*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak to jest mata mała księżniczka z tiny love. Bardzo ją lubię
blador wrote:Selene cudo i jak rozowo, kolorowo, sasiadka tym razem pewnie nic by nie powiedziala
Hehe
Teraz przyczepiła sie o kolki. Przed moim porodem powiedziała ze jej małą przez trzy miesiące męczyły takie kolki ze pożałowała ze ma dziecko. Jak mała miała 2 tygodnie to spytała sie czy ma kolki, mowię ze nie a ona na to, ze u niej tez dopiero około 3 tygodnia sie pojawiły wiec poczekam i zobaczę jak to jest.
Jak mała skończyła 2 miesiące to pyta sie czy męczą ją kolki. Mowię, ze nie a ona, ze u niej właśnie po 2 miesiacu sie pojawiły to jeszcze u mnie bedą.
Mała za 2 tyg skończy 4 miesiące i dziś sie pyta czy płacze z powodu kolki. Mowię, ze nie a ona mi mówi, ze sie jeszcze pojawią. Ja na to, ze watpię. Po chwili ciszy powiedziała zadowolona "no a ja ostatnio koło was przechodziłam i słyszałam ze płacze"
??? Co za ludzie...
isabelle, renia83 lubią tę wiadomość
-
Selene, zawsze takiej osobie można powiedzieć, że owszem, twoje dziecko płacze, ale tylko dlatego, że ją podszczypujesz, bo wydaje ci się, że jest zbyt spokojna Dla takich ludzi nie ma argumentow, tylko cięte riposty
Selene, Gwiazdeczka27, renia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina88 wrote:Malenq Ty kiedyś pisałaś, ze masz Nutramigen bo Kosia nie chce go jeść. Nie chcesz odsprzedać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 16:32
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
Selene,też mam takie koleżanki,kuzynki:) jak mówię,że mojej Klarze coś nie jest,a ich dziecinom bylo to też mówią -poczekaj:) no czekam juz 2,5miesiaca na brak snu w nocy na przykład.
Jedna mi mówi -"nie kupuj dziecku maty,bo moja sie w ogóle nie chciała na czymś takim bawić." -
Selene wrote:
Mała za 2 tyg skończy 4 miesiące i dziś sie pyta czy płacze z powodu kolki. Mowię, ze nie a ona mi mówi, ze sie jeszcze pojawią. Ja na to, ze watpię. Po chwili ciszy powiedziała zadowolona "no a ja ostatnio koło was przechodziłam i słyszałam ze płacze"
??? Co za ludzie...
hehe Selene bo dzieci placza tylko jak maja kolke a jak mokra pielucha to ukradkiem ocieraja lzy, by matki nie fatygowac.Selene, Ag..., Ewelina88, Gwiazdeczka27, jonka91, wania, Rybka1, MonikaDM, Viv78, renia83, Chanela lubią tę wiadomość
-
Dobra zanim zaczne nadrabiac te milion stron to napisze
Sylus dzielny, trzy wklucia przy kazdym zaplakal na chwilke i spokoj. Waga 6 tygodni temu 4500 dzis 5900. Rosnie pulpecik.
Pytanie czy czerwony to kolor dla dziewczynek? Bo ubieralam juz malego do wyjscia, a jakas babka gada, zobacz corus jaka ladna dziewczynka. Rozgladam sie dokola a tam tylko my i ta babka. Mowie a to chlopiec jest. A myslalam, ze dziewczynka, bo na czerwono ubrana. Jejku jak bym chlopakowi rozowa koszule zalozyla to moze gej co?