*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej , mój mały też miał wczoraj problem z zasnięciem,tak jak normalnie usypia sam o 20 tak do 22 marudził,płakał,przytulanie nic nie pomagało, aż w końcu padł. W międzyczasie tez pokłóciłam się z mężem, chociaż to nie jego wina,że w Niemczech był wiatr i huragan przez co nie mógł rozładować auta i wracać do Polski:( Mam pytanie: czy któraś z Was używa butelki antykolkowej dr Browns? a jeśli tak to jak się sprawdza?
-
Ja też nie szczepię żadnymi dodatkowymi. Wczoraj byliśmy na pierwszej dawce infanrix i jak na razie wszystko dobrze. Zmian w zachowaniu nie zauważyłam, a za nami kolejna przespana w całości noc Moje cyce już się dostosowały do takiego trybu
A propos cyców, to ja na fb należę do grupy "karmiące cyce Wrocław" prowadzoną przez doradczynię laktacyjną. Raczej jest kulturalnie i niefanatycznie, podoba mi się.
Adaś od kilku dni łapie zabawki w rączkę - idziemy do przodu w rozwoju
I coś mi się stało w rękę. W niedzielę już coś mnie bolały palce lewej ręki, a w poniedziałek obudziłam się z silnym bólem i opuchlizną. To chyba jakieś zapalenie okolicy stawu śródręcze - paliczek. Wczoraj mąż wziął urlop i ogarniał małego, bo ja nie byłam w stanie. Całe szczęście maść przeciwzapalna zaczęła działać i dzisiaj jest już lepiej.
O czymś jeszcze na pewno miałam pisać, ale tyle produkujecie, że zapomniałam... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ag.. Miałam nie szczepic ale mąż jest zwolennikiem szczepień. Boję się jak cholera. Po pierwszym szczepieniu na NFZ płakala bardzo przez 3dni, czasem to był wrzask jakby ją cieli. Oczywiście zgłosiłam to jako NOP. Lekarka się wystraszyła trochę i powiedziała że dalej mamy szczepic tymi płatnymi bo może być jeszcze gorzej. Gdyby to było tylko moje dziecko nie szczepilabym.
-
Ewelina88 wrote:Ag.. Miałam nie szczepic ale mąż jest zwolennikiem szczepień. Boję się jak cholera. Po pierwszym szczepieniu na NFZ płakala bardzo przez 3dni, czasem to był wrzask jakby ją cieli. Oczywiście zgłosiłam to jako NOP. Lekarka się wystraszyła trochę i powiedziała że dalej mamy szczepic tymi płatnymi bo może być jeszcze gorzej. Gdyby to było tylko moje dziecko nie szczepilabym.
gdzie sie zglasza takie cos?
-
nick nieaktualny
-
dostalam wlasnie ubranko z 5-10-15 ( wczoraj po poludniu zamawialam). do chrztu juz mam wszystko
nie wiem ktora chciala kupic ta biala kurteczke, ale powiem ze jest cudowna. I wzielam 68 i jest taka jak bluzy Kostka 62 więc chyba lepsza wieksza.wania lubi tę wiadomość