X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • blador Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po dzisiejszej wizycie, oczywiscie prywatnie dostalismy znizke :) olek mimo pokaslywan osluchowo czysty :)

Szczepionki w przychodniach beda w polowie kwietnia bo 7 przylatuja z francji

Nasz watek naprawde jest wyjatkowy, mimo tylu skroconych szyjek, skurczy, cukrzyc i innych atrakcji mamy zdrowe dzieciaczki. A i Alicja i Oliwka supeqr dzielne i najwazniejsze zdrowe styczniowe dziewczyny!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 19:07

relgh3718o9n8rtv.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co miały juz okres, widzicie jakaś różnice miedzy tym z przed ciąży i teraz?

Ja mam juz drugi raz i dopiero dziś tak naprawdę sobie uświadomiłam ze mam okres bo do tej pory pierwszy dzień to była masakra, ból brzucha, skurcze itp. A dziś zauważyłam ze mija 2 dzień a żadnego napięcia i bólu nie było.

Mówili ze może tak być po ciąży, co mnie bardzo cieszy :) nie obrazilabym sie jakby był tez krótszy.

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj pierwszy byl zupelnie bezbolesny, niestety duzo bardziej obfity. Do tej pory myslalam ze przy kp nie ma okresu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 19:22

relgh3718o9n8rtv.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i znow mamy kupę:) w życiu nie myślałam,że to będzie tak człowieka cieszyc:) polecam śliwki suszone i jabłka:) wypiłam tez herbatkę na laktację i kefir:)
    znalazłam na olx nosidełko womar eco.no pytam się laski co to,ona mi wysyła linka,a to jakieś womar sunny.no po cholere pisze,że eco>?

Rybka1 lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi a ja puszczam Milence Fasolki :D jest zainteresowana i smiesznie macha glowka

https://www.youtube.com/watch?v=I4NnSqqAxVc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 19:25

Ewelina88 lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    No i znow mamy kupę:) w życiu nie myślałam,że to będzie tak człowieka cieszyc:) polecam śliwki suszone i jabłka:) wypiłam tez herbatkę na laktację i kefir:)
    znalazłam na olx nosidełko womar eco.no pytam się laski co to,ona mi wysyła linka,a to jakieś womar sunny.no po cholere pisze,że eco>?

Marta dobrze ze Ty nie dostalas rozwolnienia od takiego mixa :D

renia83 lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka1 wrote:
    Marta dobrze ze Ty nie dostalas rozwolnienia od takiego mixa :D
    no nie wiem,nie wiem:)
    żartuję:) ale fakt,jabłka i kefiry są zdrowe.bedę się tego trzymać skoro Klarci pomaga.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 19:36

ug37df9hvpghw3yg.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:42

marrtka lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jeste " AZ TAK ŹLE" ale mimo wszystko chce zeby to zobaczyl lekarz i dal zalecenia co robic zeby uniknąć terapii kaskiem ewentualnie bo taka impreza 7800 kosztuje, zeby to sie nie pogłębialo.

obraca glowke jednakowo w 2 strony.

a wiecie co? rok temu poczęlismy Kostolina:) wlasnie zerknęłąm na swoj wykres;)

Malenq, Rybka1, Viv78 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sączę Carlo Rossi różowe :) mniam ale mi się chciało już :) dziewczyny powiem wam że od ok 1,5 tygodnia mam w domu super usmiechnietego rozgaworzonego bobasa który rzadko płacze i nie grymasi, widzę po nim że jest po kolejnym skoku który trwał u nas od 14 do prawie 16 tygodnia, Filip rwie się do siadania, jak go kładę na sobie siedząc to staje na mnie i odbija się na nogach! Hamuje go po przecież bez przesady ale ogólnie widzę że rozwija się w ekspresowym tempie, dużo szybciej niż starsza córka i w ogóle jest bardzo pogodnym bobasem, nie jestem już tak psychicznie zmęczona :) po cichu mogę chyba powiedzieć że ten najbardziej wymagający okres wczesnego niemowlęcia mamy już chyba za sobą :) ot taka moja Carlosowa refleksja :)

jonka91, Selene, Chanela, Viv78, Gwiazdeczka27, M..., MonikaDM lubią tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez pije kefir. I herbatkę na laktację. To ona bardzo pomaga

MartaKD, Becia81 lubią tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    Oj ja to boje sie dalekich podrozy chociaz chcemy pojechac z Matim nad morze w lato ale wiadomo ten pierwszy raz w podrozy z dzieckiem jest pewnie stresujacy, mam nadzieje ze bedzie juz siedzial. Chociaz wiem ze nawet z dwu miesiecznymi dziecmi ludzie podrozuja

Gwiazdeczko, my już z Alą zrobiliśmy ponad tysiąc kilometrów autem. Nie będzie w życiu dziecka drugiego tak dobrego czasu na podróż jak teraz - dużo śpi, nie chce chodzić, nie potrzebuje wielu atrakcji. Pakuj Matiego i korzystajcie z życia :)

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Maud spróbuj w ciągu dnia tez karmić na śpiąco, może będzie dłużej ssał.
    Wiki nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszczę że Hania śpi w ciągu dnia. Tomek ma ok. 4 drzemki po 30 minut. Nie da rady go wtedy nakarmić bo od razu oczy jak 5 zł. Jak już zaśnie na te pół godziny to szczęśliwa jestem bo dzieci w tym wieku potrzebują dużo snu do dobrego rozwoju więc staram się tego snu nie zakłócić :)
    Mam nadzieję że wróci do wiszenia na cycku po 45 minut bo mi tego brakuje :|

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.supermamy.pl/ciaza/5076/Porod-oczami-dziecka.html az mi się znów zachciało być w ciąży:) i czasem żałuję,że nie rodziłam sn.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renia83 wrote:
    A ja sączę Carlo Rossi różowe :)
    O matko, ale mi smaka zrobiłaś!!!
    Na moim ślubie było to wino, mniammmm....

renia83 lubi tę wiadomość

• renia83 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I po zmianie czasu która kompletnie rozwalila nam nockę przestawilam go z kąpieli o 20:00 na 21 i teraz wstaje na karmienie przed 4 i przed 7 ok godziny pogadamy sobie i usypia ze mną w łożu madejowym do ok 9.30 więc wysypiam się wreszcie :) a i jemy kaszke ryżowa bananowa bo po jablkowej miał wysypke :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 19:48

Ewelina88, Malenq, OliOla lubią tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:43

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 kochana odezwij się, co tam z tym mężem!!!

• Ag... Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isabelle- to jest skandaliczne:(

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • isabelle Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:43

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
‹‹ 2435 2436 2437 2438 2439 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ