*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Agus89 wrote:Mnie ostatnio bolą więzadła w dole brzucha. Mam nadzieję, że to więzadła. Ograniczam wszelkie zbędne wysiłki. No ale też mogę stwierdzić, że za bardzo się nie oszczędzałam. Jeździłam rowerem, targam zakupy, podlewam w ogrodzie (wiadrem ). Wczoraj robiłam porządki na działce. Jeździłam taczką. Zrobiłam przemeblowanie
Chyba czas zwolnić tempo.
Aaa.. nadal chudnę. Już 5,5 kg na minusie.
Łooo matko, supermenka:) ja chcialam dziadkowi skosic trawe to mnie ochrzanil co ja sobie mysle:) -
kasia86 wrote:zarejestruję się do tego od moich przydatków powiem mu co i jak nie będe nic ukrywać może okaże się człowiekiem o dobrym sercu i zrobi to usg.
Dzięki dziewczyny
Kasia trzymamy kciuki, w koncu sa jeszcze ludzcy lekarze! I głowa do góry bo wszystko sie dobrze pouklada;) -
Chanela wrote:kasia86 a może masz możliwość dostać skierowanie? mój lekarz mi wypisze bo jestem po stymulacji closilbegytem i powiedział że to można pod to podpiąć. Może jest coś co lekarz jednak mógłby zasugerować i wypisać?
o kurcze, nie wiedzialam ze mozna, w sensie ze do skierowania na bezplatne badania musza byc jakies przeslanki. tez bralam Clo, ale chodze prywatnie wiec pewnie i tak nic by to nie dalo.
Ale Kaska moze faktycznie bedzie cos co sie da pokombinowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 21:41
-
Witam z rana:)
Właśnie przeglądałam ofertę łóżeczek na allegro i natrafiłam na piękne łóżeczko za "jedyne" 6,5 tys.. z ciekawości weszłam na inne produkty tego sprzedającego.. Toż to normalnie łóżeczka do jakiegoś zamku są.. Same zobaczcie http://allegro.pl/listing/user/listing.php?id=98746&us_id=16515458 nie powiem, może i są ładne..
A właśnie Ewelina co sądzisz o materacu do tego łóżeczka? Jest w zestawie, łóżko jest ekstra ale nie wiem jak materacyk...
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-drewniane-bukowe-wenge-szuf-pkg-i4358307586.htmlAg..., Kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie denerwuj się! Mnie nie bolą już od jakiś trzech tygodni. Nawet nie urosły za bardzo. Każda ciąża jest inna Ja się denerwowałam w 6 tyg jak przestał mnie brzuch boleć. Bo cały czas miałam bóle jak na okres i nagle.. nie ma. Ale okazało się że odpowiednia suplementacja magnezu stabilizuje takie bóle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 10:19
-
mnie też przestały boleć na pare dni i też panikowałam, ale znowu wrócił ten ból w sumie sie cieszę
także nie wiadomo jak u Ciebie bedzie za pare dni.
a wczoraj jeszcze -to tak a propos panikowania - pojechalam do szpitala bo mam plamienie drobne od czwartku + ból krzyża - dzieciak zdrów, fika sobie w spokoju, kosmówka ok, nie wiem co to takiego, no nie moze być łatwo, wrrr. -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny. Ja od samego początku ciąży nie mam boleści piersi i wcale mi jeszcze nie urosły jedynie stały się jakby twardsze. A boleści brzucha takie jak na okres miałam tylko na początku przez kilka tygodni. A maleństwo jak na razie się dobrze rozwija więc brak nieprzyjemnych dolegliwości raczej nie jest powodem do niepokoju. Uszy do góry dziewczyny nie martwcie się tyle tylko się cieszczcie ciążą
-
Mnie też piersi w ciąży nie bolą I wydawało mi się, że nie urosły, dopóki nie zmierzyłam starych staników a wczoraj góry od stroju kąpielowego Po pół cyca na wierzchu
A ja wczoraj w biedronce dorwałam przecenione spodnie ciążowe i legginsy. Uwaga - obydwie rzeczy w rozmiarze S, gdzie ja noszę 40/42. Spodnie są super, mega wygodne i jest duuużo miejsca na brzuch. Będą na jesień Za to legginsy są dla mnie przyciasnawe, no ale innego rozmiary nie było. Od biedy będą, ale zimą na pewno już brzucha nie zmieszczę -
Mnie tez juz cycki nie bola ani nie mam wrazliwych sutkow jak wczesniej. Urosly troszke bo stanik musialam rozmiar wiekszy kupic i w stroju kapielowym tez mi cyc wystawal
Nie mam zadnych objawow ciazowych oprocz wzdec, zmeczenia i czasem sennosci
Ladna pogoda dzis i tak mysle czy nie skusic sie na rower. W sumie brzucha nie mam ogromnego a nawet jakis czas temu widzialam na rowerze kobite w chyba 7-8 miesiacuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 11:41
-
ja dzis ide na dzialeczke do dziadków troche polezec na lezaku a potem w koncu po 2 tyg urlopie L4 spedzonym u mamy jade do domu i jutro do pracy, poinformowac ze to moj ostatni tydzien i biore ciazowe L4.
Mialam dzis smaka rano na fajne śniadanie, ale zobaczylam miske ugotowanego makaronu na rosól i zjadlam pol, bez niczego tak poprostu sam makaron:/ myslalam ze mnie mama zamorduje:)
milego dnia dziewczynki! -
nick nieaktualnyCześć.
Noc przestałam. Rano niestety ból głowy dalej. Boli też trochę kark i odc piersiowy.
Zielarka - mnie cycki nie urosły. Czasem trochę wychodzą ze stanika , ale tylko czasem. Za to zaczął ppobolewac trochę znowu brzuch. Kości biodrowe czuje cały czas. Krwawią mi dziąsła - jakiej Wy pasty teraz używacie?
Poza tym wypryszczylo mi ryj. Włosy rosną wszędzie - niestety, te na głowie wyciągam garściami. Strasznie szybko się męczę - serce wali jak szalone po przejściu kilku kroków - zmiana krążenia?
No i zajazd w kąciku ust czas chyba włączyć te witaminy - chociaż w tym moim preparacie żelaza jest az 60mg i trochę się jednak boję.
Moje obecne objawy głównie ta migrena i kark to występują jak mam za małą dawkę hormonów. Mój endokrynolog na urlopie do 22. Ale sama trochę podniosłam o 6, 25. Zobaczymy.
Do hashimotek - jakie macie wyniki? Co ile robicie badania? Jakie ? Przeloczacie ft3 i ft4 na % ?