X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinia wybacz ale wg mnie jest to obrzydliwe! No chyba ze to spóźniony żart na primaaprilis!

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze pies lub kot zjedzą? Mój Reksio sie wczoraj tak patrzyl jak przelewałam do woreczka,bo ogólnie uwielbia mleko,ale mu nie dalam:)

Kawa lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotom nie wolno dawać mleka!

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MonikaJ Ekspertka

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 12:15

201501064565.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój pies zjada wszystkie resztki, ma lśniącą sierść :)

renia83, lwuska55592 lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • Pinia108 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Pinia wybacz ale wg mnie jest to obrzydliwe! No chyba ze to spóźniony żart na primaaprilis!
    nie żart - pytałam serio. Krowa też ssak, a pijemy mleko krowie. Jak byłam dzieckiem uwielbiałam takie mleko, prawie prosto od krowy, jeszcze ciepłe.
    Selene wrote:
    Pinia nic sie nie stanie. Ja zmieniłam dla komfortu dziecka bo je co 2h, czasem budzi sie po nocy tak głodna ze denerwuje sie jak wolno leci ale jakbym karmiła raz na jakiś czas to bym nie zmieniała. Dziecko sie namęczy żeby zjeść i dobrze bo nie odzwyczai sie od piersi - tam tez musi wykonac pewien wysiłek.

Jeśli chodzi o mleko to ostatnio na grupie KPI jakaś dziewczyna podała świetną stronę gdzie pisze jak łatwo z mleka kobiecego zrobić krem i balsam do ciała. Dziewczyny zachwalały ze taki naturalny specyfik radzi sobie wspaniałe z suchą skórą, taka maseczka super wzmacnia włosy itd poszukaj w googlach może znajdziesz a jak będę na kompie (teraz pisze z tel) to tez podam

zaraz poszukam, dzięki. Ja trochę czytała na google to podobno przy trądziku się dobrze sprawdza, bo mleko KP jest antybakteryjene czy jakoś tak. I do demakijażu też można podobno używać. Jak się pomaluje to spróbuje.
    Mam łuszczycę i różne dziwne rzeczy próbuje. Dziś smarowałam zmiany aloesem - ułamałam kawałek i i smaruje zmiany - tylko sok barwi łuskę na kolor żółto-zielony i kolorem przypomina zwartość pampersa.. :/

Szkoda mi wylewać mleko. Tyle się mówi jakie ono wspaniałe i zdrowe itd. Gdybym miała kota czy psiaka to bym jemu dawała niech się też pożywi.

Marianna [*] 08.11.2013 8tc
    Kamilka 7.01.2015
    Jan [*] 19.04.2016 12 tc (8/9 tc)
    Weronika 11.08.2017
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas noc spokojna jak zwykle po szczepieniu. Usnal po 21-ej wstal o 1-30, wypil flache i pospal prawie do 6-30. Pogadamismy i po 9-ej usnal i ja jeszcze polezalam z nim. Teraz nie zaczynam cwiczen, bo lada chwila sie obudzi, wiec czekam na nastepny sen :)

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też zwie się Reksio ale taka franca niedobra że szok.

• isabelle Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie piękne błękitne niebo, ale wieje. Straszycie śniegiem, więc zaraz ładuję potomka do wózka i idziemy załatwiać sprawy.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogoda paskudna tak jak któraś wczoraj pisała rzy....gać się chce.Mnie już wychodzą ostatnie wychodne z psem już mnie drapie w gardle, pobolewa głowa no i katar się zaczyna. Niech ten mąż już wraca z tego sanatorium bo mam już dość wyprowadzania psa w taką pogodę a pies to była jego działka. Dobrze chociaż że dziś nie wieje.

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodzę na spacery codziennie. Nawet jak pada czy wieje. Jak nie pójdę to Ala jest marudna, bo nie śpi wtedy cały dzień. Dzisiaj przynajmniej nie pada choć chmur coraz więcej..

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OliOla wrote:
    Selene muszę spróbować. U nas coraz mniej pokarmu. Fakt zaczęłam też rzadziej ściągać pokarm. Więcej czasu poświęcam Oli na zabawy i ćwiczenia.

U nas przeziębienia cd... Maż kupił mi Prenalen... jakie to nie dobre :(

Oli jak miałam pić to zatykałam nos

OliOla lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jest dość pogodnie, więc obowiązkowo idziemy na spacer. Muszę sobie podkład kupić ;)

201501145565.png
  • wania Koleżanka

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja muszę kupić tusz do rzęs bo się skończył:) wiec tez idziemy na spacer pomimo pogody.Wczoraj wyszliśmy pomiędzy jednym deszczem a drugim, ale za to mały dobrze spał i nie był marudny:)

nzjdnafat8pbepii.png
    74infsp.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny,mam okazje kupić zaffiro rainbow n15 womar.co sadzicie?

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:

To wisiadło! Nie kupuj, szkoda Klarci pupy :)

OliOla lubi tę wiadomość

• Rybka1 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdy pretekst dobry zeby wyjsc z domu :D my idziemy po jabłka i ziemniaki

wania, Ewelina88 lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud11 wrote:
    To wisiadło! Nie kupuj, szkoda Klarci pupy :)
    a czym sie rozni nosidlo od wisiadła? kurde no patrze na stronie,że fajne, tez pozycja leząca jest.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:

to wisiadło, dziecko wisi na kroczu.

Z tego co mi się wydaje to chyba Bell ma takie... przynajmniej tak na zdjęciu wygląda.

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra,a które to nosidła?a nie wisiadła?bo chyba w kazdym dziecku nóżki wystają.

ug37df9hvpghw3yg.png
‹‹ 2429 2430 2431 2432 2433 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ