SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    offtop
    http://www.gummiestore.com/kategoria/kalosze widzialyscie te buty? fajowe

Kawa, Chanela lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    offtop
    http://www.gummiestore.com/kategoria/kalosze widzialyscie te buty? fajowe
    Ja mam takie ;)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/af5de315a090.jpg

Ag..., Chanela, Becia81, MonikaDM, kasiakra lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa meliski?

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Kawa meliski?

Całe z gumy, oryginalne meliski to nie są (oryginały pachną gumą balonową nawet po kilku latach użytkowania), zamawiałam kiedyś z allegro :)

• Ag... Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Całe z gumy, oryginalne meliski to nie są (oryginały pachną gumą balonową nawet po kilku latach użytkowania), zamawiałam kiedyś z allegro :)

i kosztuja duzo za duzo;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq moja tez tylko w ciągu 2 tyg 160 gram. To może być wina alergii. Ja daje cyca, potem ściągam to co zostawi bo jak słabo leci nie chce ssać i nawet jak jest 10ml czy 20 to jej daje. Czasem nawet 50 ml. A jak jeszcze chętna robię 30 Nutramigenu. Od wczoraj mamy taki system. Maz kupił wagę dziś i zobaczymy jak się to sprawdzi. Moja maleńka wazy tylko 4,5 kg. Ale wygląda na więcej i pampersy mamy 3. Nie wiem jak to możliwe. Mam nadzieje ze te zmiany pomogą. Tylko ja po diecie bez-mlecznej i takim ciągłym karmieniu, sciagnaiu, dokarmianiu to nie wiem jak dam rade normalnie sie nia zajmowac.

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    i kosztuja duzo za duzo;)
    Wiem, gdybym w nich często chodziła to i może bym zainwestowała. Ale w moich kaloszach wyszłam zaledwie kilka razy :)

• Ag... Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam kalosze kilka lat, ostatnio wyciągam z szafy a jeden szary, drugi zielony:/ nie wiadomo czemu. Nie od slonca bo staly w szafie. no i dziwnie to wygląda na nogach;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Malenq moja tez tylko w ciągu 2 tyg 160 gram. To może być wina alergii. Ja daje cyca, potem ściągam to co zostawi bo jak słabo leci nie chce ssać i nawet jak jest 10ml czy 20 to jej daje. Czasem nawet 50 ml. A jak jeszcze chętna robię 30 Nutramigenu. Od wczoraj mamy taki system. Maz kupił wagę dziś i zobaczymy jak się to sprawdzi. Moja maleńka wazy tylko 4,5 kg. Ale wygląda na więcej i pampersy mamy 3. Nie wiem jak to możliwe. Mam nadzieje ze te zmiany pomogą. Tylko ja po diecie bez-mlecznej i takim ciągłym karmieniu, sciagnaiu, dokarmianiu to nie wiem jak dam rade normalnie sie nia zajmowac.
    Otóż to....dieta, laktator, mała itp... A ja juz małżowi mówiłam, ze ja mak zwykle baterie, nie mam duracellów heheheh i nie wiem jak długo pociągnę...
    Pediatra tez twierdziła ze to wina alergii, u nas Babilon pepti, 2 puszki nutramigenu stoją, mała za żadne skarby nie chce tego pić...
    I ja tak dzisiaj zrobiłam, najpierw Cyc, potem laktator, potem moje mleczko z butelki i ponad godzina na karmieniu minęła:-\ :-\ :-\ ale mleka niewiele w cycach zostaje do odciągnięcia.....
    Mała wczoraj wieczorem dostała moje mleko 140ml wypiła jednym tchem i się zastanawiał czy nie za mało jej było, ale nie płakała wiec stwierdzilam ze pewnie w sam raz :-\
    Nadal robi zielone i śluzowate kupki, pediatra wczoraj nawet nie skomentowała... Uhmmm

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    ja mam kalosze kilka lat, ostatnio wyciągam z szafy a jeden szary, drugi zielony:/ nie wiadomo czemu. Nie od slonca bo staly w szafie. no i dziwnie to wygląda na nogach;)
    AG... Nie dziwnie, tylko futurystycznie :-D :-D

• Ag... Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    AG... Nie dziwnie, tylko futurystycznie :-D :-D

hmmm:/ chyba jestem zbyt mainstreamowa na taki wybryk;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:38

Passiflora lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julaa85 wrote:
    w sobote mam ur.synka , znacie jakieś fajne menu dla dzieci?

Moja córcia ma jutro urodziny ale imprezkę dla dzieci robię jej w sobotę. Też maiłam dylemat co podać. Ola zażyczyła sobie galaretkę drobiową to jej zrobię niech ma.Paluszki, chrupki chipsy,orzeszki,szaszłyki z pianek w czekoladzie, szaszłyki z sera ,szynki i warzyw bo kolorowe i dzieci lubią, owoce albo osobno albo sałatka owocowa i zrobię jeża z arbuza fajny znalazłam w necie, no i cukierki, żelki , ciastka i tort no i pomyślałam o daniu na ciepło żeby się nie zamulały słodkim na danie na ciepło to dzieci wybrały frytki z mięskiem pieczonym.No i oczywiście soki dla spragnionych.
    I kolorowe kanapki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 13:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula ja jak zobaczyłam twój sówaczek to jestem w szoku ty przez te 2 miesiące po porodzie tyle schudłaś czy to waga jeszcze z dzidziusiem przed porodem?

• OliOla Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 22:56

l22nzbmh1lqdktpj.png

• marrtka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    Dziewczyny a tak zupełnie od czapy..

Obraca się ktoś w kręgach książkowych? Tzn. ma wśród znajomych wydawców, redaktorów? Albo pracuje w jakimś wydawnictwie?

I jeszcze? Jest ktoś wśród was polonistą albo zna polonistów? Mam duży tekst do poprawy z błędów stylistycznych, językowych, gramatycznych (przecinki i te sprawy) za rozsądną cenę dam do poprawy :)

Selene ja jestem polonistą, poprawiałam magisterki znajomym ;) ale przy dziecku ciężko, oj ciężko...

dxomkrhms4puy6o2.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:38

• Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój starszy przyjechał właśnie ze szkoły i rzucił plecak i poleciał już za płot. Sąsiad sypie po polu więc synek już z nim jeździ :) mały traktorzysta :D

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak...cisza, wszyscy na podworku a my dzis kwarantanna:(
    ale mlody wlasnie rzuca usmiechami z lezaczka wiec chyba jest ok;)

Malenq lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:39

‹‹ 2331 2332 2333 2334 2335 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ