*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
My po dzisiejszej wizycie, oczywiscie prywatnie dostalismy znizke olek mimo pokaslywan osluchowo czysty
Szczepionki w przychodniach beda w polowie kwietnia bo 7 przylatuja z francji
Nasz watek naprawde jest wyjatkowy, mimo tylu skroconych szyjek, skurczy, cukrzyc i innych atrakcji mamy zdrowe dzieciaczki. A i Alicja i Oliwka supeqr dzielne i najwazniejsze zdrowe styczniowe dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 19:07
-
Dziewczyny co miały juz okres, widzicie jakaś różnice miedzy tym z przed ciąży i teraz?
Ja mam juz drugi raz i dopiero dziś tak naprawdę sobie uświadomiłam ze mam okres bo do tej pory pierwszy dzień to była masakra, ból brzucha, skurcze itp. A dziś zauważyłam ze mija 2 dzień a żadnego napięcia i bólu nie było.
Mówili ze może tak być po ciąży, co mnie bardzo cieszy nie obrazilabym sie jakby był tez krótszy. -
No i znow mamy kupę w życiu nie myślałam,że to będzie tak człowieka cieszyc:) polecam śliwki suszone i jabłka:) wypiłam tez herbatkę na laktację i kefir:)
znalazłam na olx nosidełko womar eco.no pytam się laski co to,ona mi wysyła linka,a to jakieś womar sunny.no po cholere pisze,że eco>?Rybka1 lubi tę wiadomość
-
MartaKD wrote:No i znow mamy kupę w życiu nie myślałam,że to będzie tak człowieka cieszyc:) polecam śliwki suszone i jabłka:) wypiłam tez herbatkę na laktację i kefir:)
znalazłam na olx nosidełko womar eco.no pytam się laski co to,ona mi wysyła linka,a to jakieś womar sunny.no po cholere pisze,że eco>?
Marta dobrze ze Ty nie dostalas rozwolnienia od takiego mixarenia83 lubi tę wiadomość
-
Nie jeste " AZ TAK ŹLE" ale mimo wszystko chce zeby to zobaczyl lekarz i dal zalecenia co robic zeby uniknąć terapii kaskiem ewentualnie bo taka impreza 7800 kosztuje, zeby to sie nie pogłębialo.
obraca glowke jednakowo w 2 strony.
a wiecie co? rok temu poczęlismy Kostolina:) wlasnie zerknęłąm na swoj wykres;)Malenq, Rybka1, Viv78 lubią tę wiadomość
-
A ja sączę Carlo Rossi różowe mniam ale mi się chciało już dziewczyny powiem wam że od ok 1,5 tygodnia mam w domu super usmiechnietego rozgaworzonego bobasa który rzadko płacze i nie grymasi, widzę po nim że jest po kolejnym skoku który trwał u nas od 14 do prawie 16 tygodnia, Filip rwie się do siadania, jak go kładę na sobie siedząc to staje na mnie i odbija się na nogach! Hamuje go po przecież bez przesady ale ogólnie widzę że rozwija się w ekspresowym tempie, dużo szybciej niż starsza córka i w ogóle jest bardzo pogodnym bobasem, nie jestem już tak psychicznie zmęczona po cichu mogę chyba powiedzieć że ten najbardziej wymagający okres wczesnego niemowlęcia mamy już chyba za sobą ot taka moja Carlosowa refleksja
jonka91, Selene, Chanela, Viv78, Gwiazdeczka27, M..., MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Gwiazdeczka27 wrote:Oj ja to boje sie dalekich podrozy chociaz chcemy pojechac z Matim nad morze w lato ale wiadomo ten pierwszy raz w podrozy z dzieckiem jest pewnie stresujacy, mam nadzieje ze bedzie juz siedzial. Chociaz wiem ze nawet z dwu miesiecznymi dziecmi ludzie podrozuja
Gwiazdeczko, my już z Alą zrobiliśmy ponad tysiąc kilometrów autem. Nie będzie w życiu dziecka drugiego tak dobrego czasu na podróż jak teraz - dużo śpi, nie chce chodzić, nie potrzebuje wielu atrakcji. Pakuj Matiego i korzystajcie z życiaGwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiki81 wrote:Maud spróbuj w ciągu dnia tez karmić na śpiąco, może będzie dłużej ssał.
Mam nadzieję że wróci do wiszenia na cycku po 45 minut bo mi tego brakuje -
nick nieaktualny
-
I po zmianie czasu która kompletnie rozwalila nam nockę przestawilam go z kąpieli o 20:00 na 21 i teraz wstaje na karmienie przed 4 i przed 7 ok godziny pogadamy sobie i usypia ze mną w łożu madejowym do ok 9.30 więc wysypiam się wreszcie a i jemy kaszke ryżowa bananowa bo po jablkowej miał wysypke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 19:48
Ewelina88, Malenq, OliOla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny