*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula dzieki za komentarz, właśnie dlatego nie lubie zakupow online, bo nie moge pomacac
te ciuszki od Magdalenki to inny sklep i inaczej wygladaja, ale wasnie porzyczaiłam, ze maja tylko 4 komentarze, wiec chyba zrezygnuje -
magdalenka wrote:Też słyszałam że Recaro są dobre i warte swojej ceny.
A teraz patrzę że są foteliki
9-18
9-25
9-36
Myślicie że tak duża rozbieżność 9-36 jest coś warte?? czy najlepiej wziąć 9-18 ? jakie Wy oglądacie? -
MartaKD wrote:no może wybrać złoty srodek? czyli 9-25?
Może wypowie się jakaś mama która ma już starsze dziecko?? jak to sie u Was sprawdziło? -
szpilka muszę się jeszcze z mężem zastanwić, bo może faktycznie nie warto wydawać nawet te 45zł...w sumie mogłabym dokupić tylko spodenki bo mam garniturek z którego pasuje koszla, kamizelka i mucha tylko spodnie za duze.
No właśnie kiedys pisała tu któraś dziewczyna o fotelikach, też pamiętam kto to był.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 13:51
-
Ania, sproboj odstawic nabial, nie widac dokladnie, ale u nas podobnie wygladala skaza bialkowa.
Co do fotelikow polecam blog 8 gwiazdek i strone foteliki info. Podobno najbezpieczniejsze sa foteliki montowane tylem do kierunku jazdy. My mamy be safe i jest super.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magdalenka wrote:szpilka muszę się jeszcze z mężem zastanwić, bo może faktycznie nie warto wydawać nawet te 45zł...w sumie mogłabym dokupić tylko spodenki bo mam garniturek z którego pasuje koszla, kamizelka i mucha tylko spodnie za duze.
No właśnie kiedys pisała tu któraś dziewczyna o fotelikach, też pamiętam kto to był. -
Kawa wrote:Dziewczyny jaka jest różnica między tymi pieluszkami Dada premium comfort fit a tymi premium ekstra soft??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 14:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjonka91 wrote:extra soft są grubsze, wydają się być większe i mają dłuższy wkład chłonny na pupie o jakiś 1/1,5cm. Jeżeli chodzi o użytkowanie to z tych extra soft rzadziej mi kupka przecieka.. ale to może te comfort fit nieumiejętnie zapinam O_o
Mam te comfort fit ale już ich więcej nie kupie, z tyłu kawał papieru, strasznie szerokie te zapięcia i właśnie bokiem dużo wylatuje, nawet siuśki... No chyba że mała jest za mała jeszcze do nich. A miałam na samym początku te z domku (ale r2) i były grubsze i wg mnie lepsze. -
nick nieaktualny
-
a my mielismy zielone pampki i 2 z domku extra soft i byly juz małe a teraz mamy comfort fit 2 ale nie z domku i wydaja sie wieksze, a kupa wypływala z kazdych, teraz mam po domku 3 comfort fit i extra premium soft i zobaczymy za pare dni jak zaczne zakładac
-
nick nieaktualnyNo ja już dady nie kupię, bo tylko 2 z domku były "fajne i dobre", a te które teraz są już mi nie pasują, małej kupki przeciekają, nr2 są za małe, a nr3 za duże i nijak ich zapiąć nie mogę, mimo że 4-9kg, to chyba będą dobre jak mała będzie miała 7kg, bo teraz dużo za duże....
jeszcze nr3 z Rossmana muszę zobaczyć....
a może jeszcze jakieś pieluszki macie do polecenia???
oby nie pampres zielone bo u nas też się nie sprawdziły........... -
Te pampersy 3 zielone sa jakies nieudane, niestety tatus zrobil zapas i mamy 200 szt. Ja to sie zastanawiam czy 4 nie kupic! Bo takie slady na nozkach ma moj klocek, moze ma grube nuny w matke a w ogole idzie na rekord 4 godzina spania bez spaceru! Noc tez byla calkiem ok