X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no może wybrać złoty srodek? czyli 9-25?

Kawa lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula dzieki za komentarz, właśnie dlatego nie lubie zakupow online, bo nie moge pomacac

te ciuszki od Magdalenki to inny sklep i inaczej wygladaja, ale wasnie porzyczaiłam, ze maja tylko 4 komentarze, wiec chyba zrezygnuje

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Też słyszałam że Recaro są dobre i warte swojej ceny.

A teraz patrzę że są foteliki
    9-18
    9-25
    9-36

Myślicie że tak duża rozbieżność 9-36 jest coś warte?? czy najlepiej wziąć 9-18 ? jakie Wy oglądacie?
    któraś z nas ma męża obcykanego w fotelikach, pytanie tylko kto i czy sie jeszcze udziela

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    no może wybrać złoty srodek? czyli 9-25?
    Sama nie wiem...bo z kolei 9-36 starczą do końca używania fotelika w samochodzie, a wprzypadku 9-25 być może trzeba bedzie dokupić jeszcze jeden fotelik. Recaro ma dobre opinie nawet te 9-36 bo posiadają dodatkową wkładkę dla mniejszych dzieci.
    Może wypowie się jakaś mama która ma już starsze dziecko?? jak to sie u Was sprawdziło?

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szpilka muszę się jeszcze z mężem zastanwić, bo może faktycznie nie warto wydawać nawet te 45zł...w sumie mogłabym dokupić tylko spodenki bo mam garniturek z którego pasuje koszla, kamizelka i mucha tylko spodnie za duze.

No właśnie kiedys pisała tu któraś dziewczyna o fotelikach, też pamiętam kto to był.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 13:51

• blador Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nie Selene?

Ewelina88 lubi tę wiadomość

relgh3718o9n8rtv.png
  • Gabrysia84 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, sproboj odstawic nabial, nie widac dokladnie, ale u nas podobnie wygladala skaza bialkowa.

Co do fotelikow polecam blog 8 gwiazdek i strone foteliki info. Podobno najbezpieczniejsze sa foteliki montowane tylem do kierunku jazdy. My mamy be safe i jest super.

1usagu9rsccneye4.png[/ur
    n59yk6nl5mxiew0c.png
    f2wliei305fu0jmo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jaka jest różnica między tymi pieluszkami Dada premium comfort fit a tymi premium ekstra soft??

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysia ale dziecka któremu już nóżki wystają nie zamontujesz tyłem do kierunku jazdy.

• szpilka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    szpilka muszę się jeszcze z mężem zastanwić, bo może faktycznie nie warto wydawać nawet te 45zł...w sumie mogłabym dokupić tylko spodenki bo mam garniturek z którego pasuje koszla, kamizelka i mucha tylko spodnie za duze.

No właśnie kiedys pisała tu któraś dziewczyna o fotelikach, też pamiętam kto to był.
    wpisała w allegro rampers na chrzest i duzo tego jest i ten sam komplet w roznych cenach, ale generalnie sprzedawcy z mala iloscia komentarzy

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    Dziewczyny jaka jest różnica między tymi pieluszkami Dada premium comfort fit a tymi premium ekstra soft??
    extra soft są grubsze, wydają się być większe i mają dłuższy wkład chłonny na pupie o jakiś 1/1,5cm. Jeżeli chodzi o użytkowanie to z tych extra soft rzadziej mi kupka przecieka.. ale to może te comfort fit nieumiejętnie zapinam :P O_o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 14:10

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie Dady przy kupce ZAWSZE przeciekają, teraz używam Happy z Belli (nr 3) i to jest to:) tylko na noc nie można ich zakładać - bo przeciekają, jeżeli w nocy nie zmienia się pieluszki.......a tak to jestem zadowolona

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka91 wrote:
    extra soft są grubsze, wydają się być większe i mają dłuższy wkład chłonny na pupie o jakiś 1/1,5cm. Jeżeli chodzi o użytkowanie to z tych extra soft rzadziej mi kupka przecieka.. ale to może te comfort fit nieumiejętnie zapinam :P O_o

Mam te comfort fit ale już ich więcej nie kupie, z tyłu kawał papieru, strasznie szerokie te zapięcia i właśnie bokiem dużo wylatuje, nawet siuśki... No chyba że mała jest za mała jeszcze do nich. A miałam na samym początku te z domku (ale r2) i były grubsze i wg mnie lepsze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My szukamy właśnie takiego pewniaka w pieluszkach bo 3r zielone pampers po zasiusianiu są strasznie zimne, nie chce jej tyłka przeziębić jakby wiało na dworze więc też je wykończę i się z nimi pożegnam.

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapięcia w softach takie same.

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• szpilka Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my mielismy zielone pampki i 2 z domku extra soft i byly juz małe a teraz mamy comfort fit 2 ale nie z domku i wydaja sie wieksze, a kupa wypływala z kazdych, teraz mam po domku 3 comfort fit i extra premium soft i zobaczymy za pare dni jak zaczne zakładac

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja już dady nie kupię, bo tylko 2 z domku były "fajne i dobre", a te które teraz są już mi nie pasują, małej kupki przeciekają, nr2 są za małe, a nr3 za duże i nijak ich zapiąć nie mogę, mimo że 4-9kg, to chyba będą dobre jak mała będzie miała 7kg, bo teraz dużo za duże....
    jeszcze nr3 z Rossmana muszę zobaczyć....
    a może jeszcze jakieś pieluszki macie do polecenia???
    oby nie pampres zielone bo u nas też się nie sprawdziły...........

• blador Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te pampersy 3 zielone sa jakies nieudane, niestety tatus zrobil zapas i mamy 200 szt. Ja to sie zastanawiam czy 4 nie kupic! Bo takie slady na nozkach ma moj klocek, moze ma grube nuny w matke :( a w ogole idzie na rekord 4 godzina spania bez spaceru! Noc tez byla calkiem ok

relgh3718o9n8rtv.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysia84 wrote:
    Ania, sproboj odstawic nabial, nie widac dokladnie, ale u nas podobnie wygladala skaza bialkowa.
    Dzięki Gabrysiu. Chociaż Ty jedna mi odpisałaś :)

201501145565.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam to samo pisać.Klara miała podobne.rumień.zasypywałam pudrem.a tez myślałam,że od nabiału.

ug37df9hvpghw3yg.png
‹‹ 2514 2515 2516 2517 2518 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ