SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    Oj ja to boje sie dalekich podrozy chociaz chcemy pojechac z Matim nad morze w lato ale wiadomo ten pierwszy raz w podrozy z dzieckiem jest pewnie stresujacy, mam nadzieje ze bedzie juz siedzial. Chociaz wiem ze nawet z dwu miesiecznymi dziecmi ludzie podrozuja

Gwiazdka ja poznalam 2 lata temu parę co z 5 miesięcznym dzieckiem robila road trip po USA. Spotkalismy ich na wycieczce w Anthelope Canyon, gdzie jechalo się jeepami po wertepach zeby wejsc do kanionu.
    Teraz z dziecmi to juz sie jezdzi wszędzie chyba.
    Pamietam jak szurnięta druga zona mojego taty mowila ze na wczasy to tylko do 5***** hotelu bo wszystkie udogodnienia muszą byc....A psinco, dzieci dadzą rade;)
    my do wloch we wrzesniu jedziemy autem, jak trzeba bedzie to na 2 razy, zobaczymy ale nie ma co sie ograniczac za bardzo

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jonka a kosztowalas jej? mnie wykrzywilo niesamowicie. ja z mlekiem albo wodą na lyzeczce rozrabiam

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spróbowałam już po, nie dziwie sie ze sie skrzywił.. w ulotce było, zeby rozrobic albo podac bezposredio. jutro mu dam z moim mlekiem :)

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Selene Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi znajomi z 2 miesięcznym synkiem do Australii lecieli. Wszystko super im sie udało. My jak mała miała 2 miesiące jechaliśmy 500 km autem i w każda stronę wyjazd był spokojny i udany

Z takim malutkim to super bo spi gorzej wydaje mi sie jechać z 6 miesięcy+ bo trzeba zabawiać robić częste przerwy itp

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok poćwiczyłam :) Wam powiem , że jakoś lepiej mi jak ćwiczę :) Brat do mnie dziś dzwonił. Pochwaliłam się, że schudłam dwa kilo od 23 marca. Zadowolony mówi ćwicz ćwicz :D on ma dobrze, bo chodzi do kumpla na siłownię kiedy chce za darmo. To taki typ coś jak strongman w delikatnej formie :P
    Ja przy pierwszym nie miałam chodzidła i teraz też nie będę mieć. Mały sam się nauczył chodzić i co śmieszniejsze najpierw nauczył się chodzić. A jak już umiał dobrze to zaczął raczkować haha wszystko na odwrót było

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłyśmy ze spaceru. :) Jak grad nie sypie, deszczem nie zacina a wózka nie porywa to nawet przyjemnie się spaceruje :D
    Mam nadzieję że młoda jeszcze pośpi :) Zaliczyłyśmy pierwsze karmienie i przewijanie w galerii ;)

Ewelina88, Rybka1 lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas pada bardzo gęsty śnieg.. masakra

• Rybka1 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u nas pogoda łaskawa na spacer. Dwie godziny żeśmy łaziły. Młoda pospała zaledwie 40 min a tak to się patrzyła na mnie. Myślałam,że jak wrócimy to pośpi. Nie ma szans :) leży i wierzga i się śmieje :) a miałam zupę kalafiorową robić. No,ale jak ona taka radosna to jak tu do garów iść :)
    ps.Miło tak wyjść się przewietrzyć. Na mieście sporo osób czuć,że święta tuż tuż.

Kawa widzę żeś ekspertka w nosidełkach. Wiadomo do kogo trzeba się zgłosic w razie co ;)

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0dfc09c986fca6ddmed.jpg

db5ad9f333012b51med.jpg

Ok zabawa. Ktoś widzi jakąś różnicę? :D

Becia81, Rybka1, Ewelina88, slash, szpilka, Paula44, rastafanka lubią tę wiadomość

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę kilka, m.in kolor włosów

Bogusiar80 lubi tę wiadomość

• Chanela Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 14:05

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • M... Koleżanka

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze oprócz maści majerankowej używałam balsamu musteli "spokojny sen". Delikatnie pachnie sosną.

201412271856.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 20:05

Rybka1 lubi tę wiadomość

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w końcu nie pada,nie wieje,odbyłyśmy spacer:)
    Teraz jem chrupki i czekam na Wspaniałe stulecie.

lwuska55592 lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:
    jonka nie wolno podawac olejku kamforowego tak malym dzieciom. Kamfora jest zabroniona do 6 roku zycia. Mozesz olejek sosnowy ale kamfory nawet jako kapiel parowa. Zostaw sobie a masc majerankowa powinna wystarczyc.

chcialam napisac o masciach typu depulol ale przypomnialo mi sie ze ona jest od 6 miesiaca :)
    Dzięki. Na razie i tak nie miałam zamiaru stosować. :) bo nawet nie czytałam ulotki jeszcze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 15:41

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka1 wrote:

Kawa widzę żeś ekspertka w nosidełkach. Wiadomo do kogo trzeba się zgłosic w razie co ;)
    Żadna ekspertka, ale zanim coś kupię wolę poczytać i poznać opinie, tym bardziej że tu chodzi o zdrowy rozwój bioderek maluszka ;)

Rybka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też się robi biało ;)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c5f05333e2d.jpg

• Chanela Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 14:05

jonka91, Malenq, Ewelina88 lubią tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Następna dziewczyna urodziła wcześniaka w 30tc- Dominik ma 37cm, 870g i 4pkt. Magda_lena88. Jeszcze jak bylam w ciąży to zaglądałam na jej wykresy...

• renia83 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaDM no tak myślałam że to jest to ale nic się nie martw, moja córka też to miała ale wyrosła z tego, jedynie co to używamy do kąpieli zamiast zwykłych płynów czy żeli to Białego Jelenia i pije wapno co dzień, ma teraz 10 lat a jakaś liszaja tzn sucha czerwona plama wyskakuje jej raz na jakiś czas jak przesuszy skórę także spokojnie :)

MonikaDM lubi tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
‹‹ 2432 2433 2434 2435 2436 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ