*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartaKD wrote:a czym sie rozni nosidlo od wisiadła? kurde no patrze na stronie,że fajne, tez pozycja leząca jest.
Wisiadło czyli wisi dziecko na kroczu, z nózkami najczęściej wyprostowanymi w dół. A w nosidle siedzi na pupie i nóżkach. Porównaj sobie zdjęcia jak dziecko jest usadowione, z strony emaluch tam masz te co wymieniłaś i womar eco-eco to nosidło dziecko siedzi w nim w pozycji żabki, szeroki rozstaw nóżek.
tu masz te co piszesz:
http://emaluch.com/esklep/pl/p/Womar-nosidelko-N15-RAINBOW-wielofunkcyjne/212
a tu te co kilka osób od nas z forum ma:
http://emaluch.com/esklep/pl/p/Womar-nosidelko-ergonomiczne-ECO1/209Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 11:13
renia83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjonka91 wrote:A u nas kurcze chyba przeziebienie sie przypaletalo... Mlody w nocy troche kaszlal, jak odciagnelam gluty to sie poprawilo. Ma chrypke, nos najlepiej jakbym co chwile czyscila, duzo je, ale przy tym jest pogodny, smieje sie i nie ma temperatury.
Maud a jak sytuacja u Was? Lepiej troszke?
Ja Filipa poobserwuje, jak sie pogorszy to polecimy do lekarza.
Jonka u nas dalej to samo, byliśmy u lekarza żeby osłuchał bo to już długo trwa (od piątku).
Na szczęście osłuchowo czysto. Przytkany nosek dalej jest, sporadyczne pokasływanie no i mam też odpowiedź dlaczego Tomuś tak wydziwia przy piersi. Gardło go boli! Bidulek mój. Lekarka powiedziała że zaczerwienione więc może mieć problemy z jedzeniem...
W sumie kazała robić to co już robimy - inhalacja 2 x dziennie, woda morska do nosa, 2 x 3 kropelki witaminy C.
Dodatkowo już chciała nam przepisać na to gardło Tantum Verde żeby mu psikać 2 x dziennie, ale jak zobaczyła że mamy przekroczone próby wątrobowe to jednak się wycofała żeby nie obciążać wątroby. -
Ag... wrote:Ergonomiczne Tula, mei tai. A chustę chcialas przecież.
-
nick nieaktualnyMartaKD wrote:a czym sie rozni nosidlo od wisiadła? kurde no patrze na stronie,że fajne, tez pozycja leząca jest.
Marta tak jak Kawa napisała, w wisiadle dziecko wisi na kroczu i nie ma pozycji żabki. Żeby nosidło było ok musi być ergonomiczne. Zobacz na stronie Womar - mają 2 modele ergonomiczne (nosiedłka eco), a reszta jest raczej do dupy
http://www.womar.com.pl/section.php?page=produktyMartaKD lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:A tak wogole to naucz męża motac chustę i kup mu t shirt z koszulove lord fader chusta to sam będzie chciał nosić
dzięki za szybką reakcję...co ja bym bez Was zrobiła!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 11:22
Kawa, Ag..., renia83 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, u nas pada śnieg, ludzie! kiedy to się skonczy? od niedzieli nie byliśmy na spacerze, porwałoby mnie razem z wózkiem. Zresztą zdycham i jest coraz gorzej, oprócz kaszlu doszedł katar i... ropiejące oczy - wtf?! idę dziś do lekarza.
Kawa przyszła buteleczka jest super, kupiłam też smoczek 2. Będziemy probowac jak mała zgłodnieje podczas mojej nieobecności dzisiaj. Butelka nie była w opakowaniu, nie ma do niej "instrukcji" Kawa, to gumowe coś w podstawie się wyjmuje do karmienia/ sterylizacji??Kawa lubi tę wiadomość
-
kurcze w grupie Wszystko dla dziecka na fb.wiele osób ma do sprzedania to womar rainbow.a eco nie ma chyba nikt.to skoro jest takie złe,czemu sprzedaja i jeszcze dostało produkt roku Mamo to ja czy cos tam?
Ja rozumiem,że źle te nózki sa ułożone,ale to czemu tak się ludzie na to rzucaja? -
nick nieaktualny
-
u nas dzisiaj 3 miesiące:):)jak to leci....
Wybralismy się na spacer , doszłam do połowy trasy-dom-sklep i zapierdzielałam jak samochodzik bo wiatr, śnieg, matko co za poGODA....nAJlepsze,że tak biegnąć z tym wózkiem pomiędzy tym śniegiem,sama smiałam się z siebie...ohhh -
Maud11 wrote:To jest tak samo jak z chodzikami. Kiedyś to był hit, teraz też są w każdym sklepie, a dla kręgosłupa dziecka są beznadziejne.
-
My kupiliśmy rok temu chrześnicy, jej rodzice mówią że sprawił się super początki chodzenia malutkiej nie mogły odbyć się bez tego ,,pchacza,, ma już 1,5 roku i nadal chętnie się tym bawi więc polecam:)
U mnie pogoda też straszna ..Ag... lubi tę wiadomość