X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Pisałyscie wczoraj o seksie. To ja się pochwałę że u nas zawsze było ok ale teraz jest o wiele lepiej. U nas dziecko wszystko zmieniło do góry nogami w każdej dziedzinie ale na plus. :)

Anutka Marta dobrze radzi. Poszukaj na fb różnych grup z rzeczami dla dzieci. Moj mąż wczoraj kupił 4reklamówki ubranek na 68. Połowa z matkami a druga może raz ubrana. Wszystkie ze Smyka, hm i ff. Liczyłam wczoraj to bodziakow, spodni, geterek, pajaców i czapeczek jest po ok 20 sztuk każdego. Do tego trochę sukienkę, bluz i bluzeczek. Zapłacił tylko 100zł. Laska ma dziewczynkę która ma rok i ma spakować reszta ubrań jak będzie mieć czas i obejrzymy i kupimy co nam się będzie podobc. A naprawdę fajne rzeczy nowe lub prawie nowe .

Anutka lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Cześć dziewczyny.
    Pisałyscie wczoraj o seksie. To ja się pochwałę że u nas zawsze było ok ale teraz jest o wiele lepiej. U nas dziecko wszystko zmieniło do góry nogami w każdej dziedzinie ale na plus. :)

mnie czasem zaboli jeszcze ale ogolnie tez stwierdzam, ze jest na plus;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MonisiaK Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    ja jak piore np biale to swoje dorzucam zeby nie prac osobno tego samego tak naprawde i tylko z tego względu;)

U nas to te ciuchy się mnożą w koszu do prania chyba :D Bo co zrobie białe, to znów pełno, a w między czasie ciemne, ciuszki Blanki i suszara stoi prawie non stop :D

ex2b9vvj4jxe17l2.png
    km5siei3wv50qtno.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Laski moje,bierzecie ciuszki dzieciaczkow nadal w dzieciaczkowych plynach i proszkach?
    Tak mam duży proszek jelpa (dopiera każdego kupsztala bez wcześniejszego namaczania - polecam)i do tego koncentrat do płukania Bobini baby z rossmana i razem z Jasia ciuszkami pirę też moje i męża ale tylko jasne. Do roku czasu planuję prać w proszku dla dzieci z tym że teraz kupię już chyba lovelę bo tańsza, płyn tez jakiś tańszy bo skóra małego nie potrzebuje już aż takiej ochrony.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 09:40

• szpilka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    noc po szczepieniu w miare, choc byl problem z zasnieciem, humor tez poki co nienajgorszy za to tym razem jest zaczerwienienie w miejscu wklucia ostatnio nie bylo

tak pierzemy wciaz mam jeszcze ogromne ciazowe zapasy loveli proszkow i plynow wszelakich

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • MartaKD Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w sumie po cc ale boli.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonisiaK wrote:
    U nas to te ciuchy się mnożą w koszu do prania chyba :D Bo co zrobie białe, to znów pełno, a w między czasie ciemne, ciuszki Blanki i suszara stoi prawie non stop :D

dovrze ze teraz ja moge na balkon wystawic bo mniej wiecej taki sam tryb mamy;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do ubranek- ja zostawiam wszystko dla potomnych;)

Ewelina88 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MonisiaK Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Cześć dziewczyny.

Ale na plus w Twoich odczuciach, czy częstotliwości, czy ogólnie bliskości waszej?

To tylko u mnie taka kaszana...??!! :(

ex2b9vvj4jxe17l2.png
    km5siei3wv50qtno.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    mnie czasem zaboli jeszcze ale ogolnie tez stwierdzam, ze jest na plus;)
    Mnie też trochę blizna boli czasem. Rozmawiałam z mężem o tym wczoraj i doszliśmy do wniosku że teraz jest lepiej bo po pierwsze ja się czuje bardziej kobieco przez to że urodziłam dziecko. A po drugie on mówi że też teraz go jeszcze bardziej pociągam bo tym co widział na porodzie. Niektórych mężczyzn po takich doświadczeniach jak znaczenie jak główka wychodzi itp odpycha a u nas jest na odwrót.

Ag... lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonisiaK wrote:
    Ale na plus w Twoich odczuciach, czy częstotliwości, czy ogólnie bliskości waszej?

Wszystko na plus. Tylko ja czasem już zmęczona jestem po całym dniu a mąż wtedy ma ochotę. No ale jakoś daje radę. :p Trochę mi głupio teraz pisać o takich rzeczach jak się na fb widzimy. :)

Ag..., MonisiaK lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monisia u mnie np czestotliwosc raczej taka sama, bliskosc napewno na plus ale moje odczzucia sie poprawiły- nie to ze wczesinej bylo niedobrze ale teraz jest lepiej- nie wiedzialam ze moze byc lepiej;) mąż tez mowi ze jest teraz super.
    a balam sie jak cholera tego ze nic nie bede czula po porodzie;)

Ewelina88 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde my we wtorek mamy szczepienie. A że koniecznie chciałam do pediatry do której chodził mój mąż bo dużo osób ją chwali to dopiero o 17.45 i się zastanawiam czy to nie zapozno. Pewnie całą noc nie będę spać.

Dziecko śpi, czas na kawę i śniadanie a potem jakiś makijaż i na spacer. :)

zplX18SyZp.gif
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    a co do ubranek- ja zostawiam wszystko dla potomnych;)
    Ja te pierwsze oddaję dla znajomej w ciaży bo są uniwersalne. Ale obecnie te za małe odkładam dla siebie bo mam przeczucie że drugi też będzie chłopak.

• MonisiaK Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Wszystko na plus. Tylko ja czasem już zmęczona jestem po całym dniu a mąż wtedy ma ochotę. No ale jakoś daje radę. :p Trochę mi głupio teraz pisać o takich rzeczach jak się na fb widzimy. :)

Rozumiem ;)

Choć nie ma się czego wstydzić, wszyscy wiemy jak nasze pociechy się poczęły ;)

Mój poród był mega ekspresowy, myślałam, że urodzę na korytarzu, 20 minut i była na świecie, także mój W. nie miał za bardzo co obserwować i czym się przerazić czy coś... A jednak posucha dalej trwa, mimo, żę już rozmawiałam pytałam itp...

ex2b9vvj4jxe17l2.png
    km5siei3wv50qtno.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam 4 kolezanki na maj;) ale jakbym miala jesszcze raz robic wyprawke to bym oszalala chyba wiec zostawiam jak leci. po 3 dziecku bede mogla oddac komus;)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzy miesiące temu o tej godzinie skakałam na piłce i proponowałam mężowi gaz bo fajna faza po nim. :) o 10.00 poczułam jakby mi coś pękło w brzuchu, wstaje, krzycze że chyba mi dziecko wypadło a to tylko wody odeszły. :) Potem okropny ból a o 11.40 całowałam ta moją mała paskude.:) Kurcze już 3 miesiące. :)

Ag..., magdalenka, jonka91, Agus89, MonisiaK, Wiki81, Viv78, Kawa, MonikaJ, isabelle, rastafanka, renia83 lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonisiaK wrote:
    Nie wiem jak to opisać :D

zaciskam "pipkę" wraz z "pupką" :D i przytrzymuje przez co najmniej 10 sekund i znowu :) Musisz czuć, że Ci się wszystko razem zaciska :P

Kawa wiem co czujesz...My mamy 23 szczepienie, ale jak pomyśle jak mała płakała za pierwszym razem, to aż mnie ściska w sercu...Jakby ją ze skóry obdzierali... :(
    Aaaa rozumiem :-). I ile razy powtarzasz ?

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonisiaK wrote:

Nie tylko, u mnie zmeczenie bierze gore. A poza tym zle sie czuje z waga ciezka :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 10:01

relgh3718o9n8rtv.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    tak.
    Tak, chce do roku :-) chodzi o pranie ubranek w loveli :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 09:54

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
‹‹ 2537 2538 2539 2540 2541 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ