X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANUTKA

nie gniewaj sie. to reakcja spontaniczna. przepraszam.
    ale na serio byłby jaja. zrób jutro z pierwszego siku. albo lepiej bete. okres moze byc nieregularny jeszcze. spokojnie.

• Melula Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka, zaczekaj kilka dni i zrób test, skoro teraz miałby być cień to za 2-3 dni też będzie. Dziś Ala miała przymiarkę swojej sukienki na chrzest. Troszke za duża, ale jeszcze 3tygodnie. Chciałabym też jeszcze założyć jej ją na komunię małża chrześniaczki.

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • kasiakra Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka daj znać co i jak, jak okaże się, że to faktycznie dwie kreseczki to wszyscy będą Ci tu gratulować i wspierać, w razie czego to nie koniec świata :-)

relgtgf6uee8xud8.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka ja zrobilabym bete, ale ja to niecierpliwe jajo jestem. Powiem wam ze mam irracjonalny lek przed druga ciaza teraz. Jesli pouklada sie po naszej mysli to za rok o tej porze chcialabym sie zaczac starac o Michaline :)

Paula44 lubi tę wiadomość

relgh3718o9n8rtv.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My planujemy rozpocząć starania w maju, czerwcu następnego roku, aby rodzeństwo Ali urodziło się w marcu, kwietniu 2017roku

Malenq, Paula44, Kawa lubią tę wiadomość

• Melula Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy wasze Maluchy też udają np. że kichają albo jak ktoś kichnie to powtarzają? Ala tak robi od świąt:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój udaje że kaszle! jak chce coś wymusić -aktor :)

MonikaJ, renia83 lubią tę wiadomość

• Selene Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    Dziewczyny, czy wasze Maluchy też udają np. że kichają albo jak ktoś kichnie to powtarzają? Ala tak robi od świąt:)

Czytałam gdzieś ze od 12 tygodnia dziecko zaczyna naśladować dźwięki i odgłosy :)

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala kaszle na zawołanie od dwóch tygodni, też jak chce zwrócić na siebie uwagę. Ale udaje, że kicha - marszczy nos i otwiera buzie, a potem się rechocze.

renia83 lubi tę wiadomość

• Passiflora Przyjaciółka

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny troszkę się Wam pozale. Wy wszystkie martwcie się o maleństwa a ja jeszcze nie doszłam do siebie po porodzie. Na wizycie kontrolnej okazało się, że mam pozostawione resztki łożyska, skierowali mnie na lyzeczkowanie, podczas którego przebito mi macice. Najlepsze jest to, że lekarz się nie zorientował. I tak chodziłam do kolejnej kontroli, gdzie okazało się, że łożysko ciągle zalega i jest ta dziura. Teraz dochodzę do siebie po operacji. Musieli otworzyć mi brzuch, wyczyscic i zaszyc macice. Także miałam i porod naturalny i cesarkę. A to wszystko w szpitalu wojewódzkim przyjaznym kobiecie!

• Selene Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Passiflora strasznie mi przykro :(

Nie wyobrażam sobie jak musisz sie czuć, mam nadzieje, ze masz dookoła osoby, które cię wspierają i pomagają przy maluszku..

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Passiflora wrote:
    Dziewczyny troszkę się Wam pozale. Wy wszystkie martwcie się o maleństwa a ja jeszcze nie doszłam do siebie po porodzie. Na wizycie kontrolnej okazało się, że mam pozostawione resztki łożyska, skierowali mnie na lyzeczkowanie, podczas którego przebito mi macice. Najlepsze jest to, że lekarz się nie zorientował. I tak chodziłam do kolejnej kontroli, gdzie okazało się, że łożysko ciągle zalega i jest ta dziura. Teraz dochodzę do siebie po operacji. Musieli otworzyć mi brzuch, wyczyscic i zaszyc macice. Także miałam i porod naturalny i cesarkę. A to wszystko w szpitalu wojewódzkim przyjaznym kobiecie!
    O jeju!!!!! Bardzo mi przykro.....boszzzz tylko pozwać do sądu...

• Ag... Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Passiflora to jakas masakra co piszesz. Cos z tym będziesz robić? Mam nadzieje ze juz wszystko będzie ok.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Passiflora współczuję przeżyć.

Nasza Ala nie udaje kichnięć ani kaszlnięć. :) Za to jest baaaardzo wstydliwa. :) Jak trzymam ją rękach i ktoś będzie do niej coś mówił to wtula się we mnie, zasłania oczka swoimi raczkami i się śmieje. To takie słodkie. :)

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Passiflora no to podchodzi już pod pozwanie szpitala do sadu.pomysl o tym.
    Trzymaj sie Kochana!

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    Juz usunelam tamten fost a zdjec Leny tam nie wrzucam, nie chce zeby sie walaly po fb
    Anutka,tylko mu na fb widzimy posty w naszej grupie.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    A do nas dzisiaj przyszła wiosna :D (sukienka za 1zł znaleziona na ciuchach)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/db06b65cac13.jpg
    zakradne się do Ciebie do domu i ukradnę te sukienke.pamiętaj:)

Ag..., Selene, Paula44, Goosiaczek2, Becia81 lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide do roboty:) dziś na 2 godz,jutro tez,a w piatek na 3.

ania_29, Ag..., Wiki81 lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Passifora jakaś masakra. Mam nadzieję, że są osoby blisko Ciebie, które Cię wspierają w tym wszystkim.
    Ja bym chciała córeczkę. Ale jak to zrobić? W tym roku będę mila 35 urodziny. Gdybym miała jakąkolwiek gwarancję, że jak zajdę urodzi się dziewczynka to już bym działała :D Ale trzeciego chłopaka nie ogarnę. No i wszystkie ciuszki jakie nazbierałam, bo do 5 czy 6 miesiąca lekarz mówił mi, że dziewczynka wystawiam na olx i naszym bazarku na belly. W 8 mies ( przez 3 mies nie miałam wcale usg) dowiedziałam się, że chłopak. Myślałam, że na zawał zejdę na tym usg haha

Ewelina88, Maud11, Paula44, Viv78, Becia81, MonisiaK lubią tę wiadomość

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD ja bym chciała się zająć czymś dodatkowo. Co by wyrównać różnicę z wypłaty l4 a wypłaty na macierzyńskim. I jeszcze na tą wypłatę oc za auto i motor :/

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
‹‹ 2473 2474 2475 2476 2477 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ