*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wczoraj zabrałam maluchy do parku na spacer. Było 7 stopni, pomimo wiaterku wszystko spoko. Hania spała 2h na dworze, a synek pobiegał po pagórkach z mieczem drewnianym
Malenq, jonka91, Ag..., Maud11, Selene, Rybka1 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Wiki czyli młody rycerz broniący siostry krolewny;) ?
u nas leje tez- mlody najpierw zanosil sie ze smiechu przy piosenkach a teraz zasnął, ja prasuje, ide do lekarza za chwile, maz robi obiad.
Moze jak sie uda zmienie w garderobie zime na wiosne;)Wiki81 lubi tę wiadomość
-
od 3 dni szukam wózka - spacerówki (może pamietacie, że tego pierwszego nie kupowałam, bo miałam po synku, jednak dużo jeżdzę autem i go nie używam na mieście, bo jest duży i cięzki. Idealny na terenowe spacery i na podwórko). Szukam czegoś tylko w spacerówce, żeby fotelik recaro można wpiąć (ale to niekoniecznie, bo długo nie posłuży) no i rozkładane do pozycji leżącej). Oczywiście w rozsądniej cenie. Potrzebuję coś, co mieści się szybko do samochodu, no i na zakupy do miasta
Ten wpadł mi w oko
http://www.sklep-tosia.eu/peg-perego-switch-easy-drive_p1755
chociaż cena nie zachęca.
szukam dalej....
Kawa dinozaur fajny.www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualnyWiki wózek wygląda fajnie i solidnie, ale też masywnie i widzę że prawie 10kg waży. Chyba że Ci to nie przeszkadza.
Z ciekawości weszłam na all obejrzeć "parasolki" patrz na co trafiłam hahaha i ktoś go zamówił!
http://allegro.pl/wozek-spacerowy-lekki-i-praktyczny-solidny-do-15kg-i5217151227.htmlWiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiki tu masz fajny i tani, ale nie ma możliwości wpięcia fotelika. Chociaż ja osobiście wolę przekładać małą do gondoli. A spacerówkę póki jest za maa do siadania można na płasko rozłożyć.
http://allegro.pl/baby-design-wozek-mini-new-2015-mega-gratisy-i5210631154.html
-
Ag... wrote:mlody najpierw zanosil sie ze smiechu przy piosenkach a teraz zasnął, ja prasuje, ide do lekarza za chwile, maz robi obiad.
Co niektóre mają za dobrze, trzeba kogoś zbanować. hehe
Moja od wczoraj jakas nieswoja. Marudzi przy odkłądaniu, śpi po 3 min. jęcy wewewewewe i tak w kółko.
Do tego kiwa się i chce siadać.
Nieznośny krokodyl.
To może to ten skok rozwojowy???, Nigdy tego wcześniej nie przeżywałam.
Ag... lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Cześć dziewczyny.
Wiki super wyglądaliście. Napatrzeć się nie mogę.
Magdalenko uwielbiam Twojego Jasia! Jest przesłodki. A synek Kasi faktycznie podobny - tez słodziak.
Paula Szymuś ma cudowne rzęsy.
A ja mam takie wyrzuty sumienia. Mała ma tą alergie pokarmową a ja głupia zjadłam ciastko i teraz boli ją brzuszek i śpi mi ciągle na rękach. Jejj.. Strasznie się z tym czuje.
Dziewczyny czy wasze dzieci piszczą? Milenka oprócz ciągłego Aggg, Grrrr, Abuuu i gulgulu zaczeła piszczeć. Potrafi tak przez godz, godz przerwy i znowu piszczenie na całego. Do tego od pewnego czasu jak jej dmuchnę w szyję słyszę heheheheheh. Posikać ze śmiechu się można.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 12:58
Wiki81, Malenq, Paula44, magdalenka, Chanela lubią tę wiadomość
-
Agus89 wrote:Cześć.
I my po szczepieniu. Był płacz.
Kurcze, Ala waży 5kg i wydaje mi się że to trochę mało jak na 3 miesiace. Niby pielęgniarka mówiła że ok ale patrząc na wagę waszych dzieci to trochę się martwię.
Agus89 lubi tę wiadomość
-
Mój starszy lubi rozmawiać z młodszym, dużo jemu tłumaczy. Nawet bierze wacik i wyciera jemu oczko z ropki, mleko podgrzewa i wyciera po kąpieli No i znalazłam pozycję godną mojego dziecka do kąpania. To pozycja na brzuszku pod żadnym pozorem na plecach, bo wyje.
Dziś Seba ma sprawdzian z ang. Próbowaliśmy sobie co nieco przypomnieć wczoraj haha wszystko pięknie ładnie jak jest żyrafa? Żirafjonka91, Wiki81 lubią tę wiadomość
-
Ewelina88 wrote:Aguś nie wszystkie maleństwa tyle wazą. Moja obecnie ma 4850. Więc pewnie będzie mieć podobną wagę za parę dni. Poza tym Selene i chyba Anutka tez mają słodkie Kruszynki. Nie ma się czym martwić.
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
Ewelina88 wrote:Aguś nie wszystkie maleństwa tyle wazą. Moja obecnie ma 4850. Więc pewnie będzie mieć podobną wagę za parę dni. Poza tym Selene i chyba Anutka tez mają słodkie Kruszynki. Nie ma się czym martwić.
Ewelina moj synus tez coraz wiecej dzwieków wydaje czasami mu wyjdzie coś jak ten smiech tego najmniejszego z rodzinki plEwelina88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas dziś ban na jedzenie...
Mała dosłownie nic nie je! Spała od 20:00 do 5 rano i wtedy zjadła pełną butlę. o 8 zjadła 20 ml i teraz o 13:00 30 ml...
Nie mam pojęcia dlaczego, je te kilka kropel po czym się uśmiecha i chce się bawić, nie marudzi jest bardzo pogodna, spała 3h i do teraz się śmieje i bawi na macie...
Próbowałam zmieniać butelki, nawet chciałam jej dać mm bo myślałam, że jej moje mleko nie smakuje ale zjadła 10ml...
Czy można zagłodzić dziecko nieświadomie?? Nie widać po niej żeby była głodna bo cały czas się śmieje lub smacznie śpi... -
nick nieaktualnySelene ja 2tyg temu miałam taka sytuacje ze mała przez kilka dni jadła jak "ptaszek"... Samo przeszło, mam wrażenie ze w tamtego tyg mała składała energie w rozwój intelektualny niż na " masę"..... Dzwonilam nawet do pediatry kazała się nie martwić jak to jest jednorazowe a mała mimio to przybiera na wadze.... Możemy was jest podobnie????
Selene lubi tę wiadomość
-
A do nas dzisiaj przyszła wiosna (sukienka za 1zł znaleziona na ciuchach)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/db06b65cac13.jpgKawa, Ewelina88, Melula, jonka91, Ag..., Maud11, Wiki81, szpilka, slash, Malenq, ania_29, Paula44, Bogusiar80, Rybka1, Agus89, MonikaJ, MartaKD, magdalenka, Becia81, A.loth, lwuska55592, kasia86, Chanela, MonisiaK, MonikaDM, rastafanka lubią tę wiadomość