X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    zamówiłam podobny z tej firmy, bo na zdjęciach piękny, niestety....jakoś wykonania mnie rozczarowała na maxa. zapłaciłam 79,99 + przesyłka, marynarka rozciągnięta, wyglądała jak szmata, a bodziak i ramper....no cóż ... w Pepco te za 5 zł lepszy materiał...

ja zwróciłam. Kasa wróciła na konto.

Ja zamawiałam ze str od Wiki. Zapłaciłam od 80 zł więcej, ale...UBRANKO BOSKIE!
    a KURTECZKI UNIWERSALNE! ŚLICZNE UBRANKA!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 12:07

Wiki81 lubi tę wiadomość

• blador Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Sa różne rozmiary u tego spzedawcy.
    już sobie zapisałam, Kochana nie wiem jaki rozmiar mój dzieć będzie nosił :) a i jak już dostaniesz to daj znać jak rozmiarówka ma się do rozmiaru ubrań synka

relgh3718o9n8rtv.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula nie lubie :(

relgh3718o9n8rtv.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula44 wrote:
    Dziewczyny,
    zamówiłam podobny z tej firmy, bo na zdjęciach piękny, niestety....jakoś wykonania mnie rozczarowała na maxa. zapłaciłam 79,99 + przesyłka, marynarka rozciągnięta, wyglądała jak szmata, a bodziak i ramper....no cóż ... w Pepco te za 5 zł lepszy materiał...

ja zwróciłam. Kasa wróciła na konto.

Ja zamawiałam ze str od Wiki. Zapłaciłam od 80 zł więcej, ale...UBRANKO BOSKIE!
    a KURTECZKI UNIWERSALNE! ŚLICZNE UBRANKA!
    Właśnie oglądam te za 79,99 i 89,99 i WYDAJE mi się, że to całkiem inne wykonanie i materiał.
    Już teraz sama nie wiem. A podaj jak możesz tą stronę z której Ty zamawiałas.

• Melula Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł, kolejna porażka. Od 4 Ala płacze, zanosi się wręcz. Nie chce jeść, charczy, od płaczu ma chrypkę, ogólnie jest ciężko z nią dziś, więc poszłam do pediatry, a ta powiedziała że nas nie przyjmie, bo choroba od 6 godzin to żadna choroba, jak nie ma gorączki to nic się nie dzieje i mam nie panikować, tylko wrócić jutro, jak dalej nie będzie chciała jeść. Więc się jej zapytałam czy to normalne, że dziecko nie będzie jadło dobę, a ona z uśmiechem na twarzy mi powiedziała, że 6 godzin bez jedzenia to nie tragedia. Nie dyskutowałam. Trzasnęłam drzwiami i podziękowałam za pomoc. To już drugi raz mnie nie przyjęła z dzieckiem. Ala z tego ryku zasnęła mi na rękach. Masakra

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 12:23

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula szczerze współczuję, bo w takich sytuacjach jesteśmy bezsilne, nie wiadomo co robić...a lekarza bym zmieniła. Bo to walka z wiatrakami, niestety większość lekarzy to rutyniarze.

• Melula Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie szukam przychodni w pobliżu

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/komplet-marynarka-i-rampers-74-80-i5170556929.html

ten brałam. koszmarne! i rozmiar 74 to w rzeczywistości na dziecko, które ma 9 miesięcy - ogromy! To moja opinia. może akurat komuś się podoba.
    dla mnie tandeta i chińszczyzna. takie coś nie może kosztować 45 zł...
    szmata i tyle. zobacz ile sztuk tego do sprzedania.... płynie z Chin jak nic, chińskie znaczki na metce były. Ale spróbuj. Kasę zwracają. zapłacisz najwyżej za ponowną wysyłkę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A polecam tej firmy! są cudne. rozmiary idealne. wykonanie boskie! my mamy ten:

http://www.zaczarowane-sny.pl/pl/p/Komplet-do-Chrztu-Horacy-/857

domówiłam sobie od nich butki, jeszcze jedną czapę na cieplejsze dni, rajtki, bodziak biały, kamizelkę - Szymi miał na święta ubrane :) genialne te ubranka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 12:31

Wiki81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie... ubrałam się chcę wychodzić a tam pada!

haha przypomniało mi się, wczoraj jak karmiłam małą, synek roczny od szwagierki przy zmianie pampersa zaczął ryczeć i co? Adelka zrobiła podkowę i sobie razem ryczeli- stwierdziłam że dzieci są zsynchronizowane! :)

Paula44, Rybka1, Anutka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 20:02

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 17:31

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blador wrote:
    Paula nie lubie :(
    :(
    no Paula prawdę Ci powie. może ten garniturek jest ok...chociaż wątpię! ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka91 wrote:
    Hej!

Mam pytanko.
    Przymierzam się powolutku do zakupu fotelika +9kg. Macie może jakieś swoje typy, a może któraś już kupiła i może coś polecić. Wszelkie podpowiedzi mile widziane! :)
    ja też! czekam na wieści!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 12:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podbijam temat:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam fotelik do 13kg ale też chyba zacznę coś przeglądać. Znajomi mają roczną i 3/4mies. dziewczynkę takiego chudziorka i dalej jeżdżą w tym pierwszym foteliku

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ten 9+ jest już dla siedządzych dzieci?? Może też zainwestujemy po chrzcie...

A ja jestem załamana tym że niektóre ubranka założone były dosłłownie 2 razy i już za małe. Dzisiaj znowu zakładam raz ubranego bodziaka i za mały. Od dzisiaj zakładam małemu ubranka nawet lekko za duże, będę podwijać, bo potem żal odkładać prawie nieużywane rzeczy. Myslałam że z tego okresu najszybszego rośnięcia już wyszedł.

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Czekam aż mała padnie bo chce iść pod prysznic. Dziś pierwszy raz od porodu idę do ginekologa.

Ah miałam już dawno pytać! Czy jak ubieracie bluzeczkę dziecku to pod spodem macie body bezrękawnik? Czy bez? bo moja się tak wierci że pampers ląduje w kolanach!
    tak,zakładam body pod.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka91 wrote:
    Mam pytanko.
    Przymierzam się powolutku do zakupu fotelika +9kg. Macie może jakieś swoje typy, a może któraś już kupiła i może coś polecić. Wszelkie podpowiedzi mile widziane! :)
    też będziemy niedługo kupować,żeby nie "przepić" kasy ze chrzcin.znajoma,która pracuje w Teutonia,te drogie wózki, poleca Recaro.

Chanela lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    też będziemy niedługo kupować,żeby nie "przepić" kasy ze chrzcin.znajoma,która pracuje w Teutonia,te drogie wózki, poleca Recaro.
    Też słyszałam że Recaro są dobre i warte swojej ceny.

A teraz patrzę że są foteliki
    9-18
    9-25
    9-36

Myślicie że tak duża rozbieżność 9-36 jest coś warte?? czy najlepiej wziąć 9-18 ? jakie Wy oglądacie?

‹‹ 2513 2514 2515 2516 2517 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ