X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Selene Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to jest mata mała księżniczka z tiny love. Bardzo ją lubię :)
    blador wrote:
    Selene cudo :) i jak rozowo, kolorowo, sasiadka tym razem pewnie nic by nie powiedziala ;)

Hehe

Teraz przyczepiła sie o kolki. Przed moim porodem powiedziała ze jej małą przez trzy miesiące męczyły takie kolki ze pożałowała ze ma dziecko. Jak mała miała 2 tygodnie to spytała sie czy ma kolki, mowię ze nie a ona na to, ze u niej tez dopiero około 3 tygodnia sie pojawiły wiec poczekam i zobaczę jak to jest.

Jak mała skończyła 2 miesiące to pyta sie czy męczą ją kolki. Mowię, ze nie a ona, ze u niej właśnie po 2 miesiacu sie pojawiły to jeszcze u mnie bedą.

Mała za 2 tyg skończy 4 miesiące i dziś sie pyta czy płacze z powodu kolki. Mowię, ze nie a ona mi mówi, ze sie jeszcze pojawią. Ja na to, ze watpię. Po chwili ciszy powiedziała zadowolona "no a ja ostatnio koło was przechodziłam i słyszałam ze płacze"
    ??? Co za ludzie...

isabelle, renia83 lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy smoczki Lovi, ale kolejny rozmiar już będę szukać z innej firmy, bo LOVI za duży. Moim zdaniem nie ma znaczenia jaka firma, byle dziecku pasowało

Gwiazdeczka27, MonikaDM lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene, zawsze takiej osobie można powiedzieć, że owszem, twoje dziecko płacze, ale tylko dlatego, że ją podszczypujesz, bo wydaje ci się, że jest zbyt spokojna :D Dla takich ludzi nie ma argumentow, tylko cięte riposty :)

Selene, Gwiazdeczka27, renia83 lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Malenq Ty kiedyś pisałaś, ze masz Nutramigen bo Kosia nie chce go jeść. Nie chcesz odsprzedać?
    Chcę, mam 2 puszki....ja na recepcie dałam 16zł za puszkę...nie wiem tylko ile koszt przesyłki będzie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 16:32

Ewelina88 lubi tę wiadomość

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene,też mam takie koleżanki,kuzynki:) jak mówię,że mojej Klarze coś nie jest,a ich dziecinom bylo to też mówią -poczekaj:) no czekam juz 2,5miesiaca na brak snu w nocy na przykład.
    Jedna mi mówi -"nie kupuj dziecku maty,bo moja sie w ogóle nie chciała na czymś takim bawić."

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam mate taką
    http://www.smyk.com/tiny-love-gimnastyka-dla-bobasa-z-palakami-plac-zabaw-mata-edukacyjna,p1044659483,zabawki-gry-dla-dzieci-p

jakby co to polecam;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    My mamy smoczki Lovi, ale kolejny rozmiar już będę szukać z innej firmy, bo LOVI za duży. Moim zdaniem nie ma znaczenia jaka firma, byle dziecku pasowało
    Ja mam ten lovi duży i faktycznie jest duży.też nie wiem czy go użyjemy.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt się nas nie pyta co Klarze na chrzciny wiec po cichu liczę,że dadzą kasę i kupię co chcę :) chociaż...moja tesciowa pewnie kupi pieluchy:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:42

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo może trzeba z dzieckiem troszkę pobyć na tej macie.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • marrtka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:

Mała za 2 tyg skończy 4 miesiące i dziś sie pyta czy płacze z powodu kolki. Mowię, ze nie a ona mi mówi, ze sie jeszcze pojawią. Ja na to, ze watpię. Po chwili ciszy powiedziała zadowolona "no a ja ostatnio koło was przechodziłam i słyszałam ze płacze"
    ??? Co za ludzie...

hehe Selene bo dzieci placza tylko jak maja kolke ;) a jak mokra pielucha to ukradkiem ocieraja lzy, by matki nie fatygowac.

Selene, Ag..., Ewelina88, Gwiazdeczka27, jonka91, wania, Rybka1, MonikaDM, Viv78, renia83, Chanela lubią tę wiadomość

dxomkrhms4puy6o2.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka,padlam.dobry tekst:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, moje dziecko w nocy nie płacze jak jest głodne. Może nie chce taty obudzić, bo wie, że rano wstaje do pracy, a matka i tak usłyszy każde najmniejsze kwęknięcie? :D

Gwiazdeczka27, Ag..., jonka91, blador, Chanela lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle u mnie to samo.:)

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Ej, moje dziecko w nocy nie płacze jak jest głodne. Może nie chce taty obudzić, bo wie, że rano wstaje do pracy, a matka i tak usłyszy każde najmniejsze kwęknięcie? :D
    Na pewno! U mnie to samo.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczynam się zastanawiać gdzie zgubiłam swoje dziecko :D Jakoś dziwnie tak, cicho... :D

Rybka1 lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba zaraz będzie burza a ja się boje jak cholera!!!

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Chyba zaraz będzie burza a ja się boje jak cholera!!!
    kurde tez sie zawsze bałam burzy

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dzis co chwile snieg, grad, deszcz, slonce. porzygac sie mozna od tego kolowrotka. wczoraj mega burza byla wieczorem.
    Dziecko padło na macie:) ja skonczylam house od cards...kiedy bedzie 4 sezon??

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra zanim zaczne nadrabiac te milion stron to napisze
    Sylus dzielny, trzy wklucia przy kazdym zaplakal na chwilke i spokoj. Waga 6 tygodni temu 4500 dzis 5900. Rosnie pulpecik.
    Pytanie czy czerwony to kolor dla dziewczynek? Bo ubieralam juz malego do wyjscia, a jakas babka gada, zobacz corus jaka ladna dziewczynka. Rozgladam sie dokola a tam tylko my i ta babka. Mowie a to chlopiec jest. A myslalam, ze dziewczynka, bo na czerwono ubrana. Jejku jak bym chlopakowi rozowa koszule zalozyla to moze gej co?

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
‹‹ 2424 2425 2426 2427 2428 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ