*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
kurcze Ag.. co za flądra... ech ludzie potrafią być na prawdę podli.
Ja się zawsze cieszę jak komuś się dobrze układa serio. Nie wyobrażam sobie żeby życzyć źle albo zazdrościć,że ktoś ma lepiej. Jak ma to super i nic mi do tego. Cieszę się z tego co mam.
Co do tego maleństwa to trzymam mocno kciuki za dzidzię i jej rodziców. Wiem również,że takie historie kończą się dobrze. Moja bliska przyjaciółka notabene też powinna być styczniówką 2015 urodziła w 26 tyg dziewczynkę 750gr. Teraz są już w domu i Mała się dobrze rozwija.Ag... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No jedno dziecko da rade wiadomo, ze nie zawsze. Ostatnio urodzily sie blizniaki w 25 tygodniu. Nie dy rady
Tak kolor wlosow sie rozni. Na jednym zdjeciu tym bez misiow jest Sylus blondyn a z misiami jest Seba rudasek maly podobni coBecia81, Chanela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja sie ciesze jak inni maja dobrze nie zazdroszcze. Ja sie ciesze z tego co mam i ze mam cudowna rodzine i moja mame i tesciowa, ktore nam duzo pomagaja. Bez nich to nie raz bylo by ciezko. Moim marzeniem jest pozbyc sie dlugow i zasponsorowac dziadkom jakies wczasy w spa. Licze, ze zdarze to zrobic zanim ich zabraknie.
Malenq, Maud11, Viv78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja się muszę w końcu pożalić że mam dość...
Tomek odkąd jest chory nie chce jeść w ciągu dnia... Przystawiam go do cyca - pociągnie 1 minutę i głowa do góry i płacz. Podaję z butelki i to samo, wypluwa... Wydaje mi się że chodzi o to gardło, boli go jak przełyka... Jedyne co to w nocy na śpiocha wciągnie butelkę.
A mnie się serce kraje że on głodny jest. No nie mam go jak nakarmić po prostu, masakra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehe mam Was. Doczytałam. Cały dzień czytałam na telefonie,ale co zbliżę się do końca odświeżam i znowu strona.
Ag, pamietam, że Kuba tez tak spłaszczał główkę z jednej strony, Hania jakoś tak nie ma. A na kiedy masz wizytę u lekarza?
Maud spróbuj w ciągu dnia tez karmić na śpiąco, może będzie dłużej ssał.
Kawa trzymam kciuki za bratową. Nogi w górę na 5 min po. Hehe.
Co do rozgrzewania dzieci, to kamfory i maści rozgrzewających długo jeszcze nie możemy używać. A wit C mi dr powiedziała że od 3 mies juz 2 x 5 kropli można.
Ja byłam na mieście załatwiłam co musiałam. Kwiaty kupiłam na święta. Do dużego, wąskiego flakonu jedną lilię, a do małego margaretki białe i kaszkę. No i mam bukiet z barwinku i bazi
Umyłam całą lodówkę, a teraz piekarnik się czyści. 2h to zajmie, ale dobrze że sam się odczyści, bardzo nie lubię tego robić. Dużo piekę mięs i zawsze są zacieki z tłuszczu.
Maud11, renia83, Kawa lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl