*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anutka, zaczekaj kilka dni i zrób test, skoro teraz miałby być cień to za 2-3 dni też będzie. Dziś Ala miała przymiarkę swojej sukienki na chrzest. Troszke za duża, ale jeszcze 3tygodnie. Chciałabym też jeszcze założyć jej ją na komunię małża chrześniaczki.
-
Anutka ja zrobilabym bete, ale ja to niecierpliwe jajo jestem. Powiem wam ze mam irracjonalny lek przed druga ciaza teraz. Jesli pouklada sie po naszej mysli to za rok o tej porze chcialabym sie zaczac starac o Michaline
Paula44 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny troszkę się Wam pozale. Wy wszystkie martwcie się o maleństwa a ja jeszcze nie doszłam do siebie po porodzie. Na wizycie kontrolnej okazało się, że mam pozostawione resztki łożyska, skierowali mnie na lyzeczkowanie, podczas którego przebito mi macice. Najlepsze jest to, że lekarz się nie zorientował. I tak chodziłam do kolejnej kontroli, gdzie okazało się, że łożysko ciągle zalega i jest ta dziura. Teraz dochodzę do siebie po operacji. Musieli otworzyć mi brzuch, wyczyscic i zaszyc macice. Także miałam i porod naturalny i cesarkę. A to wszystko w szpitalu wojewódzkim przyjaznym kobiecie!
-
nick nieaktualnyPassiflora wrote:Dziewczyny troszkę się Wam pozale. Wy wszystkie martwcie się o maleństwa a ja jeszcze nie doszłam do siebie po porodzie. Na wizycie kontrolnej okazało się, że mam pozostawione resztki łożyska, skierowali mnie na lyzeczkowanie, podczas którego przebito mi macice. Najlepsze jest to, że lekarz się nie zorientował. I tak chodziłam do kolejnej kontroli, gdzie okazało się, że łożysko ciągle zalega i jest ta dziura. Teraz dochodzę do siebie po operacji. Musieli otworzyć mi brzuch, wyczyscic i zaszyc macice. Także miałam i porod naturalny i cesarkę. A to wszystko w szpitalu wojewódzkim przyjaznym kobiecie!
-
Selene wrote:A do nas dzisiaj przyszła wiosna (sukienka za 1zł znaleziona na ciuchach)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/db06b65cac13.jpgAg..., Selene, Paula44, Goosiaczek2, Becia81 lubią tę wiadomość
-
Passifora jakaś masakra. Mam nadzieję, że są osoby blisko Ciebie, które Cię wspierają w tym wszystkim.
Ja bym chciała córeczkę. Ale jak to zrobić? W tym roku będę mila 35 urodziny. Gdybym miała jakąkolwiek gwarancję, że jak zajdę urodzi się dziewczynka to już bym działała Ale trzeciego chłopaka nie ogarnę. No i wszystkie ciuszki jakie nazbierałam, bo do 5 czy 6 miesiąca lekarz mówił mi, że dziewczynka wystawiam na olx i naszym bazarku na belly. W 8 mies ( przez 3 mies nie miałam wcale usg) dowiedziałam się, że chłopak. Myślałam, że na zawał zejdę na tym usg hahaEwelina88, Maud11, Paula44, Viv78, Becia81, MonisiaK lubią tę wiadomość