X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:
    Mnie ostatnio bolą więzadła w dole brzucha. Mam nadzieję, że to więzadła. Ograniczam wszelkie zbędne wysiłki. No ale też mogę stwierdzić, że za bardzo się nie oszczędzałam. Jeździłam rowerem, targam zakupy, podlewam w ogrodzie (wiadrem :D). Wczoraj robiłam porządki na działce. Jeździłam taczką. :D Zrobiłam przemeblowanie :D
    Chyba czas zwolnić tempo. :)

Aaa.. nadal chudnę. Już 5,5 kg na minusie. :P

Łooo matko, supermenka:) ja chcialam dziadkowi skosic trawe to mnie ochrzanil co ja sobie mysle:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginekologa mam w poniedziałek, wiec muszę jakoś wytrzymać..

ex2bo7ess0m327wq.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia86 wrote:
    zarejestruję się do tego od moich przydatków powiem mu co i jak nie będe nic ukrywać może okaże się człowiekiem o dobrym sercu i zrobi to usg.
    Dzięki dziewczyny

Kasia trzymamy kciuki, w koncu sa jeszcze ludzcy lekarze! I głowa do góry bo wszystko sie dobrze pouklada;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://demotywatory.pl/4360967/Taka-mloda-a-tak-bardzo-przypomina-dojrzala-kobiete--)

widzialyscie to? dobra jest mała:)

Maud11, olka25, jonka91 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 14:37

agnb6 lubi tę wiadomość

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • Chanela Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 14:37

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:
    kasia86 a może masz możliwość dostać skierowanie? mój lekarz mi wypisze bo jestem po stymulacji closilbegytem i powiedział że to można pod to podpiąć. Może jest coś co lekarz jednak mógłby zasugerować i wypisać?

o kurcze, nie wiedzialam ze mozna, w sensie ze do skierowania na bezplatne badania musza byc jakies przeslanki. tez bralam Clo, ale chodze prywatnie wiec pewnie i tak nic by to nie dalo.

Ale Kaska moze faktycznie bedzie cos co sie da pokombinować:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 21:41

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nowa zachcianka - sezamki! :D :D

Ag..., agnb6 lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wieczorem znów wymioty i mdłości...korba...

FITop1.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana:)
    Właśnie przeglądałam ofertę łóżeczek na allegro i natrafiłam na piękne łóżeczko za "jedyne" 6,5 tys.. z ciekawości weszłam na inne produkty tego sprzedającego.. Toż to normalnie łóżeczka do jakiegoś zamku są.. Same zobaczcie :P http://allegro.pl/listing/user/listing.php?id=98746&us_id=16515458 nie powiem, może i są ładne..

A właśnie Ewelina co sądzisz o materacu do tego łóżeczka? Jest w zestawie, łóżko jest ekstra ale nie wiem jak materacyk...
    http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-drewniane-bukowe-wenge-szuf-pkg-i4358307586.html

Ag..., Kawa lubią tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• zielarka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powoli przestają boleć mnie piersi, to nie jest zły znak? Wiem, że tak się dzieje ale wy też tak macie? Stresuję się...

FITop1.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie piersi w ciągu dnia nie bolą wcale.. dopiero wieczorem i rano.. Tylko w tedy są wrażliwe na dotyk.. W sumie czuje się tak jakbym miała w nich zakwasy, takie rozciąganie czuje od środka.. W ciągu dnia nic.. Czasami mnie tylko sutki swędzą..

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie denerwuj się! :-) Mnie nie bolą już od jakiś trzech tygodni. Nawet nie urosły za bardzo. Każda ciąża jest inna :-) Ja się denerwowałam w 6 tyg jak przestał mnie brzuch boleć. Bo cały czas miałam bóle jak na okres i nagle.. nie ma. Ale okazało się że odpowiednia suplementacja magnezu stabilizuje takie bóle. :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 10:19

• Ag... Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja juz tez nie pamiętam co to bol piersi. nie martw się, normalne ze bol mija.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Viv78 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie też przestały boleć na pare dni i też panikowałam, ale znowu wrócił ten ból w sumie sie cieszę :)
    także nie wiadomo jak u Ciebie bedzie za pare dni.

a wczoraj jeszcze -to tak a propos panikowania - pojechalam do szpitala bo mam plamienie drobne od czwartku + ból krzyża - dzieciak zdrów, fika sobie w spokoju, kosmówka ok, nie wiem co to takiego, no nie moze być łatwo, wrrr.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny. Ja od samego początku ciąży nie mam boleści piersi i wcale mi jeszcze nie urosły jedynie stały się jakby twardsze. A boleści brzucha takie jak na okres miałam tylko na początku przez kilka tygodni. A maleństwo jak na razie się dobrze rozwija więc brak nieprzyjemnych dolegliwości raczej nie jest powodem do niepokoju. Uszy do góry dziewczyny nie martwcie się tyle tylko się cieszczcie ciążą :)

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też piersi w ciąży nie bolą :) I wydawało mi się, że nie urosły, dopóki nie zmierzyłam starych staników a wczoraj góry od stroju kąpielowego :D Po pół cyca na wierzchu :D

A ja wczoraj w biedronce dorwałam przecenione spodnie ciążowe i legginsy. Uwaga - obydwie rzeczy w rozmiarze S, gdzie ja noszę 40/42. Spodnie są super, mega wygodne i jest duuużo miejsca na brzuch. Będą na jesień :) Za to legginsy są dla mnie przyciasnawe, no ale innego rozmiary nie było. Od biedy będą, ale zimą na pewno już brzucha nie zmieszczę :)

201501145565.png
  • agattee Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez juz cycki nie bola ani nie mam wrazliwych sutkow jak wczesniej. Urosly troszke bo stanik musialam rozmiar wiekszy kupic i w stroju kapielowym tez mi cyc wystawal :P

Nie mam zadnych objawow ciazowych oprocz wzdec, zmeczenia i czasem sennosci :P

Ladna pogoda dzis i tak mysle czy nie skusic sie na rower. W sumie brzucha nie mam ogromnego a nawet jakis czas temu widzialam na rowerze kobite w chyba 7-8 miesiacu :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 11:41

wff22n0ab6iac00e.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis ide na dzialeczke do dziadków troche polezec na lezaku a potem w koncu po 2 tyg urlopie L4 spedzonym u mamy jade do domu i jutro do pracy, poinformowac ze to moj ostatni tydzien i biore ciazowe L4.

Mialam dzis smaka rano na fajne śniadanie, ale zobaczylam miske ugotowanego makaronu na rosól i zjadlam pol, bez niczego tak poprostu sam makaron:/ myslalam ze mnie mama zamorduje:)

milego dnia dziewczynki!

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    Noc przestałam. Rano niestety ból głowy dalej. Boli też trochę kark i odc piersiowy.
    Zielarka - mnie cycki nie urosły. Czasem trochę wychodzą ze stanika , ale tylko czasem. Za to zaczął ppobolewac trochę znowu brzuch. Kości biodrowe czuje cały czas. Krwawią mi dziąsła - jakiej Wy pasty teraz używacie?
    Poza tym wypryszczylo mi ryj. Włosy rosną wszędzie - niestety, te na głowie wyciągam garściami. Strasznie szybko się męczę - serce wali jak szalone po przejściu kilku kroków - zmiana krążenia?

No i zajazd w kąciku ust czas chyba włączyć te witaminy - chociaż w tym moim preparacie żelaza jest az 60mg i trochę się jednak boję.
    Moje obecne objawy głównie ta migrena i kark to występują jak mam za małą dawkę hormonów. Mój endokrynolog na urlopie do 22. Ale sama trochę podniosłam o 6, 25. Zobaczymy.
    Do hashimotek - jakie macie wyniki? Co ile robicie badania? Jakie ? Przeloczacie ft3 i ft4 na % ?

‹‹ 248 249 250 251 252 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ