*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyw temacie usg i mierzenia bicia serduszka pamiętam jak byłam w 5tg3dni i trwało to dosłownie kilka sekund gin powiedziała "nie będziemy go męczyć" niewiem co miała na myśli czy chodziło o szkodliwość czy co ale moim zdaniem gdyby detektry były aż tak szkodliwe to by były wycofane z obiegu..
-
Ja w ciuszku będę kupować tylko wierzchnie ubrania np. sweterki, kombinezon. Uważam, że dla takiego maleństwa body czy kaftaniki, które są przy ciele powinny być nowe. Nigdy nie wiadomo, kto w tym chodził, co innego ubrania po rodzinie. Body, to nie majątek a bielizny przecież nie kupujecie używanej dla siebie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 13:16
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Nie wiem czy są takie rzeczy w Pl ale ja dla mojego synka jak się urodził kupowałam takie śpioszki z wywijanymi końcówkami rękawów ( nie wiem jak to opisać) pełniło to funkcję rękawiczek. Taki maleństwa bardzo często się drapią a mój rękawiczki ciągle gubił.
Te śpioszki to rewelacja jak dla mnie, teraz też je kupię.
Strasznie małe to zdjęcie ale można zobaczyć końcówki rękawków- są wywijaneWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 13:19
-
aniafk wrote:Wracając do zakupów, czy znacie jakieś sieciowe sklepy poza H&M z ciuchami ciążowymi?
sprawdz pieknamama.pl, albo happymum.pl ( kupilam tam jeansy, jak przyjdą to dam znac jakie są to polska marka i widzialam pare ubran to fajnie sie prezentowały) wiem ze new look ma ale nie wiem czy w PL, na asos.com są tez fajne ubranka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 13:25
-
Ag... wrote:sprawdz pieknamama.pl, albo happymum.pl ( kupilam tam jeansy, jak przyjdą to dam znac jakie są to polska marka i widzialam pare ubran to fajnie sie prezentowały) wiem ze new look ma ale nie wiem czy w PL, na asos.com są tez fajne ubranka.
Właśnie ja nie chce online. Chcę przymierzyć - zwłaszcza spodnie. W asos kupiłam kurtkę na zimę w rewelacyjnej cenie bo rzekomo zamek miała uszkodzony - mąż w 10 sekund naprawił
-
aniafk wrote:Właśnie ja nie chce online. Chcę przymierzyć - zwłaszcza spodnie. W asos kupiłam kurtkę na zimę w rewelacyjnej cenie bo rzekomo zamek miała uszkodzony - mąż w 10 sekund naprawił
Happymum ma stacjonalne butiki, podalam ci stronke zebys sobie zobaczyła gdzie są. a online pozatym mają styliste ktory ci dobierze rozmiar ewentualnie. -
Cookie wrote:Ja w smyku ostatnio kupilam sporo rzeczy
Byly np pieciopaki body z dl rekawkiem za 25 zl i udalo mi sie kupic uniwersalny kolorek .
Ogolnie mniej jest tych ubranek uniwersalnych mnostwo dla chlopcow czy dziewczynek , szkoda ze ja jeszcze nie wiem .
Zgadza się, w Smyku jest bardo wyraźny podział na płeć: dużo różowego i dużo niebieskiego. A przecież jest tyle innych ładnych kolorów..
Cookie lubi tę wiadomość
-
a co myślicie właśnie o takich ciuszkach dla niemowląt co są w koszach np. w Carrefourze? Rozumiem, że to są te same ciuszki co wcześniej np. wisiały na wieszakach ale że wyprzedaż to można je właśnie w takim koszu wszystkie razem znaleźć i sobie poprzebierać i upatrzyć co się podoba? One jakościowo chyba powinny być dobre/ Kurcze będę musiała tez popatrzeć i zacząć się tym interesować.
Chociaż teraz i tak jest sezon letni więc raczej zimowych rzeczy się nie znajdzie, wówczas kiedy to nasze skarby przyjdą na świat.
Rozumiem, że teraz jak coś kupujecie to już w znacznie większych rozmiarach tak? -
Gwiazdeczka27 wrote:a co myślicie właśnie o takich ciuszkach dla niemowląt co są w koszach np. w Carrefourze? Rozumiem, że to są te same ciuszki co wcześniej np. wisiały na wieszakach ale że wyprzedaż to można je właśnie w takim koszu wszystkie razem znaleźć i sobie poprzebierać i upatrzyć co się podoba? One jakościowo chyba powinny być dobre/ Kurcze będę musiała tez popatrzeć i zacząć się tym interesować.
Chociaż teraz i tak jest sezon letni więc raczej zimowych rzeczy się nie znajdzie, wówczas kiedy to nasze skarby przyjdą na świat.
Rozumiem, że teraz jak coś kupujecie to już w znacznie większych rozmiarach tak? -
dzięki za info, tak jak mówiłam muszę się tym bardziej zainteresować pochodzić, popatrzeć. Ale jak pomyśle ile tych zakupów trzeba zrobić ( i nie chodzi tylko o ubranka) to aż za głowę się łapie
znalazłam ciekawą stronkę dotyczącą wyprawki dla bobasa
http://wyprawkabobasa.blogspot.com/2013/03/jakie-i-ile-ubranek-kupic-dla.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 14:17
Ag..., MonikaDM lubią tę wiadomość
-
wróciłam z przychodni juz jakis czas temu, ale sił nie am za grosz, podczytuję sobie Was tylko, tym razem krew leciała mi normalnie, a nie jak ostatnio ledwie co, więc tyle dobrego
co ubrań dla mnie i ubranek oraz reszty potrzebnych rzeczy to czekam do następnej wizyty we wtorek najblizszy, po niej kupię adapter i zacznę męża zamęczać ciuszkami łóżeczkami i innymi takimi, sobie może coś kupię jutro jak w biedrze zostaly jeszcze jakieś ciuchy ciążowe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasia86 wrote:Ja nie chcialam zostać jego pacjentkom bo mój lekarz jest ok chcialam zdobic USG I trymestru bo mój gin jest na urlopie a po prostu akurat teraz nie stać mnie na genetyczne które polecil mi gin .zresztą jak czekalam w kolejce do tego lekarza co chcialam USG to kobiety co czekaly w kolejce mówily ze mimo iz chodzą na fundusz to muszą placic za wszystkie badania bo on nie daje skierowan to dopiero czubek
Kasiu ja to napisałam bo chodziło mi o to, ze ten lekarz nie wiedział chyba czy przyszłaś tylko po skierowanie czy może własnie chciałaś zostać jego pacjentką A skoro nawet swoim nie daje skierowań na podstawowe badania to faktycznie jakiś głąb. Ale znalazłaś wyjście z sytuacji? Bo nie pamiętam, albo nie doczytałam