*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Szatke chrzestna a swiece chrzestny. Ale jak sa z zavranicy to samemu raczej wskazane. Kurcze bylam u sasiadki i kupilam za 50 zl ciuchy dla starszego. Super spodnie dresowe, koszule, bluze
a maly mi teraz ulal. Mam nadzieje, ze to nie przez jej koty, albo psy. A moze przez yego grzyba w chacie. Oby jednorazowe to bylo.
Starszy jutro na wycieczke do biskupina jedzie
A w planach mamy rodzinny wypad do wroclawia na ogladanie rekinow -
Anutka wrote:A jak sie to endo obsluguje ? Widze aplikacje ale po angielsku i ni w zab nie rozumiem
Kochana, obczaj sobie na stronie internetowej - ona jest w języku polskim - logowanie tak samo jak do aplikacji. Wybierasz dyscyplinę sportu - w naszym przypadku chodzenie i za każdym razem jak wychodzisz to uruchamiasz aplikację i włączasz start. Musisz mieć w telefonie włączoną lokalizację.
Anutka lubi tę wiadomość
-
isabelle wrote:Kochana, obczaj sobie na stronie internetowej - ona jest w języku polskim - logowanie tak samo jak do aplikacji. Wybierasz dyscyplinę sportu - w naszym przypadku chodzenie i za każdym razem jak wychodzisz to uruchamiasz aplikację i włączasz start. Musisz mieć w telefonie włączoną lokalizację.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Filip też już padł i nawet głośny sygnał telefonu domowego go nie zbudził..
Filipek życzy bajecznych snów!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 21:03
Chanela, Ewelina88, Selene, Bogusiar80, magdalenka, ania_29, Agus89, MartaKD, Maud11, Malenq, lwuska55592, Wiki81, renia83, Kawa, Becia81, MonisiaK, rastafanka lubią tę wiadomość
-
Selene wrote:Jonka ale on jest słodki
wyglada juz jak prawdziwy mężczyzna
Ag.. Jak tam Kostus?
Fucina wieki sie nie odzywałaś, daj znać!
Padam! Godzina 20:00 a ja zatapiam sie w poduszce, no kto by pomyślał..
Dziękujemy za miłe słówko!
Powiem Ci, że ja chyba zrezygnuje z oglądania serialu i też pójdę wcześniej spać. Zazwyczaj zasypiam o 22, ale już paaadaaaaaaam.. -
jonka jaki mały tygrysek, Jaś też ma piżamke w tygryski
bogusiar świetne bodziaki z drugiego zdjęcia, taki smukły Sylwuś jest czy mi się zdaje.
Dzisiaj widze wieczór szybkiego usypiania naszych dzieci, bo Jasiek też juz kima a ja idę zrobić sobie gorącą czekoladę mmmjonka91 lubi tę wiadomość
-
Ja zamówiłam dziś strój na chrzest dla Kuby taki:
http://fullsklep.pl/bawelniane-ubranka-do-chrztu
myśłałam jeszcze nad takimi
http://fullsklep.pl/bawelniane-ubranko-do-chrztu
http://fullsklep.pl/kompletne-ubranko-do-chrztu-z-kurteczka
my za miesiąc mamy jeszcze komunię i 2 śluby w bliskiej rodzinie więc będzie jak znalazł, a białego to mu już nie ubioręWiki81, jonka91, Becia81 lubią tę wiadomość
-
jonka91 wrote:
Tygrysek do schrupania!
U mnie czwarta kąpiel bez płaczuMam nadzieję że już tak zostanie. Chyba zbyt gwałtownie wyjmowałam ją z wanienki i przekładałam do ręczniczka w obawie żeby mi nie zmarzła. Teraz najpierw ocieka nad wanienką a później pomału ją zawijam w ręczniczek
jonka91 lubi tę wiadomość
-
Ale mielismy akcje- 38.9 w pupie, schlodzilismy malego do 38.3, chcialam juz do szpitala jechac ale lekarka powiedziala zeby podac nurofen bo moze paracetamol nie dziala i bezwzglednie wywolac kupe( od 3 dni nie robil), do 23 dzwonic a jakby cos sie dzialo to potem do szpitala
kupa poszla i temp tez poszla. teraz w pupie 37.9 czyli faktycznie 0,5 mniej
dzis bedzie noc monitorowania malego:/ nie pospieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 21:00