X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Selene Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to jest mata mała księżniczka z tiny love. Bardzo ją lubię :)
    blador wrote:
    Selene cudo :) i jak rozowo, kolorowo, sasiadka tym razem pewnie nic by nie powiedziala ;)

Hehe

Teraz przyczepiła sie o kolki. Przed moim porodem powiedziała ze jej małą przez trzy miesiące męczyły takie kolki ze pożałowała ze ma dziecko. Jak mała miała 2 tygodnie to spytała sie czy ma kolki, mowię ze nie a ona na to, ze u niej tez dopiero około 3 tygodnia sie pojawiły wiec poczekam i zobaczę jak to jest.

Jak mała skończyła 2 miesiące to pyta sie czy męczą ją kolki. Mowię, ze nie a ona, ze u niej właśnie po 2 miesiacu sie pojawiły to jeszcze u mnie bedą.

Mała za 2 tyg skończy 4 miesiące i dziś sie pyta czy płacze z powodu kolki. Mowię, ze nie a ona mi mówi, ze sie jeszcze pojawią. Ja na to, ze watpię. Po chwili ciszy powiedziała zadowolona "no a ja ostatnio koło was przechodziłam i słyszałam ze płacze"
    ??? Co za ludzie...

isabelle, renia83 lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy smoczki Lovi, ale kolejny rozmiar już będę szukać z innej firmy, bo LOVI za duży. Moim zdaniem nie ma znaczenia jaka firma, byle dziecku pasowało

Gwiazdeczka27, MonikaDM lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene, zawsze takiej osobie można powiedzieć, że owszem, twoje dziecko płacze, ale tylko dlatego, że ją podszczypujesz, bo wydaje ci się, że jest zbyt spokojna :D Dla takich ludzi nie ma argumentow, tylko cięte riposty :)

Selene, Gwiazdeczka27, renia83 lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Malenq Ty kiedyś pisałaś, ze masz Nutramigen bo Kosia nie chce go jeść. Nie chcesz odsprzedać?
    Chcę, mam 2 puszki....ja na recepcie dałam 16zł za puszkę...nie wiem tylko ile koszt przesyłki będzie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 16:32

Ewelina88 lubi tę wiadomość

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene,też mam takie koleżanki,kuzynki:) jak mówię,że mojej Klarze coś nie jest,a ich dziecinom bylo to też mówią -poczekaj:) no czekam juz 2,5miesiaca na brak snu w nocy na przykład.
    Jedna mi mówi -"nie kupuj dziecku maty,bo moja sie w ogóle nie chciała na czymś takim bawić."

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam mate taką
    http://www.smyk.com/tiny-love-gimnastyka-dla-bobasa-z-palakami-plac-zabaw-mata-edukacyjna,p1044659483,zabawki-gry-dla-dzieci-p

jakby co to polecam;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    My mamy smoczki Lovi, ale kolejny rozmiar już będę szukać z innej firmy, bo LOVI za duży. Moim zdaniem nie ma znaczenia jaka firma, byle dziecku pasowało
    Ja mam ten lovi duży i faktycznie jest duży.też nie wiem czy go użyjemy.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt się nas nie pyta co Klarze na chrzciny wiec po cichu liczę,że dadzą kasę i kupię co chcę :) chociaż...moja tesciowa pewnie kupi pieluchy:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 22:42

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo może trzeba z dzieckiem troszkę pobyć na tej macie.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • marrtka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:

Mała za 2 tyg skończy 4 miesiące i dziś sie pyta czy płacze z powodu kolki. Mowię, ze nie a ona mi mówi, ze sie jeszcze pojawią. Ja na to, ze watpię. Po chwili ciszy powiedziała zadowolona "no a ja ostatnio koło was przechodziłam i słyszałam ze płacze"
    ??? Co za ludzie...

hehe Selene bo dzieci placza tylko jak maja kolke ;) a jak mokra pielucha to ukradkiem ocieraja lzy, by matki nie fatygowac.

Selene, Ag..., Ewelina88, Gwiazdeczka27, jonka91, wania, Rybka1, MonikaDM, Viv78, renia83, Chanela lubią tę wiadomość

dxomkrhms4puy6o2.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martka,padlam.dobry tekst:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, moje dziecko w nocy nie płacze jak jest głodne. Może nie chce taty obudzić, bo wie, że rano wstaje do pracy, a matka i tak usłyszy każde najmniejsze kwęknięcie? :D

Gwiazdeczka27, Ag..., jonka91, blador, Chanela lubią tę wiadomość

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle u mnie to samo.:)

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Ej, moje dziecko w nocy nie płacze jak jest głodne. Może nie chce taty obudzić, bo wie, że rano wstaje do pracy, a matka i tak usłyszy każde najmniejsze kwęknięcie? :D
    Na pewno! U mnie to samo.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczynam się zastanawiać gdzie zgubiłam swoje dziecko :D Jakoś dziwnie tak, cicho... :D

Rybka1 lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba zaraz będzie burza a ja się boje jak cholera!!!

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Chyba zaraz będzie burza a ja się boje jak cholera!!!
    kurde tez sie zawsze bałam burzy

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dzis co chwile snieg, grad, deszcz, slonce. porzygac sie mozna od tego kolowrotka. wczoraj mega burza byla wieczorem.
    Dziecko padło na macie:) ja skonczylam house od cards...kiedy bedzie 4 sezon??

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra zanim zaczne nadrabiac te milion stron to napisze
    Sylus dzielny, trzy wklucia przy kazdym zaplakal na chwilke i spokoj. Waga 6 tygodni temu 4500 dzis 5900. Rosnie pulpecik.
    Pytanie czy czerwony to kolor dla dziewczynek? Bo ubieralam juz malego do wyjscia, a jakas babka gada, zobacz corus jaka ladna dziewczynka. Rozgladam sie dokola a tam tylko my i ta babka. Mowie a to chlopiec jest. A myslalam, ze dziewczynka, bo na czerwono ubrana. Jejku jak bym chlopakowi rozowa koszule zalozyla to moze gej co?

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
‹‹ 2424 2425 2426 2427 2428 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ