*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySelene wrote:Ag serio? Nawet jak Owen śpiewał z tą dziewczynką Stay Alive? Serduszko nie drgnęło choć trochę
ja też do momentu porodu April płakałam, teraz czuję że "przeciągają" odcinek za każdym razem....
ale oglądam dalej.....fanka jestem a co!!!!!!!! heheheheheeh -
A jak ostatnio ta ciezarna po wypadku zmarla i robili cc na szybko ani jednej lezki? jestem wciagnieta w scandal od kiedy to ogladam jestem duzo bardziej swiadoma jak nam robia wode z mozgu, tzn swiadoma jestem od dawna, ale teraz widze te same tricki co w serialu
-
nick nieaktualny
-
Witam się z Wami jestem mamą dzidziusia z 09 stycznia i czytam Was od maja 2014 kiedy to dowiedziałam się że jestem w ciąży. Ponieważ moja droga do macierzyństwa a dokładnie 2 dziecka nie była prosta bałam się pisać na forum.
pozdrawiam wszystkie mamy i dziękuję za sparcie o którym nawet nie macie pojęcia.
Paula44, jonka91, kasiakra, Chanela, Ag..., Selene, Wiki81, Malenq, Becia81, wania, Ewelina88, lwuska55592, Bogusiar80, kasia86 lubią tę wiadomość
olijanka -
Mój małżonek wkręcił mnie dzis okrutnie: rano, z mega poważną i zmartwioną miną, powiedział, że Ruscy weszli na Litwę i będzie wojna i on dostał dziś rano kartę poborową! Myślałam, że na zawał zejdę! Gdy zaczął się śmiać i rzucil: Prima Aprylis to na serio myślałam, że go ukatrupię!
Paula44, jonka91, renia83, Ewelina88, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
Ja sama się dziwię że tyle wytrzymałam ale jakiś strach mną kierował mam 4 latkę w domu i po długich staraniach synka. Jestem ze śląska. Szymon ma już ponad 6 kg karmie go mm bo tak jakoś wyszło najważniejsze że jest zdrowy. Jedyny mały problem że upodobał sobie lewą stronę i jakby ma trochę spłaszczoną główkę zamówiłam mu poduszkę i od dziś testujemy.
Paula44 lubi tę wiadomość
olijanka -
nick nieaktualnyolijanka wrote:Ja sama się dziwię że tyle wytrzymałam ale jakiś strach mną kierował mam 4 latkę w domu i po długich staraniach synka. Jestem ze śląska. Szymon ma już ponad 6 kg karmie go mm bo tak jakoś wyszło najważniejsze że jest zdrowy. Jedyny mały problem że upodobał sobie lewą stronę i jakby ma trochę spłaszczoną główkę zamówiłam mu poduszkę i od dziś testujemy.
Wiraj.
No ja tez podziwiam!
A te Szymonki tak już mają! Najważniejsze, że zdrowe!
Co do poduszki - odradzam. Nasz maluch też upodobal sobie jedna stronę, bo tak leżał w brzuchu itd. Rehabilitacja w toku.
Do tej pory robiliśmy błąd. Dziecko naciska, prze tamt gdzie poczuje bodziec, wiec przyglądając go poduszka żeby się nie odwrócił tylko sprawisz ze jeszcze bardziej napina te stronę i to nic nie daje a nawet pogarsza sprawę. Musisz iść do rehabilitanta dziecięcego żeby Ci pokazał cw i wyjaśnił czym jesr asymetria!
Nie chodzi aby sprawić ze zamiast jednej strony polubi druga tylko żeby spowodować symetrie!
Powodzenia! -
nick nieaktualny
-
Zielarko u mojego męża w pracy jeden z mechaników został wezwany w trybie natychmiastowym...
Dziewczyny ktore robią PP działa!! Ja mam w nocy długa przerwę w ściąganiu 12-13h i po nocy zawsze ściągam max 150ml. Wczoraj o 16 zrobiłam PP dziś rano po 11h ściągam patrzę a tu z jednej piersi ściągnęłam 130! Zobaczymy jak będzie z drugiejMalenq, OliOla, Ewelina88, ania_29, Chanela, szpilka, M... lubią tę wiadomość
-
Selene wrote:Zielarko u mojego męża w pracy jeden z mechaników został wezwany w trybie natychmiastowym...
Dziewczyny ktore robią PP działa!! Ja mam w nocy długa przerwę w ściąganiu 12-13h i po nocy zawsze ściągam max 150ml. Wczoraj o 16 zrobiłam PP dziś rano po 11h ściągam patrzę a tu z jednej piersi ściągnęłam 130! Zobaczymy jak będzie z drugiej
Dzień dobry wszystkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:15