*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
a moja ciążowa kolezanka ( którą kazda z was tu zna) nie utrzymuje ze mną kontaktu, bo zarzucila mi romans ze swoim mężem i stwierdzika ze ją oszukuje. Miarka sie przebrala i generalnie od pocz lutego duzo mi lepiej ze nie mam z nią kontaktu.
Jest w 34tc- jest w szpitalu bo okazalo sie ze nie ma szyjki, rozwarcie i powtrzymuja porod, trzymam kciuki za jej coreczke, nawet napisalam jej smsa ze wsparciem ( nie wiem po jaką cholere w sumie)
pamietam za to jak sie przedemną chwalila ze ma szyje jak zyrafa nie to co ja.
cala ciaze co dzien robila wojny w domu podejrzewajac meza o zdrade z kazdym , wieczny stres wiec w sumie i tak dobrze ze do 34 doszła.
tak czy inaczej mam nadzieje ze potrzyma jeszcze malucha w brzuchu i wszystko dobrze sie skonczy. -
Nie wina dziecka ze ma głupią matkę.
Tak czasami jest,ze z kogoś ktos sie śmieje,a później samego go to spotyka.
Spotkałam dziś w sklepie koleżankę,urodziła rok temu,ogólnie strasznie zaniedbana,nieciekawie wygląda i mówi do mnie,ze miała pokarm do 3 miesiąca.ja mowie,że długo chciałabym karmić,że ściągam,mroze,póki co mleko tryska.a ona od razu: No ja tez tak miałam,a później zaniknie.Tak samo jak bylam w ciąży,któraś pytała ile przytylam,no mówiłam,ze np.8kg,to zawsze mowily-spokojnie,jeszcze utyjesz do konca ciąży.
Kurde w ludziach to jest taka zazdrość.najlepiej,żeby wszystko było źle,wtedy niektórzy sa szczęśliwi. -
nick nieaktualny
-
MartaKD- wlasnie po to są seriale, zeby ludzie wiedzieli ze inni w zyciu tez mają problemy. Dziwne ze ludzi cieszy nieszczęscie czy problemy innych.
Z pokarmem wiem, ze moja mama ani mnie ani siostry dlugo nie karmila bo tez jej zanikl, kuzynka mowila ze po 4 mcu miala jakis stres i tez stracila pokarm. Jak tak bedzie to trudno- zdarza sie i bede musiala przyjać na klate. kazdy ma inaczej, jedna karmi 3 ndi, inna 3 mce a inna 3 lata;)
Dobrze ze my tu sie wspieramy i cieszymy wspolnie z sukcesow;) mam nadzieje ze zadna nie ma podejscia typu " a jeszcze zobaczy" albo " jezu jak dobrze ze to ja spotkalo nie mnie".Ewelina88, Rybka1, MonikaDM, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKawa wrote:Następna dziewczyna urodziła wcześniaka w 30tc- Dominik ma 37cm, 870g i 4pkt. Magda_lena88. Jeszcze jak bylam w ciąży to zaglądałam na jej wykresy...
my po kardiologu, mała ma nadal nierówne bicie serca, tętniaczek się nie powiększa, ale doszło niedomykalność zastawkiqrwa mać jakbyśmy mieli za mało na głowie....
a jeszcze chciałam umówić neurologa dziecięcego a tu mi w tej wielkiej wsi mówią, że na sierpień są wolne terminy............. -
nick nieaktualny
-
A ja zapisalam mlodego do lekarza specjalizującego się w asymetrii główki- niech mi powiedzą co robic bo z jednej strony jakby ktos patelnią walnął a z drugiej troszke krzywo. Czytalam ze lekarze w PL to olewają, ze sie ulozy ale najlepszy moment na konsultacje to 4/5 mcy wiec jak to mowia strzezonego pan bog strzeze.
najwyzej powie ze sie ulozy- ale powie to specjalista od takich problemów.
edit: po rozmowie z lekarzem okazalo sie ze to jedyny osrodek w PL, ktory sie tym zajmuje i ludzie przyjezdzaja z suwalk czy szczecina- az sie balam spytac o cene wizyty u pana prof., ale okazalo sie ze 250zl wiec do przezycia:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 17:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny