X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc;-)

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 01:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matulu, wieczorna wena sie w Was odezwala☺ nawet 10 minutowe karmienie bylo za krotki, zeby Was nadrobic☺
    Ja wczoraj usnelam przed laptopem.. Chyba wyszlo w koncu zmeczenie...
    Niesamowicie wieje.. Ten wiatr za oknem poteguje uczucie zimna.. Az poszlam po dodatkowy koc.

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 02:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas sie wiatr wzmogl ehhh naleb, bo malego mi wybudza wrrr
    W srodzie wlkp ponoc nawet traba powietrzna wczoraj przeszla. Tak w wiadomosciach cos wspominali

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie musze bawic z corcia wlasnie wstala w najlepszym humorze. Moja niunia od kilku dni robi na kp raz dziennie kupke, co dziwne bo jak dotad kupek bylo multum. Karmie piersia czasami hip.

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Humor sie skonczyl :-)

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg prognozy pogody na spacer wyjde 12 kwietnia:/ leje i wieje non stop. IDE dalej w kimono

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się dzisiaj gorzej czuje, mąż zabiera małą na 20 minutowy spacer. Potem pogoda będzie jeszcze gorsza więc póki nie wieje i się jeszcze nie rozkręciło zachmurzenie to ubiera ją cieplutko i idzie na chwileczkę.

W innym przypadku pewnie siedziałaby ze mną w domu przez tydzień :/

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • MonikaJ Ekspertka

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    MonikaJ

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 07:26

201501064565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 20:05

renia83 lubi tę wiadomość

• szpilka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1,5 h czytania !!! witajcie

nasza dzidzia tez urodzinow w noc urodzin meza zaszlam w moje mialam ladny przyrost bety, test robilam bo trzeba bylo luteine odstawic, zobaczylam bladziocha i zostawilam w lazience, balam sie cieszyc juz raz skakalismy z radosci, mezu jak wstal i zobaczyl w lazience bardzo sie ucieszyl, my obydwoje Byki, maly tez rogaty zalapal sie na Koziorozca

Chanela ok 18 przeszla u nas czarna chmura tak targalo, ze w sypialni mi zawiasy gwizdaly pierwszy raz, chwile padal grad, wylaczyli prad i tyle, ale to pewnie ta Wasza burza. ktora galerie koncza za miesiac?

Marta jestes dobra mama, tez czasem placze jak zrobilam juz wszystko a maly placze, najczesciej jak nie moze usnac i widze ze to o to chodzi a zadna metoda usypiania nie dziala i zaczynam glupiec, bo moze jednak cos mu jest a ja nie wiem o co kaman, potem dziecko zasypia pospi i wstaje z usmiechem do mamy

a przy wczorajszej wichurze walczylismy z zasnieciem mlodego do 23 prawie, moze smrod swieczek mu nie pasowal

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej. Mój maluci dziś w nocy wytrzymał bez cyca przeszło 8 godzin. Nakarmiłam o 22 troszkę poleżał i usnął nie wiem dokładnie o której się obudził bo jak ja się przebudziłam o 6;15 to on już nie spał tylko ciamkał swoje lodowate rączki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A cycki jak kamienie

• Selene Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z was nie robi żadnych szczepień dodatkowych?

Przy szczepieniu lekarka pyta się mnie kiedy chciałabym szczepić dodatkowo, bo muszę się śpieszyć bo już trzeba by było dać pierwszą dawkę. Powiedziałam, że nie zamierzam szczepić na nic dodatkowo a ona spojrzała na mnie jakbym dziecko katowała. Zaczęła gadać, że to, że to są dodatkowe szczepionki to nie znaczy, że się nie powinno szczepić. Że właśnie trzeba itd.

Ja do żłobka dziecka nie poślę. Na razie mam umowę na pracę zdalną więc z domowego biura. Jeżeli wrócę do firmy po macierzyńskim to i tak będę pracować w domu na pół etatu. A jak nie wrócę do firmy to będę w domu, mamy z mężem obowiązki bycia duchownymi, co jest pracą nawet więcej niż etatową.

Przedszkole to dla mnie najwcześniejsza opcja.

Teraz już zgupiałam.

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • suzie Koleżanka

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-)

lrrz2lg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry

Selene ja nie szczepię dodatkowo, moja mała dopiero do przedszkola pójdzie.. Wiec nie widzę sensu....

Magdas lubi tę wiadomość

• Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemka z rana :)
    U mnie znowu waga w dół już 93,5 kg na budziku.
    Dziś idziemy szczepić na nfz. Ja żadnych dodatkowych ani pierwszemu ani drugiemu nie funduję.
    Lecę ćwiczyć. Powoli widzę efekty narazie w moich boczkach. Jeszcze daleka droga :) Nie naprodukujcie czasem stron na godzinę czytania hahaha

Chanela, Rybka1, MonikaDM, Agus89, Malenq lubią tę wiadomość

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    Dziewczyny, czy któraś z was nie robi żadnych szczepień dodatkowych?

Przy szczepieniu lekarka pyta się mnie kiedy chciałabym szczepić dodatkowo, bo muszę się śpieszyć bo już trzeba by było dać pierwszą dawkę. Powiedziałam, że nie zamierzam szczepić na nic dodatkowo a ona spojrzała na mnie jakbym dziecko katowała. Zaczęła gadać, że to, że to są dodatkowe szczepionki to nie znaczy, że się nie powinno szczepić. Że właśnie trzeba itd.

Ja do żłobka dziecka nie poślę. Na razie mam umowę na pracę zdalną więc z domowego biura. Jeżeli wrócę do firmy po macierzyńskim to i tak będę pracować w domu na pół etatu. A jak nie wrócę do firmy to będę w domu, mamy z mężem obowiązki bycia duchownymi, co jest pracą nawet więcej niż etatową.

Przedszkole to dla mnie najwcześniejsza opcja.

Teraz już zgupiałam.
    Ja nie szczepie dodatkowo.Klara za rok zostanie z babcia.do przedszkola pójdzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 08:39

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klara dopiero sie budzi.ale w nocy obudzila sie o 4 na karmienie i nie chciała spać dalej.do 5 lezalysmy razem i dalam jej cycka na leżąco i zasnela:)
    Wiecie co,od zeszłego roku nie lubię prima aprilis.Bylam w komisji na egzamin 6klas i wychodzę z niego,patrzę na Tel.moj mąż dzwonil i sms od niego: Oddzwon.to nie żart.Dzwonie,a on mówi,ze dali mu w pracy wypowiedzenie.Pracował w tej firmie 7lat,ale przyszedł nowy kierownik,zaczal wszystkich podpierdalać,a poza tym juz ma kogoś z rodziny na jego miejsce.Ja załamana,bo pomimo,ze pracowal w delegacji,przyjezdzal na weekendy i chcial sam zmienić pracę na cos na miejscu to nie nią jeszcze żadnej.a byliśmy po pierwszej szczepionce w Łodzi,mieliśmy miec jeszcze dwie.aby utrzymać kolejna ciążę.Popracowal jeszcze 3 dni,wrócił,poszedł na L4 i znalazł obecna prace,w której sam jest kierownikiem.Teraz juz wiem,ze tak miało byc.Bóg wiedział,ze będę za chwile w ciąży i ze mąż musi byc z nami w domu codziennie,a ze sami baliśmy sie podjąć decyzje o szukaniu pracy na miejscu to nam pomógł :) a tak to nie wiem kiedy bym zaszla skoro mąż byl tylko na weekendy.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Wg prognozy pogody na spacer wyjde 12 kwietnia:/ leje i wieje non stop. IDE dalej w kimono
    To dobrze,bo mamy wtedy chrzciny.
    Ja słyszałam ze od 10.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:41

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
‹‹ 2414 2415 2416 2417 2418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ