*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:Zastrzele sie, okres sie spoznia a na tescie jakies cienie ;( mozliwe ze okres moze byc nieregularny ?
Ale super! Gratuluję
haha ja rok temu miałam ostatni okres 3 kwietnia rok temu i teraz dostałam też 3 może by w coś męża wrobić... HŁE HŁE HŁEszpilka, Maud11, renia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySłodkie maluchy!
Ewelina mała ma Twoją oprawę oczu
a włosy - nie mam pytań Boskie.
pogoda u nas do doopy. a szkoda...może by mi migrena przeszła...ble
Mój Szymi to chyba jakiś grubas - waży 6480!
Ale nie wygląda na kwadransowego grubasaEwelina88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:Zastrzele sie, okres sie spoznia a na tescie jakies cienie ;( mozliwe ze okres moze byc nieregularny ?
A dostałaś pierwszy okres? Skoro zrobiłaś test to z tego wynika, że coś musiało być na rzeczy teraz wszystkie będziemy czekać niecierpliwie co wyjdzie za 2 dni
Jaaaaa Anutka ale nam teraz tutaj klina wbijasz -
Anutka spokojnie. Moze to tylko okres nieregularny, ale te cienie? Pociesze Cie ze ja tez mam zamiar zrobić test bo w tamtym miesiącu miałam okres a tym brzuch bolał ale w końcu nic nie było. Ale raczej uważaliśmy więc pewnie to tylko nieregularny okres. Ile testów robiłaś?
-
nick nieaktualny
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4469ad23ac90.jpg
ja pitole.... no ja pitole..... ale jaja - prawie jak te powyzejWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 15:54
Ag..., Ewelina88, jonka91, szpilka, MartaKD, Bogusiar80, Agula92, renia83, Chanela, Becia81 lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:Ej to nie jest smieszne ... Na drugim tescie nic, juz sama nie wiem... ;( okresu nie ma, nawet na fb pytalam jak u was z miesiaczkowaniem jest...
Ost okres 7 marca, wczesniej 15 luty...
no nie, wcale nie jest smieszne:P
a tak serio to moglas chociaz poczekam do konca macierzynskiego bo teraz sie nie oplaca isc na L4 ciazowe:)
trzymam kciuki zeby to jeszcze nie bylo to...no chyba ze chcesz;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 15:51
Paula44 lubi tę wiadomość