*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... wrote:Magdalenka tez mamy na oku blizniak 130m! A kredyt juz mamy na mieszkanie ale zawsze można je sprzedać lub wynająć
-
nick nieaktualny
-
Mój mąż ma koło łóżka półkę.skladuje na niej chusteczki wysmarkane.mowie mu: Weź to wyrzuć,juz kilka razy po Tobie je sprzatalam.a on: No weź nie krzycz,wystarczy powiedzieć.a ja na to: Ty masz 5 lat,ze mam ci mówić,Tomeczku,mama prosi wyrzuć chusteczki.
Mój mąż ogólnie i szczerze mówiąc nie ma wielu wad,ale jedna mega-bałaganiarstwo.Ag..., Rybka1 lubią tę wiadomość
-
Błagam nie śmiejcie się ze mnie ale swego czasu miałam tak dość wszystkiego, że chciałam się przeprowadzić na Alaskę.. Ale nie w senie metaforycznym, tylko dosłownie... dzicz, piękna przyroda, łowienie ryb, zima......
Ja jestem takim trochę dzikusem i taki klimat w zupełności mi odpowiada, małe miasteczko dosłownie w dziczy ... uczyłabym tam hiszpańskiego (podobno coraz więcej amerykanów chce się uczyć) a w wolnych chwilach rzucałabym strzałki w pobliskim pubie
No i pisałbym książkę w całkowitej samotności tylko lasy dookoła marzenie!Ewelina88, MonikaDM, MonikaJ, wania, isabelle, Rybka1 lubią tę wiadomość
-
Ja swego czasu chciałam też mieszkać w Texasie, bo mieliśmy możliwość, ale zawsze pozostaje ten cichy głos, że jak zostawisz Polskę, to jednocześnie zostawiasz przyjaciół i rodzinę bo nie da się ukryć, że odcinasz się. nie byliśmy odważni żeby to zrobić. No ale ta Alaska cały czas mnie męczy... ;P
Ag... lubi tę wiadomość
-
Mi zajsc w ciaze ogolnie udalo sie dzieki temu, ze bylam na antybiotyku. W pracy poszlam sie zalatwic wychodze z wc, oprozniam nos, patrze w lustro, a w konciku oka zielone. Mysle sobie ale, zem sobie smarknela, ze az do oka wlecialo. Po dwoch godz to samo. Mowie Wtf? Przerwa sniadaniowa, a dziewczyny do mnie Bogusia oko ci ropieje. A ja no cos czuje. Od 14-ej do 20-ej sie takrozwinelo, ze mialam juz jedno oko sklejone a drugim ledwo co widzialam. Wytrzymalam do 22-ej, ale zadzwonilam do kiero, ze musi mnie ktos zastapic bo rano ide do lekarza. Zapalenie zatok czy cos takiego mialam. I antybiotyk mialam. I pod koniec jego brania mialam owulacje. I nie bylam pewna czy uprawiac sex czy odpuscic. Nie odpuscilismy i sie udalo
-
Selene chętnie byłabym twoją sąsiadką i Zielarka chyba też
MonikaDM wg mnie te plamy suche czerwone o których piszesz mogą mieć związek ze skazą ,poczytaj o Atopowym Zapaleniu Skóry, brzmi niefajnie ale porównaj sobie czy tak to mniej więcej wygląda. My dziś odebralismy wyniki młodego i
1. Hemoglobina wzrosła z 10.2 do 10.9 więc dobre serducho mamusine spokojniej bije że Actiferol leży w szufladzie a nie faszeruje nim Filipa
2. Nie ma alergii na białko mleka krowiego, ale nietolerancje a objawy skórne ma bardzo mocne, w tym takie liszaje jak ja na to mówię o których pisała MonikaDM właśnie. Kochana nie strasze broń Boże ale takie placki są przykre dla malucha, mogą swedziec i boleć i może być przez to niespokojny, kochana lekarz,mądry lekarz i to jak najszybciej
A i dostałam trzeciego już okresu, szłam dziś przez żarcie jak dzik przez kartofle, jeszcze jutro najgorzej i potem już z górki. A i naprodukowalyscie dziś jak za starych dobrych ciążowych czasów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 23:01
-
Tyle naprodukowalyscie, a chwile mnie nie bylo haha
Starszy pojechal do babci. Mlodszy godzine usypial poplakujac momentami przez ta wichure
Kazda ktora nie maltretuje, nie przypala, nie rzuca dzieckiem itp jest SSUPER EXTRA MAMA. I tego sie trzymamy
Nie kumam to ojciec z wlasnym dzieckiem nie pojedzie do szczepienia, a z siostra tak? Wtf? Sory, ale zalecialo mulem
My szczepimy jutro druga dawka na nfz nie musimy sie stresowac, ze nie bedzie szczepionki
Ja chcialabym sie nauczyc hiszpanskiego. Troszke wyrazow znam, bo ogladam takie tasiemce. Hiszpanskie, brazylijskie itp -
Wiki, Marta - ja nic nie mam do siostry mojego męża. Jest w porządku i mamy dobry kontakt. Zresztą będzie Chrzestną Alicji. Tylko chodzi o to że powinien wiedzieć kto jest ważniejszy.
Ale pogadalismy już na ten temat i przyznał mi rację oczywiście. Ach faceci. -
Agus89 wrote:Piszecie o "tasiemcach"...
Może i wstyd się trochę przyznać, ale będąc w ciąży miałam zachciankę i oglądałam serial "Zbuntowany Anioł". Przypomniały mi się lata młodości.
hehe jak chodziłam do gimnazjum to też to było na czasie teraz dziwnie mi się to ogląda bo znam hiszpańskiAgus89 lubi tę wiadomość