*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... wrote:dostalam wlasnie ubranko z 5-10-15 ( wczoraj po poludniu zamawialam). do chrztu juz mam wszystko
nie wiem ktora chciala kupic ta biala kurteczke, ale powiem ze jest cudowna. I wzielam 68 i jest taka jak bluzy Kostka 62 więc chyba lepsza wieksza.
Kawa coś własnie kojarzę ,że ty nie byłaś zadowolona z tej butelki z rurką tylko nie pamiętałąm marki.T dr browns kosztuje około 30 zł. -
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny za wszelkie info o kąpieli.
Ja dzis spakuje torbę do szpitala dla siebie - bo cos mnie brzuszek zaczyna bolec, wiec choc troche bede spokojniejsza ze chociaz moja spakowana. Dla małej spakuje po swietach bo jeszcze ciuszki mam nie wyprane -
nick nieaktualnyAg... wrote:masz recepte? zadzwon do osrodka czy mają, a jak nie to szukaj na wlasna reke. moze gdzies sie uchowala jakas
Pojadę na szczepienie z małą i M. Wezmę receptę i on podjedzie po szcezpionkę. Chociaż coś mi się przypomina że ostatnio jak szczepiłam to też pisał tu ktoś że nie może nigdzie dostać tych szczepionek a u mnie były normalnie. Zobaczymy za tydzień, no coś napewno będzie trzeba wymyśleć. -
A wogole to uzgodnilam z mezem wczoraj ze do konca tygodnia bede ograniczac forum i stopniowo z niego rezygnowac- ciaza sie skonczyla i pora skonczyc pogaduchy takze spodziewajcie sie mnie coraz mniej i za niedlugo pewnie wogole, bo nic tylko forum i forum:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 10:53
renia83 lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:A wogole to uzgodnilam z mezem wczoraj ze do konca tygodnia bede ograniczac forum i stopniowo z niego rezygnowac- ciaza sie skonczyla i pora skonczyc pogaduchy takze spodziewajcie sie mnie coraz mniej i za niedlugo pewnie wogole, bo nic tylko forum i forum:(
jeszcze w ograniczenie jestem sklonna uwierzyc, ale znikniecie calkiem juz raz probowalasWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 10:57
isabelle, MonikaDM, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Ag napisz to jutro to Ci uwierzę haha
Kumpela zrobiła mężowi psikusa. Rodziła w grudniu. Zostawiła sobie test ciążowy. I dziś jemu wspominała, że w lutym był okres w marcu nie i poszła do łazienki z nowym opakowaniem testu ciążowego, a wyszła ze starym testem i dwiema kreskami. Mąż zbladł haha i pojechał do pracy. Napisała jemu sms pryma aprillis. A ten zadzwonił i nakrzyczał na nią, że już w robocie się zdążył pochwalić hahaEwelina88, wania, ania_29, Agus89, Kawa, Malenq, MonikaDM, lwuska55592, jonka91, M..., Viv78, Chanela, renia83 lubią tę wiadomość