*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... wrote:kupilam szatke i świece na chrzest;) szukalam uzywanych ubranek i nic mi nie wpadlo w oko:/
Synek i mąż będą mieli muszki do koszul.Ag..., ania_29, jonka91 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Wiki81 wrote:Renia dawałaś juz słoiczki po 4 miesiącu? Bo to są pierwsze. A jeszcze nie ma 4 miesięcy
ja dostalam jakis promo sloiczek- marchewke. wiem ze pediatra chciala wprowadzic wczesniej sloiczki. ale kostek ciagle ma odruch wypychania jezyczkiem lyzeczki jak podaje tabletki wiec chyba za wczesnie.
MartaKD nasz chrzestny z norwegii, moja sis kuje do matury- nie bede ich klopotac;) -
Selene wrote:O matko, po tych paru kropelkach paracetamolu mała śpi od 13:00! i nie wygląda żeby chciała się budzić... za 30 min wybudzam bo mi noc nie prześpi. Nie wygląda na taką co tyle śpi bo co chwilę machnie rączką czy głośniej odetchnie a jednak oko od 13:00 zamknięte...
-
nick nieaktualny
-
Ag... wrote:ja dostalam jakis promo sloiczek- marchewke. wiem ze pediatra chciala wprowadzic wczesniej sloiczki. ale kostek ciagle ma odruch wypychania jezyczkiem lyzeczki jak podaje tabletki wiec chyba za wczesnie.
MartaKD nasz chrzestny z norwegii, moja sis kuje do matury- nie bede ich klopotac;) -
Selene wrote:A właśnie, macie zamiar podawać coś dzieciom wcześniej niż po ukończeniu 6 miesięcy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 17:53
-
Selene wrote:A właśnie, macie zamiar podawać coś dzieciom wcześniej niż po ukończeniu 6 miesięcy?
-
nick nieaktualnyTo dzisiejsze zalecenia, kilkanaście lat temu dziecko karmione KP juz po ukończeniu 4 miesiąca dostawało marchewkę itp.
Ja dzisiaj z racji tego ze małż w domu lecie na laktatorze, aby zobaczyć ile mała zjada i tak :
O 7mej rano 110ml
O 10.00 140ml
O 13.00 150ml
O 16.00 90ml
O 18.00 40l
I teraz po kąpieli po 20stej zobaczę ile zje, a w nocy cycek.... -
nick nieaktualnyMonikaDM wrote:Kawcia - jak Cię proszę, powiedz gdzie je kupiłaś? Normalnie boskie są
http://allegro.pl/50-srebrne-szare-kalosze-meliski-botki-szpilce-i5095908171.html
nie umie znaleźć w innych kolorach ale na allegro poszukaj.
a tak swoją drogą przez Ciebie znalazłam kolejne gumowce dla siebie, a niech Cię czort!!!MonikaDM lubi tę wiadomość
-
Chanela wrote:moja urodzeniowa 2950 a dzisiaj 4970. Ładnie rośnie
Ja też kupuję świecę i szatkę. Chrzestna przylatuje z Irlandii a chrzestny przyjeżdża z Gorzowa w sobotę popołudniu. No i przy okazji będę mieć takie jakie ja chcę