*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam,stronki juz przeczytane,material nadrobiony,dopiero teraz.Przyjaciolka w ciazy pisze,ze byla u gina i zero oznak zblizajacego sie porodu i ma cierpliwie czekac do terminu czyli do 19.... kucze jeszcze niedawno ja bylam w ciązy.....az jakis zal sie pojawił
ania_29 lubi tę wiadomość
-
moj mąż jest nienormalny
wiadomo ze ma skleroze, zostawil laptopa na lotnisku, zapominal koszul z delegacji nie raz- zaczelam juz podejrzewac ze sie stopniowo wyprowadza;)
no a najczesciej to kupuje mi obiad i zostawia w busie jak wraca.
Dzis przychodzi daje mi gołąbki, bawi sie z Kostolinem i nagle o ku*wa nie ma plecaka, mowie to zejdz do auta moze zostawiles, wraca w poplochu po dokumenty ze musi busa do krk gonic bo plecak zostal w busie- generalnie nic dziwnego, pozatym ze to sluzbowy komp
wraca po 5 min i prima aprilis
ja padam po dzisiejszym dniu i tesktem " kochanie mam ochote na seks" tez wrobilam go w primaaprilisowy zart;DRybka1, jonka91, ania_29, Ewelina88, blador, Malenq, szpilka, Paula44, wania, Bogusiar80, lwuska55592, Maud11, Becia81 lubią tę wiadomość
-
Pisalam Wam ze 4 tydzien jest chory i ma przerwe od ojcowania i chyba juz nie pamieta jak to jest spedzic caly dzien i noc z dzieckiem. Olek dzisiaj wymagal wyjatkowo duzo uwagi, ale tylko on moze byc zmeczony bo ja SIEDZE w domu, a ja mu glupia obiad gotowalam zeby zjadl cieply o 18 po powrocie z pracy
-
Blador rozumiem i przykro mi strasznie, musisz być bardzo zmęczona..
Małżonek mój zajmował sie cały wieczór małą a marudna była strasznie i ani razu do mnie nie przyszedł tylko radził sobie żebym mogła chirurgów oglądnąć yeaaa! MerDer team together again!Malenq, Ag..., renia83 lubią tę wiadomość
-
blador wrote:Szkoda mi dziecka, ale chyba tatus jak juz sie wykuruje, a jest blisko celu zostanie sam na caly dzien, niech sobie odpocznie i posiedzi z synem
-
Ag... wrote:wejdzcie na google maps- dzis w dolnym lewym rogu jest gra taka smieszna;)
Trzymajcie się ciepło dziewczyny i spokojnej nocki Wam życzę!
Ja już odpływam, dobranoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 21:26
Ag... lubi tę wiadomość