X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze Ag.. co za flądra... ech ludzie potrafią być na prawdę podli.

Ja się zawsze cieszę jak komuś się dobrze układa serio. Nie wyobrażam sobie żeby życzyć źle albo zazdrościć,że ktoś ma lepiej. Jak ma to super i nic mi do tego. Cieszę się z tego co mam.

Co do tego maleństwa to trzymam mocno kciuki za dzidzię i jej rodziców. Wiem również,że takie historie kończą się dobrze. Moja bliska przyjaciółka notabene też powinna być styczniówką 2015 urodziła w 26 tyg dziewczynkę 750gr. Teraz są już w domu i Mała się dobrze rozwija.

Ag... lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki są podobno silniejsze niz chlopcy- ale Marcelek od Karoli pokazuje ze chlopy tez dają rade:D czytam jej pamietnik i bardzo im kibicuje!

Gwiazdeczka27, jonka91, Ewelina88 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwalę się! Moja bratowa w tym miesiącu bierze się za drugie działania i być może zostanie styczniówką 2015! :D <3

Ag..., Rybka1, ania_29, jonka91, Becia81, Ewelina88, Chanela lubią tę wiadomość

• Rybka1 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawuś 2016 ;)

Ag..., ania_29, Kawa, Becia81 lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kibicuje Anko z ovu, z ktora sporo pisalam, tez wiele przeszla dziewczyna, i wlasnie po in vitro czeka na testowanie:D

Malenq lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka też ma z jednej strony główkę troszkę spłaszczoną. Nie wiem czy da sie tego uniknąć

201501145565.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    duzo czytalam o tym i po zdjeciach z neta i tym jak wyglada Kostka glowka wole, zeby ocenil to lekarz, wielce prawdopodobne ze jestem panikarą ale ma dosc mocno plaską

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jedno dziecko da rade wiadomo, ze nie zawsze. Ostatnio urodzily sie blizniaki w 25 tygodniu. Nie dy rady :/
    Tak kolor wlosow sie rozni. Na jednym zdjeciu tym bez misiow jest Sylus blondyn a z misiami jest Seba rudasek maly :) podobni co :)

Becia81, Chanela lubią tę wiadomość

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka1 wrote:
    Kawuś 2016 ;)

HAHAH ale GAFA :D

• Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie ciesze jak inni maja dobrze nie zazdroszcze. Ja sie ciesze z tego co mam i ze mam cudowna rodzine i moja mame i tesciowa, ktore nam duzo pomagaja. Bez nich to nie raz bylo by ciezko. Moim marzeniem jest pozbyc sie dlugow i zasponsorowac dziadkom jakies wczasy w spa. Licze, ze zdarze to zrobic zanim ich zabraknie.

Malenq, Maud11, Viv78 lubią tę wiadomość

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się muszę w końcu pożalić że mam dość...

Tomek odkąd jest chory nie chce jeść w ciągu dnia... Przystawiam go do cyca - pociągnie 1 minutę i głowa do góry i płacz. Podaję z butelki i to samo, wypluwa... Wydaje mi się że chodzi o to gardło, boli go jak przełyka... :( Jedyne co to w nocy na śpiocha wciągnie butelkę.

A mnie się serce kraje że on głodny jest. No nie mam go jak nakarmić po prostu, masakra :/

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    duzo czytalam o tym i po zdjeciach z neta i tym jak wyglada Kostka glowka wole, zeby ocenil to lekarz, wielce prawdopodobne ze jestem panikarą ale ma dosc mocno plaską
    Aż tak źle? Obraca głowę w obie strony jednakowo?

201501145565.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Czaicie jakby to było ze rodziłoby sie zaraz po zobaczeniu 2 kresek :) zamiast radosci p a n i k a

Ewelina88 lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 20:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 20:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaDM wrote:
    Kawcia a co to znaczy 2 do 1? 2 razy na jednym boku a raz na drugim? Mój lobuz w ogole nie chce na bokach leżeć.
    Dokładnie tak. Spróbuj w nocy na śpiocha przełożyć Viniego ;)

MonikaDM lubi tę wiadomość

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    Hahaha Czaicie jakby to było ze rodziłoby sie zaraz po zobaczeniu 2 kresek :) zamiast radosci p a n i k a
    Selene niektóre kobiety dowiadują sie ze są w ciąży i od razu zaraz czas na poród :)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe mam Was. Doczytałam. Cały dzień czytałam na telefonie,ale co zbliżę się do końca odświeżam i znowu strona.

Ag, pamietam, że Kuba tez tak spłaszczał główkę z jednej strony, Hania jakoś tak nie ma. A na kiedy masz wizytę u lekarza?

Maud spróbuj w ciągu dnia tez karmić na śpiąco, może będzie dłużej ssał.

Kawa trzymam kciuki za bratową. Nogi w górę na 5 min po. Hehe.
    Co do rozgrzewania dzieci, to kamfory i maści rozgrzewających długo jeszcze nie możemy używać. A wit C mi dr powiedziała że od 3 mies juz 2 x 5 kropli można.

Ja byłam na mieście załatwiłam co musiałam. Kwiaty kupiłam na święta. Do dużego, wąskiego flakonu jedną lilię, a do małego margaretki białe i kaszkę. No i mam bukiet z barwinku i bazi :)

Umyłam całą lodówkę, a teraz piekarnik się czyści. 2h to zajmie, ale dobrze że sam się odczyści, bardzo nie lubię tego robić. Dużo piekę mięs i zawsze są zacieki z tłuszczu.

Maud11, renia83, Kawa lubią tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • MartaKD Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud,chyba trzeba przeczekać.no moze tak być,ze go gardziołek boli.ale nie martw się,nie zaglodzisz go.

Maud11 lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Wiki81 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamietacie jak była strona 1000? Ale to było wydarzenie, a teraz 2460...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 19:02

Rybka1, MartaKD, ania_29, renia83, Maud11, jonka91 lubią tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
‹‹ 2434 2435 2436 2437 2438 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ