*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyw temacie usg i mierzenia bicia serduszka pamiętam jak byłam w 5tg3dni i trwało to dosłownie kilka sekund gin powiedziała "nie będziemy go męczyć" niewiem co miała na myśli czy chodziło o szkodliwość czy co ale moim zdaniem gdyby detektry były aż tak szkodliwe to by były wycofane z obiegu..
-
Ja w ciuszku będę kupować tylko wierzchnie ubrania np. sweterki, kombinezon. Uważam, że dla takiego maleństwa body czy kaftaniki, które są przy ciele powinny być nowe. Nigdy nie wiadomo, kto w tym chodził, co innego ubrania po rodzinie. Body, to nie majątek a bielizny przecież nie kupujecie używanej dla siebie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 13:16
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Nie wiem czy są takie rzeczy w Pl ale ja dla mojego synka jak się urodził kupowałam takie śpioszki z wywijanymi końcówkami rękawów ( nie wiem jak to opisać) pełniło to funkcję rękawiczek. Taki maleństwa bardzo często się drapią a mój rękawiczki ciągle gubił.
Te śpioszki to rewelacja jak dla mnie, teraz też je kupię.
Strasznie małe to zdjęcie ale można zobaczyć końcówki rękawków- są wywijaneWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 13:19
-
aniafk wrote:Wracając do zakupów, czy znacie jakieś sieciowe sklepy poza H&M z ciuchami ciążowymi?
sprawdz pieknamama.pl, albo happymum.pl ( kupilam tam jeansy, jak przyjdą to dam znac jakie są to polska marka i widzialam pare ubran to fajnie sie prezentowały) wiem ze new look ma ale nie wiem czy w PL, na asos.com są tez fajne ubranka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 13:25
-
Ag... wrote:sprawdz pieknamama.pl, albo happymum.pl ( kupilam tam jeansy, jak przyjdą to dam znac jakie są to polska marka i widzialam pare ubran to fajnie sie prezentowały) wiem ze new look ma ale nie wiem czy w PL, na asos.com są tez fajne ubranka.
Właśnie ja nie chce online. Chcę przymierzyć - zwłaszcza spodnie. W asos kupiłam kurtkę na zimę w rewelacyjnej cenie bo rzekomo zamek miała uszkodzony - mąż w 10 sekund naprawił
-
aniafk wrote:Właśnie ja nie chce online. Chcę przymierzyć - zwłaszcza spodnie. W asos kupiłam kurtkę na zimę w rewelacyjnej cenie bo rzekomo zamek miała uszkodzony - mąż w 10 sekund naprawił
Happymum ma stacjonalne butiki, podalam ci stronke zebys sobie zobaczyła gdzie są. a online pozatym mają styliste ktory ci dobierze rozmiar ewentualnie. -
Cookie wrote:Ja w smyku ostatnio kupilam sporo rzeczy
Byly np pieciopaki body z dl rekawkiem za 25 zl i udalo mi sie kupic uniwersalny kolorek .
Ogolnie mniej jest tych ubranek uniwersalnych mnostwo dla chlopcow czy dziewczynek , szkoda ze ja jeszcze nie wiem .
Zgadza się, w Smyku jest bardo wyraźny podział na płeć: dużo różowego i dużo niebieskiego. A przecież jest tyle innych ładnych kolorów..
Cookie lubi tę wiadomość
-
a co myślicie właśnie o takich ciuszkach dla niemowląt co są w koszach np. w Carrefourze? Rozumiem, że to są te same ciuszki co wcześniej np. wisiały na wieszakach ale że wyprzedaż to można je właśnie w takim koszu wszystkie razem znaleźć i sobie poprzebierać i upatrzyć co się podoba? One jakościowo chyba powinny być dobre/ Kurcze będę musiała tez popatrzeć i zacząć się tym interesować.
Chociaż teraz i tak jest sezon letni więc raczej zimowych rzeczy się nie znajdzie, wówczas kiedy to nasze skarby przyjdą na świat.
Rozumiem, że teraz jak coś kupujecie to już w znacznie większych rozmiarach tak? -
Gwiazdeczka27 wrote:a co myślicie właśnie o takich ciuszkach dla niemowląt co są w koszach np. w Carrefourze? Rozumiem, że to są te same ciuszki co wcześniej np. wisiały na wieszakach ale że wyprzedaż to można je właśnie w takim koszu wszystkie razem znaleźć i sobie poprzebierać i upatrzyć co się podoba? One jakościowo chyba powinny być dobre/ Kurcze będę musiała tez popatrzeć i zacząć się tym interesować.
Chociaż teraz i tak jest sezon letni więc raczej zimowych rzeczy się nie znajdzie, wówczas kiedy to nasze skarby przyjdą na świat.
Rozumiem, że teraz jak coś kupujecie to już w znacznie większych rozmiarach tak? -
dzięki za info, tak jak mówiłam muszę się tym bardziej zainteresować pochodzić, popatrzeć. Ale jak pomyśle ile tych zakupów trzeba zrobić ( i nie chodzi tylko o ubranka) to aż za głowę się łapie
znalazłam ciekawą stronkę dotyczącą wyprawki dla bobasa
http://wyprawkabobasa.blogspot.com/2013/03/jakie-i-ile-ubranek-kupic-dla.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 14:17
Ag..., MonikaDM lubią tę wiadomość
-
wróciłam z przychodni juz jakis czas temu, ale sił nie am za grosz, podczytuję sobie Was tylko, tym razem krew leciała mi normalnie, a nie jak ostatnio ledwie co, więc tyle dobrego
co ubrań dla mnie i ubranek oraz reszty potrzebnych rzeczy to czekam do następnej wizyty we wtorek najblizszy, po niej kupię adapter i zacznę męża zamęczać ciuszkami łóżeczkami i innymi takimi, sobie może coś kupię jutro jak w biedrze zostaly jeszcze jakieś ciuchy ciążowe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasia86 wrote:Ja nie chcialam zostać jego pacjentkom bo mój lekarz jest ok chcialam zdobic USG I trymestru bo mój gin jest na urlopie a po prostu akurat teraz nie stać mnie na genetyczne które polecil mi gin .zresztą jak czekalam w kolejce do tego lekarza co chcialam USG to kobiety co czekaly w kolejce mówily ze mimo iz chodzą na fundusz to muszą placic za wszystkie badania bo on nie daje skierowan to dopiero czubek
Kasiu ja to napisałam bo chodziło mi o to, ze ten lekarz nie wiedział chyba czy przyszłaś tylko po skierowanie czy może własnie chciałaś zostać jego pacjentkąA skoro nawet swoim nie daje skierowań na podstawowe badania to faktycznie jakiś głąb. Ale znalazłaś wyjście z sytuacji? Bo nie pamiętam, albo nie doczytałam