X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Magdalenka tez mamy na oku blizniak 130m! A kredyt juz mamy na mieszkanie ale zawsze można je sprzedać lub wynająć
    No racja, ale zdecydowałabys się wynajmować w Polsce, a miezkać w Kolorado ?? sprzedać to inna bajka. Ale racja, zawsze jest wyjście.

• Ag... Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no wtedy sprzedalabym na pewno. O wynajmie myślimy w przypadku kupna domu.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 20:04

MonikaJ lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka a jak sąsiedzi? Spoko? Dużą działkę macie?

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż ma koło łóżka półkę.skladuje na niej chusteczki wysmarkane.mowie mu: Weź to wyrzuć,juz kilka razy po Tobie je sprzatalam.a on: No weź nie krzycz,wystarczy powiedzieć.a ja na to: Ty masz 5 lat,ze mam ci mówić,Tomeczku,mama prosi wyrzuć chusteczki.
    Mój mąż ogólnie i szczerze mówiąc nie ma wielu wad,ale jedna mega-bałaganiarstwo.

Ag..., Rybka1 lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Błagam nie śmiejcie się ze mnie ale swego czasu miałam tak dość wszystkiego, że chciałam się przeprowadzić na Alaskę.. Ale nie w senie metaforycznym, tylko dosłownie... dzicz, piękna przyroda, łowienie ryb, zima......

Ja jestem takim trochę dzikusem i taki klimat w zupełności mi odpowiada, małe miasteczko dosłownie w dziczy ... :D uczyłabym tam hiszpańskiego (podobno coraz więcej amerykanów chce się uczyć) a w wolnych chwilach rzucałabym strzałki w pobliskim pubie ;)

No i pisałbym książkę :D w całkowitej samotności tylko lasy dookoła :D marzenie!

Ewelina88, MonikaDM, MonikaJ, wania, isabelle, Rybka1 lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alaska to moje marzenie, ale wakacyjne..

Za to w Denver otworzylabym sklepik z kocykami dla dzieci, może bym biznes z poofi za ocean przeniosła:) hehe...no cos w tym stylu mi się marzy:)

Selene lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktos chyba oglądał Przystanek Alaska:)

renia83 lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsze ze mam poczucie ze jak nie wyjedziemy to będziemy żałować, a to nie Europa i nie prosto się zdecydować bo loty juz nie takie krótkie i tanie do denver żeby być co chwile w pl.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swego czasu chciałam też mieszkać w Texasie, bo mieliśmy możliwość, ale zawsze pozostaje ten cichy głos, że jak zostawisz Polskę, to jednocześnie zostawiasz przyjaciół i rodzinę bo nie da się ukryć, że odcinasz się. nie byliśmy odważni żeby to zrobić. No ale ta Alaska cały czas mnie męczy... ;P

Ag... lubi tę wiadomość

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś masz racje z mężem. Od razu odnoszę Twoja sytuacje do siebie. Nie trawię siostry męża. Ja bym sie rozwiodła!!!

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi zajsc w ciaze ogolnie udalo sie dzieki temu, ze bylam na antybiotyku. W pracy poszlam sie zalatwic wychodze z wc, oprozniam nos, patrze w lustro, a w konciku oka zielone. Mysle sobie ale, zem sobie smarknela, ze az do oka wlecialo. Po dwoch godz to samo. Mowie Wtf? Przerwa sniadaniowa, a dziewczyny do mnie Bogusia oko ci ropieje. A ja no cos czuje. Od 14-ej do 20-ej sie takrozwinelo, ze mialam juz jedno oko sklejone a drugim ledwo co widzialam. Wytrzymalam do 22-ej, ale zadzwonilam do kiero, ze musi mnie ktos zastapic bo rano ide do lekarza. Zapalenie zatok czy cos takiego mialam. I antybiotyk mialam. I pod koniec jego brania mialam owulacje. I nie bylam pewna czy uprawiac sex czy odpuscic. Nie odpuscilismy i sie udalo :)

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dooooobranoc:)

Selene lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Aguś masz racje z mężem. Od razu odnoszę Twoja sytuacje do siebie. Nie trawię siostry męża. Ja bym sie rozwiodła!!!
    Ja tez nie trawie siostry męża.i vice versa.Aguś,ja tez bym cos powiedziała w tej sprawie mężowi.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene chętnie byłabym twoją sąsiadką i Zielarka chyba też :)
    MonikaDM wg mnie te plamy suche czerwone o których piszesz mogą mieć związek ze skazą ,poczytaj o Atopowym Zapaleniu Skóry, brzmi niefajnie ale porównaj sobie czy tak to mniej więcej wygląda. My dziś odebralismy wyniki młodego i
    1. Hemoglobina wzrosła z 10.2 do 10.9 więc dobre serducho mamusine spokojniej bije że Actiferol leży w szufladzie a nie faszeruje nim Filipa
    2. Nie ma alergii na białko mleka krowiego, ale nietolerancje a objawy skórne ma bardzo mocne, w tym takie liszaje jak ja na to mówię o których pisała MonikaDM właśnie. Kochana nie strasze broń Boże ale takie placki są przykre dla malucha, mogą swedziec i boleć i może być przez to niespokojny, kochana lekarz,mądry lekarz i to jak najszybciej :/
    A i dostałam trzeciego już okresu, szłam dziś przez żarcie jak dzik przez kartofle, jeszcze jutro najgorzej i potem już z górki. A i naprodukowalyscie dziś jak za starych dobrych ciążowych czasów :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 23:01

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle naprodukowalyscie, a chwile mnie nie bylo haha
    Starszy pojechal do babci. Mlodszy godzine usypial poplakujac momentami przez ta wichure :/
    Kazda ktora nie maltretuje, nie przypala, nie rzuca dzieckiem itp jest SSUPER EXTRA MAMA. I tego sie trzymamy :)
    Nie kumam to ojciec z wlasnym dzieckiem nie pojedzie do szczepienia, a z siostra tak? Wtf? Sory, ale zalecialo mulem :/
    My szczepimy jutro druga dawka na nfz :) nie musimy sie stresowac, ze nie bedzie szczepionki :)
    Ja chcialabym sie nauczyc hiszpanskiego. Troszke wyrazow znam, bo ogladam takie tasiemce. Hiszpanskie, brazylijskie itp :)

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bogusia hiszpański jest fajny :D ja też oglądam tasiemce, bo ten język jest uroczy ;D

Bogusiar80 lubi tę wiadomość

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki, Marta - ja nic nie mam do siostry mojego męża. Jest w porządku i mamy dobry kontakt. Zresztą będzie Chrzestną Alicji. Tylko chodzi o to że powinien wiedzieć kto jest ważniejszy.
    Ale pogadalismy już na ten temat i przyznał mi rację oczywiście. Ach faceci.

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piszecie o "tasiemcach"...
    Może i wstyd się trochę przyznać, ale będąc w ciąży miałam zachciankę i oglądałam serial "Zbuntowany Anioł". :D :P Przypomniały mi się lata młodości. :)

Ewelina88, jonka91, Bogusiar80 lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 31 marca 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:
    Piszecie o "tasiemcach"...
    Może i wstyd się trochę przyznać, ale będąc w ciąży miałam zachciankę i oglądałam serial "Zbuntowany Anioł". :D :P Przypomniały mi się lata młodości. :)

hehe jak chodziłam do gimnazjum to też to było na czasie ;D teraz dziwnie mi się to ogląda bo znam hiszpański :P

Agus89 lubi tę wiadomość

‹‹ 2413 2414 2415 2416 2417 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ