*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
To moze ja sie wypowiem jako ta ktora juz od 2 miesiecy podaje trucizne teraz juz sie o to nie obwiniam, ale bylo mi z tego powodu bardzo ciezko, na poczatku plakalam podajac butle ale z dwojga zlego lepiej ze to ja plakalam niz mlody przy pustym cycku. A to ze jest na mm niczego nie zmienia i tak zostawiam go kiedy musze
Selene, Malenq, Rybka1, wania, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój mężczyzna waży 5520 g. Czuję coraz większy ciężar, a w foteliku chyba go niedługo nie dźwignę!
A, zapomniałam! Ag... bardzo podoba mi się Wasza sesja na fb ta na mieście, w parku i z rowerami. To Wasza ślubna?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 14:39
-
Odruch ssania piersi kształtuje się u dziecka w pierwszych tygodniach jego życia, więc podanie w tym czasie butelki faktycznie może nieco zaburzyć ten proces. Dlatego mnie było ciężko przejść ze szpitalnej butelki (nie było możliwości karmić wcześniaka w inkubatorze inaczej niż sondą, a potem butelką) na pierś. Alicji wydawało się, ze z piersi będzie tak samo szybko lecieć jak z butelki i na początku akceptowała to, że leci wolnej, nie dopominała się o więcej, bo strasznie się przy piersi męczyła, nie miała siły ssać. Potem jak już nabrała nieco siły to zaczęła się wkurzać, że nie leci tak jak ona chce i do czego była przyzwyczajona, ssała pierś płytko tak jak smoczek od butelki. Odpuściłam, bo liczy się, żeby dziecko było najedzone. Nie ważne jak. Nie uważam samego karmienia piersią za fanatyzm ani postawy A.Loth również. Fanatyzm zaczyna się tam, gdzie każe się matce przystawiać bez przerwy płaczące z głodu dziecko i nie pozwala podać butelki. Amen. Koniec tematu.
Becia81, Ewelina88, A.loth, ania_29, Maud11 lubią tę wiadomość
-
Wy sie martwicie za malym przyrostem a ja sie boje ze mi niezly klusek rosnie! Waga urodzeniowa 2800 w 11 tyg. 5650, fakt jest na mm ale nie je czesciej niz 3 h po 120, mamy 7 karmien. Moj maly pudzian w szpitalu jak jadl po 50 ml przybral 150g w 5dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 14:43
-
Dżizas! Troszkę mnie nie było i już kilka stron do nadrobienia!
Zaryzykowałyśmy spacer i w pewnym momencie pożałowałam, jak zerwał sie okropny wiatr robiąc mi niebywały opór na wózku a z mojego kaptura zrobił się wielki spadochron. Do tego deszcz z gradem - bombowo! Przynajmniej efekt osiągnięty - Natka już śpi drugą godzinę od powrotu
-
Witajcie
Ja uwierzyłam Ag z tym odejściem od forum hihi pomimo wcześniejszego posta. A dzisiaj udało mi się wkręcić męża. Generalnie chodziło o nieścisłości w bankach i uwierzył. Zawsze udaje mi się go wkręcić.
U nas dzisiaj z rana pogoda straszna była, a jak wyszło na chwilę słońce to ja szybko wyszłam na spacer, troszkę pokropił deszcze, ale byliśmy ponad godzinkę. Za to teraz śpi już 3,5h bo od powrotu do domu cały czas śpi ! nie wiem czy go budzić, bo bije rekord... -
Na fb moda na dzieciaki na macie, to ja też się pochwalę ale na forum
Moje 5 kilo radości
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a122e426fe89.jpgMalenq, Rybka1, blador, ania_29, Ewelina88, MonikaDM, Maud11, wania, MartaKD, A.loth, MonikaJ, isabelle, marrtka, szpilka, jonka91, Wiki81, Bogusiar80, Becia81, Viv78, OliOla, renia83, Chanela, lwuska55592, magdalenka, rastafanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Selene wrote:Na fb moda na dzieciaki na macie, to ja też się pochwalę ale na forum
Moje 5 kilo radości
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a122e426fe89.jpg
Selene Ty masz mate księżniczkę?