*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Gwiazdeczka27 wrote:Oj ja to boje sie dalekich podrozy chociaz chcemy pojechac z Matim nad morze w lato ale wiadomo ten pierwszy raz w podrozy z dzieckiem jest pewnie stresujacy, mam nadzieje ze bedzie juz siedzial. Chociaz wiem ze nawet z dwu miesiecznymi dziecmi ludzie podrozuja
Gwiazdka ja poznalam 2 lata temu parę co z 5 miesięcznym dzieckiem robila road trip po USA. Spotkalismy ich na wycieczce w Anthelope Canyon, gdzie jechalo się jeepami po wertepach zeby wejsc do kanionu.
Teraz z dziecmi to juz sie jezdzi wszędzie chyba.
Pamietam jak szurnięta druga zona mojego taty mowila ze na wczasy to tylko do 5***** hotelu bo wszystkie udogodnienia muszą byc....A psinco, dzieci dadzą rade;)
my do wloch we wrzesniu jedziemy autem, jak trzeba bedzie to na 2 razy, zobaczymy ale nie ma co sie ograniczac za bardzoGwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Moi znajomi z 2 miesięcznym synkiem do Australii lecieli. Wszystko super im sie udało. My jak mała miała 2 miesiące jechaliśmy 500 km autem i w każda stronę wyjazd był spokojny i udany
Z takim malutkim to super bo spi gorzej wydaje mi sie jechać z 6 miesięcy+ bo trzeba zabawiać robić częste przerwy itp -
Ok poćwiczyłam Wam powiem , że jakoś lepiej mi jak ćwiczę Brat do mnie dziś dzwonił. Pochwaliłam się, że schudłam dwa kilo od 23 marca. Zadowolony mówi ćwicz ćwicz on ma dobrze, bo chodzi do kumpla na siłownię kiedy chce za darmo. To taki typ coś jak strongman w delikatnej formie
Ja przy pierwszym nie miałam chodzidła i teraz też nie będę mieć. Mały sam się nauczył chodzić i co śmieszniejsze najpierw nauczył się chodzić. A jak już umiał dobrze to zaczął raczkować haha wszystko na odwrót było
-
nick nieaktualny
-
a u nas pogoda łaskawa na spacer. Dwie godziny żeśmy łaziły. Młoda pospała zaledwie 40 min a tak to się patrzyła na mnie. Myślałam,że jak wrócimy to pośpi. Nie ma szans leży i wierzga i się śmieje a miałam zupę kalafiorową robić. No,ale jak ona taka radosna to jak tu do garów iść
ps.Miło tak wyjść się przewietrzyć. Na mieście sporo osób czuć,że święta tuż tuż.
Kawa widzę żeś ekspertka w nosidełkach. Wiadomo do kogo trzeba się zgłosic w razie co -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chanela wrote:jonka nie wolno podawac olejku kamforowego tak malym dzieciom. Kamfora jest zabroniona do 6 roku zycia. Mozesz olejek sosnowy ale kamfory nawet jako kapiel parowa. Zostaw sobie a masc majerankowa powinna wystarczyc.
chcialam napisac o masciach typu depulol ale przypomnialo mi sie ze ona jest od 6 miesiacaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 15:41
-
nick nieaktualnyRybka1 wrote:
Kawa widzę żeś ekspertka w nosidełkach. Wiadomo do kogo trzeba się zgłosic w razie coRybka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MonikaDM no tak myślałam że to jest to ale nic się nie martw, moja córka też to miała ale wyrosła z tego, jedynie co to używamy do kąpieli zamiast zwykłych płynów czy żeli to Białego Jelenia i pije wapno co dzień, ma teraz 10 lat a jakaś liszaja tzn sucha czerwona plama wyskakuje jej raz na jakiś czas jak przesuszy skórę także spokojnie
MonikaDM lubi tę wiadomość