X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    Ag serio? Nawet jak Owen śpiewał z tą dziewczynką Stay Alive? Serduszko nie drgnęło choć trochę :D
    dla mnie to już był naciągany odcinek............
    ja też do momentu porodu April płakałam, teraz czuję że "przeciągają" odcinek za każdym razem....
    ale oglądam dalej.....fanka jestem a co!!!!!!!! heheheheheeh

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I po mężu... Na kablówce u nas włączyli na święta wszystkie hbo i canal plus.normalnie nie mamy pakietu z tymi programami.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha a mój mąż to fenomen bo oglądamy razem Project Runway :P i podoba mu sie! Nie wolno mi bez niego oglądać :)

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Skonczylam house od cards, znaczne homeland w takim razie

Mimo całej powagi tego serialu uważaj, bo będziesz musiała odwołać dzisiejszy żarcik wobec męża :D

Ag... lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    Ag serio? Nawet jak Owen śpiewał z tą dziewczynką Stay Alive? Serduszko nie drgnęło choć trochę :D
    Nope... Ale na kursie 1 pomocy mówili ze przy RKO można to nucic:)
    A my na project runway obowiązkowo też razem:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuję się dziwnie, bo pojęcia nie mam o jakich serialach mówicie :)

MonikaDM, Bogusiar80, blador lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To homeland tez napewno mu sie spodoba

Mała miała dziś marudny dzień spała po 10 minut i znów wulkan energii ale naszczęscie wpadła juz twardy sen to ja mając do wyboru sprzątnie, prasowanie jednak tez idę spać :D

• szpilka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak ostatnio ta ciezarna po wypadku zmarla i robili cc na szybko ani jednej lezki? jestem wciagnieta w scandal od kiedy to ogladam jestem duzo bardziej swiadoma jak nam robia wode z mozgu, tzn swiadoma jestem od dawna, ale teraz widze te same tricki co w serialu

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 20:05

• Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mykam spac. Spokojnych nocy zycze

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 14:05

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • olijanka Nowa

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami jestem mamą dzidziusia z 09 stycznia i czytam Was od maja 2014 kiedy to dowiedziałam się że jestem w ciąży. Ponieważ moja droga do macierzyństwa a dokładnie 2 dziecka nie była prosta bałam się pisać na forum.

pozdrawiam wszystkie mamy i dziękuję za sparcie o którym nawet nie macie pojęcia.

Paula44, jonka91, kasiakra, Chanela, Ag..., Selene, Wiki81, Malenq, Becia81, wania, Ewelina88, lwuska55592, Bogusiar80, kasia86 lubią tę wiadomość

olijanka
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam,ze dałaś rade nie odezwać się przez prawie rok:) tonteraz napisz wiecej o sobie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 23:53

Paula44 lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój małżonek wkręcił mnie dzis okrutnie: rano, z mega poważną i zmartwioną miną, powiedział, że Ruscy weszli na Litwę i będzie wojna i on dostał dziś rano kartę poborową! Myślałam, że na zawał zejdę! Gdy zaczął się śmiać i rzucil: Prima Aprylis to na serio myślałam, że go ukatrupię!

Paula44, jonka91, renia83, Ewelina88, Bogusiar80 lubią tę wiadomość

FITop1.png
  • olijanka Nowa

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sama się dziwię że tyle wytrzymałam ale jakiś strach mną kierował mam 4 latkę w domu i po długich staraniach synka. Jestem ze śląska. Szymon ma już ponad 6 kg karmie go mm bo tak jakoś wyszło najważniejsze że jest zdrowy. Jedyny mały problem że upodobał sobie lewą stronę i jakby ma trochę spłaszczoną główkę zamówiłam mu poduszkę i od dziś testujemy.

Paula44 lubi tę wiadomość

olijanka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 01:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olijanka wrote:
    Ja sama się dziwię że tyle wytrzymałam ale jakiś strach mną kierował mam 4 latkę w domu i po długich staraniach synka. Jestem ze śląska. Szymon ma już ponad 6 kg karmie go mm bo tak jakoś wyszło najważniejsze że jest zdrowy. Jedyny mały problem że upodobał sobie lewą stronę i jakby ma trochę spłaszczoną główkę zamówiłam mu poduszkę i od dziś testujemy.

Wiraj.
    No ja tez podziwiam!
    A te Szymonki tak już mają! Najważniejsze, że zdrowe!
    Co do poduszki - odradzam. Nasz maluch też upodobal sobie jedna stronę, bo tak leżał w brzuchu itd. Rehabilitacja w toku.
    Do tej pory robiliśmy błąd. Dziecko naciska, prze tamt gdzie poczuje bodziec, wiec przyglądając go poduszka żeby się nie odwrócił tylko sprawisz ze jeszcze bardziej napina te stronę i to nic nie daje a nawet pogarsza sprawę. Musisz iść do rehabilitanta dziecięcego żeby Ci pokazał cw i wyjaśnił czym jesr asymetria!
    Nie chodzi aby sprawić ze zamiast jednej strony polubi druga tylko żeby spowodować symetrie!
    Powodzenia!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1425cbc7b811.jpg

To już 10 lat. . .

Wiki81, wania, Becia81, MartaKD, OliOla, Ewelina88, renia83, Bogusiar80, Maud11, Rybka1 lubią tę wiadomość

• Selene Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielarko u mojego męża w pracy jeden z mechaników został wezwany w trybie natychmiastowym...

Dziewczyny ktore robią PP działa!! Ja mam w nocy długa przerwę w ściąganiu 12-13h i po nocy zawsze ściągam max 150ml. Wczoraj o 16 zrobiłam PP dziś rano po 11h ściągam patrzę a tu z jednej piersi ściągnęłam 130! Zobaczymy jak będzie z drugiej :)

Malenq, OliOla, Ewelina88, ania_29, Chanela, szpilka, M... lubią tę wiadomość

• Rybka1 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry,
    moje malenstwo dziś od rana baaardzo aktywne. Nie da matce pospać ;-)

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • MonikaJ Ekspertka

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    Zielarko u mojego męża w pracy jeden z mechaników został wezwany w trybie natychmiastowym...

Dziewczyny ktore robią PP działa!! Ja mam w nocy długa przerwę w ściąganiu 12-13h i po nocy zawsze ściągam max 150ml. Wczoraj o 16 zrobiłam PP dziś rano po 11h ściągam patrzę a tu z jednej piersi ściągnęłam 130! Zobaczymy jak będzie z drugiej :)

Dzień dobry wszystkim :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:15

201501064565.png
‹‹ 2427 2428 2429 2430 2431 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ