*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:Pinia wybacz ale wg mnie jest to obrzydliwe! No chyba ze to spóźniony żart na primaaprilis!Selene wrote:Pinia nic sie nie stanie. Ja zmieniłam dla komfortu dziecka bo je co 2h, czasem budzi sie po nocy tak głodna ze denerwuje sie jak wolno leci ale jakbym karmiła raz na jakiś czas to bym nie zmieniała. Dziecko sie namęczy żeby zjeść i dobrze bo nie odzwyczai sie od piersi - tam tez musi wykonac pewien wysiłek.
Jeśli chodzi o mleko to ostatnio na grupie KPI jakaś dziewczyna podała świetną stronę gdzie pisze jak łatwo z mleka kobiecego zrobić krem i balsam do ciała. Dziewczyny zachwalały ze taki naturalny specyfik radzi sobie wspaniałe z suchą skórą, taka maseczka super wzmacnia włosy itd poszukaj w googlach może znajdziesz a jak będę na kompie (teraz pisze z tel) to tez podam
zaraz poszukam, dzięki. Ja trochę czytała na google to podobno przy trądziku się dobrze sprawdza, bo mleko KP jest antybakteryjene czy jakoś tak. I do demakijażu też można podobno używać. Jak się pomaluje to spróbuje.
Mam łuszczycę i różne dziwne rzeczy próbuje. Dziś smarowałam zmiany aloesem - ułamałam kawałek i i smaruje zmiany - tylko sok barwi łuskę na kolor żółto-zielony i kolorem przypomina zwartość pampersa..
Szkoda mi wylewać mleko. Tyle się mówi jakie ono wspaniałe i zdrowe itd. Gdybym miała kota czy psiaka to bym jemu dawała niech się też pożywi.Marianna [*] 08.11.2013 8tc
Kamilka 7.01.2015
Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
Weronika 11.08.2017 -
U nas noc spokojna jak zwykle po szczepieniu. Usnal po 21-ej wstal o 1-30, wypil flache i pospal prawie do 6-30. Pogadamismy i po 9-ej usnal i ja jeszcze polezalam z nim. Teraz nie zaczynam cwiczen, bo lada chwila sie obudzi, wiec czekam na nastepny sen
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPogoda paskudna tak jak któraś wczoraj pisała rzy....gać się chce.Mnie już wychodzą ostatnie wychodne z psem już mnie drapie w gardle, pobolewa głowa no i katar się zaczyna. Niech ten mąż już wraca z tego sanatorium bo mam już dość wyprowadzania psa w taką pogodę a pies to była jego działka. Dobrze chociaż że dziś nie wieje.
-
OliOla wrote:Selene muszę spróbować. U nas coraz mniej pokarmu. Fakt zaczęłam też rzadziej ściągać pokarm. Więcej czasu poświęcam Oli na zabawy i ćwiczenia.
U nas przeziębienia cd... Maż kupił mi Prenalen... jakie to nie dobre
Oli jak miałam pić to zatykałam nosOliOla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny