*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie wiem co robić wszystko się pokićkało. Przedwczoraj zarejestrowałam się na usg genetyczne Pierwszego trymestru i będe musiała je odwołać bo nie mam na to badanie pieniążków.Mam trochę komplikacji i musieliśmy wydać trochę kasy a na dodatek wczoraj wzięłam pierwszą wypłatę na l4 która jest niższa o 150 zł i dla mojego budżetu to bardzo dużo. Wolałabym je zrobić ale niestety pójdę tylko na połówkowe:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPytałam w jednej gdzie lekarz ma kontrakt z NFZ a tam jego wredna pielęgniara (piszę tak bo byłam u tego lekarza na podrażnione przydatki i pani nieuprzejma) powiedziała ze za darmo ze skierowaniem a tak 170 zł. Myślałam że może się po porostu do niego zarejestruję pójdę i pogadam to może zrobi na Nfz co mi szkodzi głowy mi nie urwie chcę tylko wiedzieć czy ma wszystkie rączki, nóżki i Jak zajrzy na chwilę na kość nosową czy jest to może mu się nic nie stanie.
-
nick nieaktualny
-
Paula44 współczuję takich przebojów dzisiaj z samopoczuciem! Mam nadzieję, ze już troszkę lepiej? Odpoczywaj.
A ja dziś obudziłam się z bólem niby nie gardła, ale węzła chłonnego na szyi, po lewej stronie. Myślałam, ze mi przejdzie ale zaczyna mnie boleć coraz bardziej i czuję, ze idzie mi na gardło Gardło jednak jak na razie mnie nie boli. Brać coś na to, czy poczekać aż będzie gorzej?Aniołek [*] 5tc - 15/08/2012
Aniołek [*] 9tc - 22/10/2013 (pusty pęcherzyk)
Aniołek Karolek [*] 21tc - 11/09/2014 -
Ag... wrote:Dziewczyny widzialyscie kolekcje na happymum.pl ? ale cuda:)
Też drogo jest na http://pieknamama.pl/category/bluzki-zabawne-bluzki
ale za to dużo taniej na http://www.megakoszulki.pl/ciaza,,narodziny-c158.html
Mi się bardzo podoba ta dla tatusia:
http://www.megakoszulki.pl/Przyszly,tata,T-shirt-p2921.htmlAg... lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 5tc - 15/08/2012
nick nieaktualny
-
czy macie jeszcze czasami bóle podbrzusza (w stylu miesiączkowych)?
od wczoraj mnie męczą
no i budzenie się w nocy (lekki sen), niewyspanie...
Niestety plamienie, które od tygodnia nie dawało o sobie znać powróciło
jeszcze dziś w nocy śniło mi się,że zaczęłam krwawić i czułam mega niepokój, a dziś idąc o 10:00 do łazienki - zaczęłam lekko plamić na beżowo
Już się cieszyłam,że mam to za sobą. Byłam tak happy! oglądałam pierwszy raz wózki i inne gadżety w necie, nie przyciągałam złych myśli...
szału można dostać! cały czas COŚ!
Kasiu, mam nadzieję,że uda się Tobie jakoś dostać na tę wizytę. Z drugiej strony, jeśli wszystko jest u Ciebie w porządku, możesz poczekać do "połówkowego". Ze względu na częstość USG, sama się zastanawiałam, czy nie poczekać do 18-20 tygla...
no,ale przez problemy z tymi plamieniami, w moim przypadku warto iść.
My to się mamy -
nick nieaktualny
-
agnb6 wrote:Paula44 współczuję takich przebojów dzisiaj z samopoczuciem! Mam nadzieję, ze już troszkę lepiej? Odpoczywaj.
A ja dziś obudziłam się z bólem niby nie gardła, ale węzła chłonnego na szyi, po lewej stronie. Myślałam, ze mi przejdzie ale zaczyna mnie boleć coraz bardziej i czuję, ze idzie mi na gardło Gardło jednak jak na razie mnie nie boli. Brać coś na to, czy poczekać aż będzie gorzej?
nie czekaj az bedzie gorzej bo ci sie rozwinie jakies bakteryjne swinstwo, przerabialam to przez ost 2 tyg a tez zaczelo sie od bolo po lewej stronie gardla. kup na ssanie Isle, mozna psikac tantun verde tez podobno i walcz od poczatku.agnb6 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Ag..!
W domu mam Tantum verde i Cholinex i właśnie przeczytałam, ze to też można brać. Zacznę brać od razu, zanim mnie gardło rozboli.
Pewnie to wszystko przez upał i klimatyzację w sklepach i w samochodzie...Aniołek [*] 5tc - 15/08/2012
Mnie ostatnio bolą więzadła w dole brzucha. Mam nadzieję, że to więzadła. Ograniczam wszelkie zbędne wysiłki. No ale też mogę stwierdzić, że za bardzo się nie oszczędzałam. Jeździłam rowerem, targam zakupy, podlewam w ogrodzie (wiadrem ). Wczoraj robiłam porządki na działce. Jeździłam taczką. Zrobiłam przemeblowanie
Chyba czas zwolnić tempo.
Aaa.. nadal chudnę. Już 5,5 kg na minusie. -
agnb6 wrote:Dzięki Ag..!
W domu mam Tantum verde i Cholinex i właśnie przeczytałam, ze to też można brać. Zacznę brać od razu, zanim mnie gardło rozboli.
Pewnie to wszystko przez upał i klimatyzację w sklepach i w samochodzie...agnb6 lubi tę wiadomość