X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa pracuje na utrzymaniu ruchu, naprawia dokładnie te maszyny które wymieniłaś i tez inne, programuje również.

A Wy rozporwadzacie te maszyny?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Kawa pracuje na utrzymaniu ruchu, naprawia dokładnie te maszyny które wymieniłaś i tez inne, programuje również.

A Wy rozporwadzacie te maszyny?

Nie, zajmujemy się produkcją, zamówienia z rys technicznych itp :)

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co o tym myślicie ? Poza mocno zachęcającą ceną, bardzo mi się podoba.
    http://allegro.pl/rampers-body-garniturek-chrzest-slub-wesele-74-80-i5221688090.html
    Gdzie kupowałyście buty do chrztu ?? przydałyby się takie małe, białe, nie wiem gdzie takich szukać.

O kurcze to może współpracujecie z firmą w której pracuje hehe bo oni zamawiają takie maszynyz całej praktycznie Polski.

Jaś tak smiesznie mruczy przez sen aż się sama do siebie uśmiecham jak go słucham.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 10:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka gdybyśmy rozprowadzali jezdziłabym porszakiem :D bo te maszyny kosztują średnio od 300tyś EURO w górę :P

źle mnie zrozumiałaś, maszyn nie produkujemy, tylko mamy produkcje elementów wykonywanych na tych maszynach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 10:31

magdalenka lubi tę wiadomość

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wiesz ja mam małe pojęcie o tym więc pewnie mylę pojęcia.

• Rybka1 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry wszystkim,

u mnie dziś brzydko :/ chyba będzie deszcz.

Isabelle co do ustawy w pełni się z Tobą zgadzam. Lepiej tą kasę przeznaczyć na aktywizację takiej matki a nie pchać kasę do kieszeni,gdzie tak na prawdę ciężko będzie zweryfikować czy to patologia która czyha tylko na takie okazje czy faktycznie ciężka sytuacja życiowa, bo przecież kto by to robił?

Jestem dziś totalnie nie wyspana,bo moje Dziecko urządziło jakiś strajk w nocy.

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpilka,a u nas ja właśnie nie mogę znaleźć lektorów,bo się Malo ludzi na rekrutację zgłasza nawet.widzisz,zatrudniłabym Ciebie:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam aż mała padnie bo chce iść pod prysznic. Dziś pierwszy raz od porodu idę do ginekologa.

Ah miałam już dawno pytać! Czy jak ubieracie bluzeczkę dziecku to pod spodem macie body bezrękawnik? Czy bez? bo moja się tak wierci że pampers ląduje w kolanach!

• szpilka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Szpilka,a u nas ja właśnie nie mogę znaleźć lektorów,bo się Malo ludzi na rekrutację zgłasza nawet.widzisz,zatrudniłabym Ciebie:)
    niestety daleko
    my z moja praca to sie kochamy a czasem nienawidzimy, wiec z jednej strony nie wyobrazam sobie nie uczyc a z drugiej nie wyobrazam sobie do konca zycia uczyc

dlatego powaznie rozwazam inna prace, tylko to drugie dziecko i nowa praca sa srednio po drodze, bo mam takie wyrzuty sumienia, ze wrobie jakiegos nieswiadomego szefa w pracownice, ktora zaraz zaciazy (jak sie uda) i odejdzie najpierw na l4 potem na macierzynski, bo majac juz synusia w domu nie bede pracowac jak teraz jak długo sie da, dlatego wolalabym jednak wykorzystac panstwo, ktore mi nie zapewnia normalnych warunkow pracy niz jakiegos szefa, co mnie w dobrej wierze zatrudnil

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa jak zakładam body na długi to nic pod spób, a jak zakładam bluzeczkę z długim rękawem to pod spód zakładam body na krótki, żeby plecki nie były odkryte. U nas pampers zawsze na miejscu.

szpilka lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mialam sprzatac mieszkanie bo czekam na kolezanke, zamiast tego wlaczylam chirurgow;)

no coz, powiedziec ze nie mialam czasu mozna, a film sie sam nie zobaczy:p

smieszny odcinek- n i intrygujacy koniec

szpilka, renia83 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Co o tym myślicie ? Poza mocno zachęcającą ceną, bardzo mi się podoba.
    http://allegro.pl/rampers-body-garniturek-chrzest-slub-wesele-74-80-i5221688090.html
    Gdzie kupowałyście buty do chrztu ?? przydałyby się takie małe, białe, nie wiem gdzie takich szukać.

O kurcze to może współpracujecie z firmą w której pracuje hehe bo oni zamawiają takie maszynyz całej praktycznie Polski.

Jaś tak smiesznie mruczy przez sen aż się sama do siebie uśmiecham jak go słucham.
    Magdalenka zarypiste to jest, czegos takiego szukam

magdalenka lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    swietny ten garniturek- ze tez wczesniej nie znalazlam takiego:/

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • lwuska55592 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z wami co do tego tysiąca zł.. ja bardzo chciałam pracować przed ciążą porobiłam kilka kursów, pytałam pracodawców i udało mi się łapać tylko na umowy o pracę/ o dzieło. W ciąży byłam na stażu, pracowałam normalnie jak każdy pracownik, przez pół roku dawałam z siebie wszystko i niestety zamiast zostawić mnie dawali mi nadzieje że może się uda (nie wiedzieli o ciąży ale przed końcem stażu zwolniło się stanowisko i zaproponowali że mogę się starać a ja szczerze powiedziałam o ciąży i o tym że chce pracować, że zależy mi na pracy i że szybko wrócę bo mam z kim zostawić dziecko) skończyło się tak że przyjęli syna majora który przyszedł z wolnej stopy, bez doświadczenia, dostał umowę na okres próbny na dwa miesiące, w grudniu dostał na rok i sobie poszedł na 4 miesiące na NSR, stanowisko na niego czeka a on ,,się szkoli,,, na ten czas przyjęli córkę drugiego majora na emeryturze i jej ojciec jest jej przełożonym. Mieszkam w miejscu gdzie bezrobocie sięga 30 % i naprawdę chciałam pracować ale jest ciężko, więc ten 1000 bardzo by mi się przydał. Mimo że tylko mój M pracuje zarabia trochę ponad 2000 i tak jesteśmy za bogaci :)

Nie narzekam dajemy sobie rade ale nasze państwo jest chore, teraz będą rodzić dzieci żeby dostawać pieniądze, znam kilka takich przypadków i te osoby nie kwapią się do szukania pracy, odrzucają wszelkie oferty a do MOPSu idą pierwsze..
    Brakuje kasy na emerytury a oni znajdą nagle pieniądze na dawanie bezrobotnym matkom... nie chce mi się wierzyć ;/

ex2bo7ess0m327wq.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pokazalam mezowi i kazal zamawiac, ale w planach mam jutro wyjazd na sklepy wiec moze sie uda znalezc cos takiego z mozliwoscia pomacania materialu, ale Magdalenko jak zamowisz przede mna to prosze o opinie, bo jestem zainteresowana, ale chrzciny za ponad miesiac, wiec z rozmiarem tez trzeba trafic, a my jeszcze zaraz po chrzcinach 2 wesela wiec celuje w cos bardziej uniwersalnego niz bialy stroj tylko na chrzest

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szpilka w smyku online są tez fajne komplety, min jest ten co ja kupilam i tez jest dosc uniewersalny. wczesniej byly tylko w stacjonarnych sklepach.

a wogole musialam dzis dzwonic do ksiedza bo przekrecil nam nazwisko i zglosic ze ojca chrzestnego nie bedzie na naukach i czy musi zalatwiac specjalnie jakies inne.
    ksiadz mowil miesiac temu ze jak bedzie tylko nasz chrzest to wogole nauk nie zrobi wiec chyba nie sa takie konieczne, no ale okazalo sie ze sa 4 chrzty i 4 roczki na tej mszy wiec wolalam zapytac. no i nie musi, wystraczy ze ma zaswiadczenie;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenka rampers boski, szkoda że chrzcimy dopiero pod koniec czerwca więc nie wiem jaki rozmiar i pogoda

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 11:35

relgh3718o9n8rtv.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szpilka u tego sprzedawcy są też mniejsze rozmiary, jak zamnówię to napisze jak to wygląda w rzeczywistości. Jak sie zdecydujesz to od razu zamawiaj, bo sprzedawca pisze że przesyłka nawet 13 dni. My chrzcimy 3 maja.

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blador wrote:
    Magdalenka rampers boski, szkoda że chrzcimy dopiero pod koniec czerwca więc nie wiem jaki rozmiar i pogoda
    Sa różne rozmiary u tego spzedawcy.

• szpilka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na razie mi sie wydaje, ze ten najmniejszy, pojade jutro zobaczyc co w sklepach jest
    dzieki Ag jakis czas temu patrzylam w smyku, ale juz nic nie pamietam, wiec dobrze, ze mi przypomnialas, ogladalam tez te strone od Wiki

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
‹‹ 2512 2513 2514 2515 2516 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ