*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
M... wrote:Witamy sie i my
Tomek dzisiaj spał na płasko i wszystko byłoby ok tylko ze po 1 budził sie co godzinę i teraz sie zastanawiam czy to wina braku poduszki czy tej wichury na zewnątrz...
U mnie mała obudziła się o 24 na jedzenie a potem też co 1h. Wystarczyło dać smoka i pogłaskać i spała dalej ale po godzinie to samo tak do 7. O dziwo wyspaliśmy się z mężem. Burza z błyskawicami u nas w nocy była. -
nick nieaktualny
-
pneumokoki, meningokoki i rotawirusy są dodatkowe.
cho ostatnio cos czytalam ze pneumo maja byc obowiakowe podobno i bezplatne.
ciekawe co z tego wyjdzie
Marta tez mam dosc- chodze wyrzucic smieci zeby sie dotlenic:/
ja chcialam szczepic na komplet ale na rota za pozno wiec odpada. Pneumo daje z 2 dawką a meningo pediatra polecala po roku czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 09:37
-
Dzień dobry!
Mamy za sobą pierwszą noc spania w kołysce. Rewelacji nie było, tragedii też nie. Niestety pierwsza pobudka była wcześnie jak na nią, bo o 23 - ledwo po tym jak udało mi się zasnąć. Kolejna po 3 i ostatnia po 6. Mimo że otwierała oczy jak ją odkładałam, to udawało jej się samej zasnąć.
O 7 za oknem bylo piękne słońce, niebo bezchmurne, wiatru też nie było po drzewach widać a po godzinie zupełnie inna pogoda. Wszystko wskazuje na to, że dzisiaj też nie wyjdziemy. Pewnie tak do świąt już będzie
Selene ja też nie szczepię dodatkowo. -
Selene wrote:U mnie mała obudziła się o 24 na jedzenie a potem też co 1h. Wystarczyło dać smoka i pogłaskać i spała dalej ale po godzinie to samo tak do 7. O dziwo wyspaliśmy się z mężem. Burza z błyskawicami u nas w nocy była.
U nas burzy nie było, ale strasznie wiało, a mieszkamy na osiedlu gdzie trwa jeszcze budowa więc wszystko fruwało. Mam nadzieję, że to go wybudzało, bo niestety nasz smoczka nie toleruje i jedynym uspaniem go szybko w nocy to przystawienie do piersi. Czasami wystarczy mu takie po prostu przytulenie buzi -
Ag... wrote:pneumokoki, meningokoki i rotawirusy są dodatkowe.
cho ostatnio cos czytalam ze pneumo maja byc obowiakowe podobno i bezplatne.
ciekawe co z tego wyjdzie
Marta tez mam dosc- chodze wyrzucic smieci zeby sie dotlenic:/
ja chcialam szczepic na komplet ale na rota za pozno wiec odpada. Pneumo daje z 2 dawką a meningo pediatra polecala po roku czasu
My pneumo mieliśmy za darmo, więc zaszczepiliśmy, a meningo też lekarz zalecił zaszczepić po roku. -
Ag... wrote:wow- takie bogate miasto?