X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M4DZI4 lepiej samemu zrobić krok w przód :) Mężczyźni bywają niedomyślni :)

MonikaDM lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, ja też mam bardzo duży brzuch, w ogóle czuję się dużo większa, piersi też większe, ale nie bolą. Ja nie czuję się dobrze z tym szybkim tyciem.

M4DZI4 - Ania ma rację, spróbuj pokonać focha i sama się odezwij.
    A mam pytanie, bo widzę, że jesteś z Białegostoku - planowałaś poród w Klinice Arciszewskich? Może słyszałaś jakieś opinie o niej? Moje koleżanki, które tam rodziły ją chwalą, ale ciekawa jestem jak opinie osób z miasta. Jak szpital państwowy to planuję Lublin- Jaczewskiego.

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • rastafanka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam już duży brzuch, tylko że nadprogramowych kilogramów trochę posiadam... No ale nie zachwyca mnie fakt, że tak szybko się rozrastam, bo boję się co będzie później...

l22ndf9hcnybk1rg.png
  • Bounia Przyjaciółka

Wysłany: 6 lipca 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, a jak u Was z wagą? Ja się dziwnie czuję - taka pełna i nabrzmiała, a ważę mniej o 1 kg. Czy nie powinnam przytyć? Nie wymiotowałam ani razu od początku ciąży, brzusio rośnie i jem mega dużo słodyczy, a tu waga w tył.

82do3e5eb5b6wgpj.png
    hchyw1d33satxrke.png
  • rastafanka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie niby tylko 1 kg więcej, ale czuję się ogromnie napompowana... Nawet mąż się śmieje, że "obcy" się w brzuchu rozpycha strasznie

l22ndf9hcnybk1rg.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam prawie 3 kg do przodu. Też nie wymiotowałam. Startowałam z 59 kg. Ale byłam akurat w trakcie odchudzania i z 61 schudłam do 59 kg.

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 05:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to zaczynam się martwić ...

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula czym zaczynasz się martwić??

Jeszcze 11 godzin i zobaczę Bąbla!! :D

Na początek dnia coś optymistycznego!!
    https://www.youtube.com/watch?v=BTOeuH-iEJ8

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 07:00

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Ag... Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś na czczo 48,3 czyli conajmniej 1,3 do przodu bo nie pamiętam ile miałam dokładnie przed. Ale ja się tam cieszę ze przybralam na wadze:). Jonka po ost usg gin mi powiedział żeby się nie stresować przed baaniami wiec juz przestać prosze:) wszystko będzie dobrze!

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja się nie stresuje! :)
    Nie mogę się już doczekać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 06:57

Ag..., Kawa lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka91 wrote:
    Ale ja się nie stresuje! :)
    Nie mogę się już doczekać :)
    aaa to spoko:) szybko zleci.

jonka91 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Izabelka88 Ekspertka

Wysłany: 7 lipca 2014, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, mi przez ostatnie dwa dni bardzo urósł brzuszek, jest już ewidentnie ciążowy. Często miałam wzdęcia, ale dało się je ''wciągnąć'', a teraz juz nie ma takiej ocpji:) Zastanawiam się czy nie jest za duży, jestem w 12 tygodniu, a brzuch mam jakby w 6 miesiącu. Ciekawe od czego to zależy. Chudziną nie jestem, ale nadwagi też nie mam. Od dwóch dni czuje sie zdecydowanie lepiej, minęły mdłości i uczucie jakby całodniowego kaca, minął ból głowy, jupppppi!! Zaczynam żyć, po 1,5 miesiąca snucia się jak cień... z migreną i strrrrrasznymi mdłościami. Generalnie nieco się zaokrągliłam, a to dlatego, że jak czułam głód, to było mi jeszcze bardziej niedobrze no i musiałam cały czas coś smakować;)) Ja jestem na wakacjach u rodziców, siedzę na ogrodzie, piję lemoniadę na tarasie, czytam książki i Was, relaks pełną gębą i baaaardzo mi to odpowiada:) Miłego dnia wszystkim:))

M4DZI4 lubi tę wiadomość

• Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny i my się witamy z rana. Wczoraj przyjechaliśmy z weekendowego wypadu byliśmy nad jeziorkiem troszczę wypocząć.
    Dziewczyny poradźcie mi proszę co mogę zrobić z tym fantem. Od paru dni mam straszliwe skurcze w prawym przedramieniu. No masakra wytrzymać się tego bólu nie da pojawia się i znika i tak cały dzień i noc.

M4DZI4- rozumiem cie bardzo dobrze z tym fochem ja też jak go zarzucę to się mam ciężko odezwać i czekam na reakcje tej drugiej połówki :)

JONKA ale masz fajnie ja teraz małą zobaczę dopiero 30lipca

IZABELKA wypoczywaj :)

M4DZI4 lubi tę wiadomość

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczęta :)

M4DZI4 - jak ja Cię rozumiem, ale Ania wcześniej dobrze napisała...faceci to niedomyślny gatunek, on pewnie teraz myśli, że wszystko jest ok i że złość Ci sama przejdzie za parę dni, a tu będzie na odwrót bo będziesz kumulować wszystko w sobie.

Goosiaczek - a masażyk jakiś nawet przez mężulka zrobiony...może pomoże, a jak nie to do apteki po jakąś maść co możez w ciąży stosować, a jak nie to chyba jedynie lekarz zostaje. Mój maż ostatnio miał tak skurcz w dolnej części kręgosłupa aż nie mógł chodzić, u lekarza dostał 18 zastrzyków! Dopiero po tym było lepiej, bo nawet przeciwbólówki nic nie dawały.

Dziewczyny, wiele z nas ma jakiegoś zwierzaka w domu...po obejrzeniu filmiku Jonki, wezłam na filmik jak nasze zwierzęta witają się z przyniesionym do domu maluszkiem; boskie są poprostu:

https://www.youtube.com/watch?v=YB2WHOtmSHQ

Miłego poniedziałku :)

M4DZI4 lubi tę wiadomość

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 17:45

M4DZI4 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jonka ja też wyję na takich filmikach...a jak oglądałam jak żołnierze wracają do domu i witają ich psy to już w ogóle :)

Nie ma co...ładne powitanie zgotował Ci brat :) W weekend był u nas znajomy (jest kierowcą i w domu jest średnio co 2-3 tygodnie przez tydzień), miał wolny weekend ale towar na aucie i nie mógł wracać do domu, a ze po drodze miał nas to wpadł. W maju urodziła mu się córcia a ma już 5-cio letniego synka (Karol i Karolinka), i mały podobno mówi, ze mała się drze i wystawi ją za okno ale jak nikt nie patrzy to chodzi do niej i głaszcze ją po policzkach albo całuje :)

jonka91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jonka, wszystkie mówicie, że macie spore brzuszki, że już ciążowe. Ze piersi większe. U mnie nic. ..
    . Ola jest 1 dzien do przodu ode mnie i pisze, ze ma duży brzuszek. Ja nie mam. . .

• Ag... Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula44 wrote:
    Jonka, wszystkie mówicie, że macie spore brzuszki, że już ciążowe. Ze piersi większe. U mnie nic. ..
    . Ola jest 1 dzien do przodu ode mnie i pisze, ze ma duży brzuszek. Ja nie mam. . .

Paula luzik, mi sie zaczyna dopiero co nieco pojawiać. poczekaj spokojnie:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za wsparcie. :*

• waszka88 Ekspertka

Wysłany: 7 lipca 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) witam Was po weekendzie. Dla mnie to bardzo wyczekiwany poniedziałek bo dziś mam wizytę i badanie genetyczne. Strasznie się stresuje bo nie widziałam maleństwa od ponad miesiąca, jeśli można prosić to trzymajcie kciuki na moją wizytę.
    Wszystkim dziewczynom, które również dziś mają wizytę życzę powodzenia i zero stresu.
    Miłego i słonecznego dnia :)

Ag..., jonka91, Cynamonek30, M4DZI4, MonikaDM lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]m3sxrjjgpfogd2ez.png[/link]
‹‹ 250 251 252 253 254 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ