*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
bilirubina 2.8, posiew e.coli 10^4, morfologia w normie
spal dobrze, dosc niespokojnie ale przespal calą noc.
malenq moj i tak dostaje 1/2 razy dziennie butle.
zasnął po pedicetamolu...wrrrr niech ta lekarka zadzwoni:/
SELENE- niezla zagwozdka, ciezko cos doradzic ale jesli zalexy ci na pracy i chcesz do niej wrocic to moze lepiej zeby bylo do czego. a jak chcesz zmienic to olej.
swoją drogą nie powinni tak pisac- masz prawo do macierzynskiego i do powrotu do pracy, a tak to trochę wymuszają twoją zgodę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 11:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:AG... Jak dodajesz butle z mm to jak z laktacja??? Nie spada??? Boszzzz dzisiaj na noc dam mm....
A może to faktycznie zęby, gadałam z moja SIS teraz i u niej młody od końca 3mies goraczkowal, a pod koniec 4 ząbek był....uhmmmm
trzyma się- nie mam problemow, butle dostaje w karmieniu ok 12 i czasem wieczorem ok 20
może ząb- nie wiem. teraz spi, nakrylam go lekką mgielką bambusową zeby nie przegrzac
malenq ale caly miesiac gorączkowal??Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 12:00
-
julaa85 ja pomalowałam na wściekły róż, dawno go nie miałam, ten kolor kojarzy mi się z porodem bo miałam go na stopach w dniu porodu...i leżąc na łóżku szpitalnym myslalam o tym, że ten róż nie pasuje do obecnej sytuacji hehe
U mnie słoneczko wychodzi, a deszcz zapowiadali (zachodnie pomorze) więc Jaś dostanie cyca i wybywamy... -
Ja siedzac na lozku do znieczulenia z nogami wyprostowanymi przed soba golusienka z niezwiazanymi wlosami czulam sie jak w horrorze jakims jak manekin, zobaczylam niedogolona noge
a robil to moj maz odrazu dopadl mnie mega wkurw
szpilka, kasiakra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny