X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    Ag serio? Nawet jak Owen śpiewał z tą dziewczynką Stay Alive? Serduszko nie drgnęło choć trochę :D
    dla mnie to już był naciągany odcinek............
    ja też do momentu porodu April płakałam, teraz czuję że "przeciągają" odcinek za każdym razem....
    ale oglądam dalej.....fanka jestem a co!!!!!!!! heheheheheeh

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I po mężu... Na kablówce u nas włączyli na święta wszystkie hbo i canal plus.normalnie nie mamy pakietu z tymi programami.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha a mój mąż to fenomen bo oglądamy razem Project Runway :P i podoba mu sie! Nie wolno mi bez niego oglądać :)

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Skonczylam house od cards, znaczne homeland w takim razie

Mimo całej powagi tego serialu uważaj, bo będziesz musiała odwołać dzisiejszy żarcik wobec męża :D

Ag... lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    Ag serio? Nawet jak Owen śpiewał z tą dziewczynką Stay Alive? Serduszko nie drgnęło choć trochę :D
    Nope... Ale na kursie 1 pomocy mówili ze przy RKO można to nucic:)
    A my na project runway obowiązkowo też razem:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuję się dziwnie, bo pojęcia nie mam o jakich serialach mówicie :)

MonikaDM, Bogusiar80, blador lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To homeland tez napewno mu sie spodoba

Mała miała dziś marudny dzień spała po 10 minut i znów wulkan energii ale naszczęscie wpadła juz twardy sen to ja mając do wyboru sprzątnie, prasowanie jednak tez idę spać :D

• szpilka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak ostatnio ta ciezarna po wypadku zmarla i robili cc na szybko ani jednej lezki? jestem wciagnieta w scandal od kiedy to ogladam jestem duzo bardziej swiadoma jak nam robia wode z mozgu, tzn swiadoma jestem od dawna, ale teraz widze te same tricki co w serialu

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 20:05

• Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mykam spac. Spokojnych nocy zycze

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 14:05

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • olijanka Nowa

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami jestem mamą dzidziusia z 09 stycznia i czytam Was od maja 2014 kiedy to dowiedziałam się że jestem w ciąży. Ponieważ moja droga do macierzyństwa a dokładnie 2 dziecka nie była prosta bałam się pisać na forum.

pozdrawiam wszystkie mamy i dziękuję za sparcie o którym nawet nie macie pojęcia.

Paula44, jonka91, kasiakra, Chanela, Ag..., Selene, Wiki81, Malenq, Becia81, wania, Ewelina88, lwuska55592, Bogusiar80, kasia86 lubią tę wiadomość

olijanka
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam,ze dałaś rade nie odezwać się przez prawie rok:) tonteraz napisz wiecej o sobie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 23:53

Paula44 lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój małżonek wkręcił mnie dzis okrutnie: rano, z mega poważną i zmartwioną miną, powiedział, że Ruscy weszli na Litwę i będzie wojna i on dostał dziś rano kartę poborową! Myślałam, że na zawał zejdę! Gdy zaczął się śmiać i rzucil: Prima Aprylis to na serio myślałam, że go ukatrupię!

Paula44, jonka91, renia83, Ewelina88, Bogusiar80 lubią tę wiadomość

FITop1.png
  • olijanka Nowa

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sama się dziwię że tyle wytrzymałam ale jakiś strach mną kierował mam 4 latkę w domu i po długich staraniach synka. Jestem ze śląska. Szymon ma już ponad 6 kg karmie go mm bo tak jakoś wyszło najważniejsze że jest zdrowy. Jedyny mały problem że upodobał sobie lewą stronę i jakby ma trochę spłaszczoną główkę zamówiłam mu poduszkę i od dziś testujemy.

Paula44 lubi tę wiadomość

olijanka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 01:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olijanka wrote:
    Ja sama się dziwię że tyle wytrzymałam ale jakiś strach mną kierował mam 4 latkę w domu i po długich staraniach synka. Jestem ze śląska. Szymon ma już ponad 6 kg karmie go mm bo tak jakoś wyszło najważniejsze że jest zdrowy. Jedyny mały problem że upodobał sobie lewą stronę i jakby ma trochę spłaszczoną główkę zamówiłam mu poduszkę i od dziś testujemy.

Wiraj.
    No ja tez podziwiam!
    A te Szymonki tak już mają! Najważniejsze, że zdrowe!
    Co do poduszki - odradzam. Nasz maluch też upodobal sobie jedna stronę, bo tak leżał w brzuchu itd. Rehabilitacja w toku.
    Do tej pory robiliśmy błąd. Dziecko naciska, prze tamt gdzie poczuje bodziec, wiec przyglądając go poduszka żeby się nie odwrócił tylko sprawisz ze jeszcze bardziej napina te stronę i to nic nie daje a nawet pogarsza sprawę. Musisz iść do rehabilitanta dziecięcego żeby Ci pokazał cw i wyjaśnił czym jesr asymetria!
    Nie chodzi aby sprawić ze zamiast jednej strony polubi druga tylko żeby spowodować symetrie!
    Powodzenia!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1425cbc7b811.jpg

To już 10 lat. . .

Wiki81, wania, Becia81, MartaKD, OliOla, Ewelina88, renia83, Bogusiar80, Maud11, Rybka1 lubią tę wiadomość

• Selene Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielarko u mojego męża w pracy jeden z mechaników został wezwany w trybie natychmiastowym...

Dziewczyny ktore robią PP działa!! Ja mam w nocy długa przerwę w ściąganiu 12-13h i po nocy zawsze ściągam max 150ml. Wczoraj o 16 zrobiłam PP dziś rano po 11h ściągam patrzę a tu z jednej piersi ściągnęłam 130! Zobaczymy jak będzie z drugiej :)

Malenq, OliOla, Ewelina88, ania_29, Chanela, szpilka, M... lubią tę wiadomość

• Rybka1 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry,
    moje malenstwo dziś od rana baaardzo aktywne. Nie da matce pospać ;-)

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • MonikaJ Ekspertka

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    Zielarko u mojego męża w pracy jeden z mechaników został wezwany w trybie natychmiastowym...

Dziewczyny ktore robią PP działa!! Ja mam w nocy długa przerwę w ściąganiu 12-13h i po nocy zawsze ściągam max 150ml. Wczoraj o 16 zrobiłam PP dziś rano po 11h ściągam patrzę a tu z jednej piersi ściągnęłam 130! Zobaczymy jak będzie z drugiej :)

Dzień dobry wszystkim :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:15

201501064565.png
‹‹ 2427 2428 2429 2430 2431 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ