*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny,
zamówiłam podobny z tej firmy, bo na zdjęciach piękny, niestety....jakoś wykonania mnie rozczarowała na maxa. zapłaciłam 79,99 + przesyłka, marynarka rozciągnięta, wyglądała jak szmata, a bodziak i ramper....no cóż ... w Pepco te za 5 zł lepszy materiał...
ja zwróciłam. Kasa wróciła na konto.
Ja zamawiałam ze str od Wiki. Zapłaciłam od 80 zł więcej, ale...UBRANKO BOSKIE!
a KURTECZKI UNIWERSALNE! ŚLICZNE UBRANKA!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 12:07
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Paula44 wrote:Dziewczyny,
zamówiłam podobny z tej firmy, bo na zdjęciach piękny, niestety....jakoś wykonania mnie rozczarowała na maxa. zapłaciłam 79,99 + przesyłka, marynarka rozciągnięta, wyglądała jak szmata, a bodziak i ramper....no cóż ... w Pepco te za 5 zł lepszy materiał...
ja zwróciłam. Kasa wróciła na konto.
Ja zamawiałam ze str od Wiki. Zapłaciłam od 80 zł więcej, ale...UBRANKO BOSKIE!
a KURTECZKI UNIWERSALNE! ŚLICZNE UBRANKA!
Już teraz sama nie wiem. A podaj jak możesz tą stronę z której Ty zamawiałas. -
Heloł, kolejna porażka. Od 4 Ala płacze, zanosi się wręcz. Nie chce jeść, charczy, od płaczu ma chrypkę, ogólnie jest ciężko z nią dziś, więc poszłam do pediatry, a ta powiedziała że nas nie przyjmie, bo choroba od 6 godzin to żadna choroba, jak nie ma gorączki to nic się nie dzieje i mam nie panikować, tylko wrócić jutro, jak dalej nie będzie chciała jeść. Więc się jej zapytałam czy to normalne, że dziecko nie będzie jadło dobę, a ona z uśmiechem na twarzy mi powiedziała, że 6 godzin bez jedzenia to nie tragedia. Nie dyskutowałam. Trzasnęłam drzwiami i podziękowałam za pomoc. To już drugi raz mnie nie przyjęła z dzieckiem. Ala z tego ryku zasnęła mi na rękach. Masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 12:23
-
nick nieaktualnyhttp://allegro.pl/komplet-marynarka-i-rampers-74-80-i5170556929.html
ten brałam. koszmarne! i rozmiar 74 to w rzeczywistości na dziecko, które ma 9 miesięcy - ogromy! To moja opinia. może akurat komuś się podoba.
dla mnie tandeta i chińszczyzna. takie coś nie może kosztować 45 zł...
szmata i tyle. zobacz ile sztuk tego do sprzedania.... płynie z Chin jak nic, chińskie znaczki na metce były. Ale spróbuj. Kasę zwracają. zapłacisz najwyżej za ponowną wysyłkę. -
nick nieaktualnyA polecam tej firmy! są cudne. rozmiary idealne. wykonanie boskie! my mamy ten:
http://www.zaczarowane-sny.pl/pl/p/Komplet-do-Chrztu-Horacy-/857
domówiłam sobie od nich butki, jeszcze jedną czapę na cieplejsze dni, rajtki, bodziak biały, kamizelkę - Szymi miał na święta ubrane genialne te ubranka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 12:31
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo nie... ubrałam się chcę wychodzić a tam pada!
haha przypomniało mi się, wczoraj jak karmiłam małą, synek roczny od szwagierki przy zmianie pampersa zaczął ryczeć i co? Adelka zrobiła podkowę i sobie razem ryczeli- stwierdziłam że dzieci są zsynchronizowane!Paula44, Rybka1, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjonka91 wrote:Hej!
Mam pytanko.
Przymierzam się powolutku do zakupu fotelika +9kg. Macie może jakieś swoje typy, a może któraś już kupiła i może coś polecić. Wszelkie podpowiedzi mile widziane!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 12:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ten 9+ jest już dla siedządzych dzieci?? Może też zainwestujemy po chrzcie...
A ja jestem załamana tym że niektóre ubranka założone były dosłłownie 2 razy i już za małe. Dzisiaj znowu zakładam raz ubranego bodziaka i za mały. Od dzisiaj zakładam małemu ubranka nawet lekko za duże, będę podwijać, bo potem żal odkładać prawie nieużywane rzeczy. Myslałam że z tego okresu najszybszego rośnięcia już wyszedł. -
Kawa wrote:Czekam aż mała padnie bo chce iść pod prysznic. Dziś pierwszy raz od porodu idę do ginekologa.
Ah miałam już dawno pytać! Czy jak ubieracie bluzeczkę dziecku to pod spodem macie body bezrękawnik? Czy bez? bo moja się tak wierci że pampers ląduje w kolanach! -
jonka91 wrote:Mam pytanko.
Przymierzam się powolutku do zakupu fotelika +9kg. Macie może jakieś swoje typy, a może któraś już kupiła i może coś polecić. Wszelkie podpowiedzi mile widziane!Chanela lubi tę wiadomość
-
MartaKD wrote:też będziemy niedługo kupować,żeby nie "przepić" kasy ze chrzcin.znajoma,która pracuje w Teutonia,te drogie wózki, poleca Recaro.
A teraz patrzę że są foteliki
9-18
9-25
9-36
Myślicie że tak duża rozbieżność 9-36 jest coś warte?? czy najlepiej wziąć 9-18 ? jakie Wy oglądacie?