*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
isabelle wiem co czujesz. Ja pomimo ze teściową mam niedaleko to wątpię, ze chciałoby się jej przyjechać, jeszcze w taką pogodę. Nawet ostatnio moja babcia, która ma czasem dziwne podejście do życia, powiedziała, ze mnie podziwia bo sama muszę wszystko ogarnąć. Mam o tyle dobrze, ze w kryzysowych sytuacjach mąż może być w ciągu paru minut gdy szef jest w pracy.
-
nick nieaktualnyisabelle rozumiem Cię...........ja również nie mam nikogo, a do najbliższego lab mam 30km, więc i tak bym małża wzywała z roboty........
no dobra, moja mała ostatnio tylko z butelki TT pije, ale zastanawiam się czy po 3miesiącu należy wymienić smoczek??? -
Malenq wrote:no dobra, moja mała ostatnio tylko z butelki TT pije, ale zastanawiam się czy po 3miesiącu należy wymienić smoczek???
Ja po świętach kupię dwójki. Mam wrażenie, że chyba jej za wolno z tych jedynek leci mleko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 11:32
-
Ja na razie nie zmieniam smoczka na większy, bo ładnie pije i się nie krztusi. Ale świeże kupię na wypłatę.
Napisałam do sąsiadki dlaczego nie jej jeszcze nie ma. Kawa już zrobiona. A ona w szoku. A ja, że przecież umawiałyśmy się wczoraj na kawę. Jestem pewna, że nawet nie pamięta o czym pisałyśmy, bo mąż chce złożyć papiery rozwodowe, bo nie chce się z nią kłócić. Taki ten pojebus co nic nie robi. A i jeszcze kazał jej zerwać ze mną kontakt bo na pewno ja doniosłam kiedyś na niego na policję ( chętnie bym to zrobiła ) i że do mnie napisze. Powiedziałam jej, że nawet do mnie może przyjść to jemu chętnie wytłumaczę co powinien jako mąż robić i jak się zachowywać. I bardzo chętnie sprzedam jemu gąga. Ona ma się żalić siostrze, a nie sąsiadce. Ehhhh szczeniak, ona od samego początku dużo przez niego płąkała. Spotykał się z jedną lafiryndą. Teraz pisze na fb z inną i umawia się na jakieś crossy i nocleg. On jest normalny? -
nick nieaktualny
-
Ja wymieniłam smoczki w TT na 3+ i jestem bardzo zadowolona, mała sie nie krztusi, nie leci po bokach ale lepiej jej zasysać, szybciej sie najada i nawet dziś zjadła 140 gdzie zawsze 90 było max.
Dziewczyny moja spi juz 3,5 godziny, wybudzić czy na tym etapie niech sobie spi ile chce? -
nick nieaktualny