X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    offtop
    http://www.gummiestore.com/kategoria/kalosze widzialyscie te buty? fajowe

Kawa, Chanela lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    offtop
    http://www.gummiestore.com/kategoria/kalosze widzialyscie te buty? fajowe
    Ja mam takie ;)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/af5de315a090.jpg

Ag..., Chanela, Becia81, MonikaDM, kasiakra lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa meliski?

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Kawa meliski?

Całe z gumy, oryginalne meliski to nie są (oryginały pachną gumą balonową nawet po kilku latach użytkowania), zamawiałam kiedyś z allegro :)

• Ag... Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Całe z gumy, oryginalne meliski to nie są (oryginały pachną gumą balonową nawet po kilku latach użytkowania), zamawiałam kiedyś z allegro :)

i kosztuja duzo za duzo;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq moja tez tylko w ciągu 2 tyg 160 gram. To może być wina alergii. Ja daje cyca, potem ściągam to co zostawi bo jak słabo leci nie chce ssać i nawet jak jest 10ml czy 20 to jej daje. Czasem nawet 50 ml. A jak jeszcze chętna robię 30 Nutramigenu. Od wczoraj mamy taki system. Maz kupił wagę dziś i zobaczymy jak się to sprawdzi. Moja maleńka wazy tylko 4,5 kg. Ale wygląda na więcej i pampersy mamy 3. Nie wiem jak to możliwe. Mam nadzieje ze te zmiany pomogą. Tylko ja po diecie bez-mlecznej i takim ciągłym karmieniu, sciagnaiu, dokarmianiu to nie wiem jak dam rade normalnie sie nia zajmowac.

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    i kosztuja duzo za duzo;)
    Wiem, gdybym w nich często chodziła to i może bym zainwestowała. Ale w moich kaloszach wyszłam zaledwie kilka razy :)

• Ag... Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam kalosze kilka lat, ostatnio wyciągam z szafy a jeden szary, drugi zielony:/ nie wiadomo czemu. Nie od slonca bo staly w szafie. no i dziwnie to wygląda na nogach;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Malenq moja tez tylko w ciągu 2 tyg 160 gram. To może być wina alergii. Ja daje cyca, potem ściągam to co zostawi bo jak słabo leci nie chce ssać i nawet jak jest 10ml czy 20 to jej daje. Czasem nawet 50 ml. A jak jeszcze chętna robię 30 Nutramigenu. Od wczoraj mamy taki system. Maz kupił wagę dziś i zobaczymy jak się to sprawdzi. Moja maleńka wazy tylko 4,5 kg. Ale wygląda na więcej i pampersy mamy 3. Nie wiem jak to możliwe. Mam nadzieje ze te zmiany pomogą. Tylko ja po diecie bez-mlecznej i takim ciągłym karmieniu, sciagnaiu, dokarmianiu to nie wiem jak dam rade normalnie sie nia zajmowac.
    Otóż to....dieta, laktator, mała itp... A ja juz małżowi mówiłam, ze ja mak zwykle baterie, nie mam duracellów heheheh i nie wiem jak długo pociągnę...
    Pediatra tez twierdziła ze to wina alergii, u nas Babilon pepti, 2 puszki nutramigenu stoją, mała za żadne skarby nie chce tego pić...
    I ja tak dzisiaj zrobiłam, najpierw Cyc, potem laktator, potem moje mleczko z butelki i ponad godzina na karmieniu minęła:-\ :-\ :-\ ale mleka niewiele w cycach zostaje do odciągnięcia.....
    Mała wczoraj wieczorem dostała moje mleko 140ml wypiła jednym tchem i się zastanawiał czy nie za mało jej było, ale nie płakała wiec stwierdzilam ze pewnie w sam raz :-\
    Nadal robi zielone i śluzowate kupki, pediatra wczoraj nawet nie skomentowała... Uhmmm

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    ja mam kalosze kilka lat, ostatnio wyciągam z szafy a jeden szary, drugi zielony:/ nie wiadomo czemu. Nie od slonca bo staly w szafie. no i dziwnie to wygląda na nogach;)
    AG... Nie dziwnie, tylko futurystycznie :-D :-D

• Ag... Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    AG... Nie dziwnie, tylko futurystycznie :-D :-D

hmmm:/ chyba jestem zbyt mainstreamowa na taki wybryk;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:38

Passiflora lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julaa85 wrote:
    w sobote mam ur.synka , znacie jakieś fajne menu dla dzieci?

Moja córcia ma jutro urodziny ale imprezkę dla dzieci robię jej w sobotę. Też maiłam dylemat co podać. Ola zażyczyła sobie galaretkę drobiową to jej zrobię niech ma.Paluszki, chrupki chipsy,orzeszki,szaszłyki z pianek w czekoladzie, szaszłyki z sera ,szynki i warzyw bo kolorowe i dzieci lubią, owoce albo osobno albo sałatka owocowa i zrobię jeża z arbuza fajny znalazłam w necie, no i cukierki, żelki , ciastka i tort no i pomyślałam o daniu na ciepło żeby się nie zamulały słodkim na danie na ciepło to dzieci wybrały frytki z mięskiem pieczonym.No i oczywiście soki dla spragnionych.
    I kolorowe kanapki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 13:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula ja jak zobaczyłam twój sówaczek to jestem w szoku ty przez te 2 miesiące po porodzie tyle schudłaś czy to waga jeszcze z dzidziusiem przed porodem?

• OliOla Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 22:56

l22nzbmh1lqdktpj.png

• marrtka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    Dziewczyny a tak zupełnie od czapy..

Obraca się ktoś w kręgach książkowych? Tzn. ma wśród znajomych wydawców, redaktorów? Albo pracuje w jakimś wydawnictwie?

I jeszcze? Jest ktoś wśród was polonistą albo zna polonistów? Mam duży tekst do poprawy z błędów stylistycznych, językowych, gramatycznych (przecinki i te sprawy) za rozsądną cenę dam do poprawy :)

Selene ja jestem polonistą, poprawiałam magisterki znajomym ;) ale przy dziecku ciężko, oj ciężko...

dxomkrhms4puy6o2.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:38

• Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój starszy przyjechał właśnie ze szkoły i rzucił plecak i poleciał już za płot. Sąsiad sypie po polu więc synek już z nim jeździ :) mały traktorzysta :D

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak...cisza, wszyscy na podworku a my dzis kwarantanna:(
    ale mlody wlasnie rzuca usmiechami z lezaczka wiec chyba jest ok;)

Malenq lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:39

‹‹ 2331 2332 2333 2334 2335 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ