*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam, ja też mam bardzo duży brzuch, w ogóle czuję się dużo większa, piersi też większe, ale nie bolą. Ja nie czuję się dobrze z tym szybkim tyciem.
M4DZI4 - Ania ma rację, spróbuj pokonać focha i sama się odezwij.
A mam pytanie, bo widzę, że jesteś z Białegostoku - planowałaś poród w Klinice Arciszewskich? Może słyszałaś jakieś opinie o niej? Moje koleżanki, które tam rodziły ją chwalą, ale ciekawa jestem jak opinie osób z miasta. Jak szpital państwowy to planuję Lublin- Jaczewskiego.www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
Ja dziś na czczo 48,3 czyli conajmniej 1,3 do przodu bo nie pamiętam ile miałam dokładnie przed. Ale ja się tam cieszę ze przybralam na wadze:). Jonka po ost usg gin mi powiedział żeby się nie stresować przed baaniami wiec juz przestać prosze:) wszystko będzie dobrze!
-
Cześć Dziewczyny, mi przez ostatnie dwa dni bardzo urósł brzuszek, jest już ewidentnie ciążowy. Często miałam wzdęcia, ale dało się je ''wciągnąć'', a teraz juz nie ma takiej ocpji:) Zastanawiam się czy nie jest za duży, jestem w 12 tygodniu, a brzuch mam jakby w 6 miesiącu. Ciekawe od czego to zależy. Chudziną nie jestem, ale nadwagi też nie mam. Od dwóch dni czuje sie zdecydowanie lepiej, minęły mdłości i uczucie jakby całodniowego kaca, minął ból głowy, jupppppi!! Zaczynam żyć, po 1,5 miesiąca snucia się jak cień... z migreną i strrrrrasznymi mdłościami. Generalnie nieco się zaokrągliłam, a to dlatego, że jak czułam głód, to było mi jeszcze bardziej niedobrze no i musiałam cały czas coś smakować) Ja jestem na wakacjach u rodziców, siedzę na ogrodzie, piję lemoniadę na tarasie, czytam książki i Was, relaks pełną gębą i baaaardzo mi to odpowiada:) Miłego dnia wszystkim:))
M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny i my się witamy z rana. Wczoraj przyjechaliśmy z weekendowego wypadu byliśmy nad jeziorkiem troszczę wypocząć.
Dziewczyny poradźcie mi proszę co mogę zrobić z tym fantem. Od paru dni mam straszliwe skurcze w prawym przedramieniu. No masakra wytrzymać się tego bólu nie da pojawia się i znika i tak cały dzień i noc.
M4DZI4- rozumiem cie bardzo dobrze z tym fochem ja też jak go zarzucę to się mam ciężko odezwać i czekam na reakcje tej drugiej połówki
JONKA ale masz fajnie ja teraz małą zobaczę dopiero 30lipca
IZABELKA wypoczywajM4DZI4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczęta
M4DZI4 - jak ja Cię rozumiem, ale Ania wcześniej dobrze napisała...faceci to niedomyślny gatunek, on pewnie teraz myśli, że wszystko jest ok i że złość Ci sama przejdzie za parę dni, a tu będzie na odwrót bo będziesz kumulować wszystko w sobie.
Goosiaczek - a masażyk jakiś nawet przez mężulka zrobiony...może pomoże, a jak nie to do apteki po jakąś maść co możez w ciąży stosować, a jak nie to chyba jedynie lekarz zostaje. Mój maż ostatnio miał tak skurcz w dolnej części kręgosłupa aż nie mógł chodzić, u lekarza dostał 18 zastrzyków! Dopiero po tym było lepiej, bo nawet przeciwbólówki nic nie dawały.
Dziewczyny, wiele z nas ma jakiegoś zwierzaka w domu...po obejrzeniu filmiku Jonki, wezłam na filmik jak nasze zwierzęta witają się z przyniesionym do domu maluszkiem; boskie są poprostu:
https://www.youtube.com/watch?v=YB2WHOtmSHQ
Miłego poniedziałkuM4DZI4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJonka ja też wyję na takich filmikach...a jak oglądałam jak żołnierze wracają do domu i witają ich psy to już w ogóle
Nie ma co...ładne powitanie zgotował Ci brat W weekend był u nas znajomy (jest kierowcą i w domu jest średnio co 2-3 tygodnie przez tydzień), miał wolny weekend ale towar na aucie i nie mógł wracać do domu, a ze po drodze miał nas to wpadł. W maju urodziła mu się córcia a ma już 5-cio letniego synka (Karol i Karolinka), i mały podobno mówi, ze mała się drze i wystawi ją za okno ale jak nikt nie patrzy to chodzi do niej i głaszcze ją po policzkach albo całujejonka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula44 wrote:Jonka, wszystkie mówicie, że macie spore brzuszki, że już ciążowe. Ze piersi większe. U mnie nic. ..
. Ola jest 1 dzien do przodu ode mnie i pisze, ze ma duży brzuszek. Ja nie mam. . .
Paula luzik, mi sie zaczyna dopiero co nieco pojawiać. poczekaj spokojnie:) -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny witam Was po weekendzie. Dla mnie to bardzo wyczekiwany poniedziałek bo dziś mam wizytę i badanie genetyczne. Strasznie się stresuje bo nie widziałam maleństwa od ponad miesiąca, jeśli można prosić to trzymajcie kciuki na moją wizytę.
Wszystkim dziewczynom, które również dziś mają wizytę życzę powodzenia i zero stresu.
Miłego i słonecznego dniaAg..., jonka91, Cynamonek30, M4DZI4, MonikaDM lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]