*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie mąż ma własną działalność i w zasadzie prawie go nie ma. Z małym sam na sam został tylko dwa razy, pierwszy jak Tomek miał 3 tygodnie więc nie potrzebował aż takiej uwagi (2 h) a drugi jak miałam wizytę kontrolna u gin (1,5 h) - przespali obaj. Zaznacze ze Tomek musi być wtedy najedzony i przewiniety.
-
nick nieaktualnyOliOla wrote:my odbijamy po każdym jedzeniu. Nawet2-3 razy się uda.
W nocy przyłapałam się na tym, że jak ją nakarmie to usypia na mnie i tak śpimy do następnego karmienia
U nas dzisiaj strasznie wietrznie i deszczowo. Do tego przeziębienie mi nie odpuszcza
Pytałam ale nikt nie opowiedział można Tamtum Verde przy kp??
Ag.. w końcu super, że wyniki macie dobre
Wki sekacz <mniam>
może ta stronka pomoże:
http://www.kobiety.med.pl/leki/search.php -
nick nieaktualny
-
isabelle wrote:No coś ostatnio jest problem ze szczepionkami. Nawet w radio słyszałam, że nie ma w hurtowniach. Ja idę w piątek na trzecią dawkę 5w1 - na szczęście nie muszę sama kupować, w punkcie szczepień tylko płacę. Mam nadzieję, że wszystko będzie. Energix chyba lepszy od Euvaxu.
-
Ag... wrote:Mój na spiocha zawsze mówi przez sen agus cudowna jesteś ze go karmisz... Myślę WTF, sam nie zje:)
OliOla ja psikałam tantum verde, bo bym sobie to gardło wydrapała inaczej! Płukanie nie pomagało.
W Kraku też była burza.OliOla lubi tę wiadomość
-
slash wrote:Witajcie!
Dziewczyny w czym kąpałyscie swoje maleństwa od pierwszych dni zycia?
Czy kąpanie w samej wodzie wchodzi w grę?slash lubi tę wiadomość
-
Slash mustele polecam, pachnie tak ze mam ochotę zjeść własne dziecko. Emolium mi smierdzi:/ a właściwie nie ma zapachu
Isabelle dobre, dziś mu wyslalam zawieszkę Liska skip hop, a on na to ale kupilas juz zabawki sensoryczne:/ lisek 79 zł
Wiki dobrze ze kupilas płaszcz malej na chrzestWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 21:40
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPłaczemy i denerwujemy się bo bardzo byśmy chciały pomóc naszym pociechom gdy im coś dolega i niestety czasem nic nie możemy zrobić tylko utulić, ucałować i mając skarba w ramionach przeczekać ze spokojem. Nasz spokój naprawdę pomaga i twoja mama ma Martuś rację. Wszystkie miałyśmy chociaż raz kryzys że chciało się płakać ale ja biorę się w garść w takich chwilach i myślę sobie wtedy o tym że wolę mieć go nawet drącego się w niebogłosy niż jakbym miała nie mieć dzieci wcale w końcu tyle na te skarby czekałyśmy.Teraz słucham płaczu ze spokojem (choć serducho pęka) i niuniuś o wiele szybciej się uspokaja niż jak miałam nerwy w strzępach.
Wszystkie jesteśmy dobrymi mamami i niech żadna pod żadnym pozorem nie myśli inaczej.
Spokojnej nocy.Anutka, MartaKD, MonikaDM, Ewelina88, jonka91, szpilka, Becia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Witajcie!
Dziewczyny w czym kąpałyscie swoje maleństwa od pierwszych dni zycia?
Czy kąpanie w samej wodzie wchodzi w grę?
Kawa śliczne te sukienki.
Ja kąpałam w Emulince-Skarb Matki, naprzemiennie z płynem do kąpieli z BAbydream, używam tez czasem mydełka z BambinoBecia81 lubi tę wiadomość