*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGwiazdeczka27 wrote:czytałam wpisy, i doszłam do Twojego posta ... i zaśmiałam się pod nosem bo akurat jem sobie nutelle z łyżeczki super heheh
dzięki dziewczyny za rady i pozwolenie to teraz z czystym sumieniem będę się co jakiś czas delektowała filiżanką kawki
O kurde..fuj! Sorki!!!! Przepraszam bardzo. Ale jakoś tak nie czuje przed Wami skrępowania. Na co dzień jestem dość spontaniczna i bezpośrednia no i jakoś tak. . . Jeśli kogoś to razi - dajcie znać.
Dobrej nocki. Pa.Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Aaaale się rozpisałyście przez 2 dni... dopiero nadrobiłam...
Co do poduchy to mam taką http://allegro.pl/motherhood-kojec-poduszka-dla-kobiet-5-gratisow-i4359910443.html
Przepraszam, że tak późno, bo widziałam, że zakupy już zrobione A my zrobiliśmy sobie weekendowy wypad pod namiot nad morze... Masakra jakaś... W czwartek dojechaliśmy na miejsce przed 20, zanim się rozbiliśmy to zrobiło się późno więc tylko spacer i spanko. W piątek od rana wiatr więc poszliśmy kupić parawan i trochę udało się poleżeć na plaży. Potem wiatr zrobił się silniejszy więc ubraliśmy się cieplej i poszliśmy na dłuuugaśny spacer po plaży- woda taka zimna, że jak nogi podmyło to trzeba było uciekać, bo aż łupało w kościach. A jak wróciliśmy z plaży i zobaczyłam się w lustrze, to wyglądałam jak panda... Słońca niby nie było, ale ten wiatr opalił mi twarz na piękny czerwony kolor z białym miejscem po okularach słonecznych... A w nocy i rano padał deszcz i dziś obudziło mnie kapanie wody na głowę. Namiot zaczął przeciekać więc zwinęliśmy wszystko i wróciliśmy do domu Szybki koniec wypadu...
Ale się rozpisałamAg..., Kawa, olka25, Paula44, jonka91, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
no to faktycznie wypad z przygodami:) ale fajnie ja marze w tym roki o wczasach nad polskim morzem bo poprzednie wakacje mialam wykanczajace i teraz chce morze, i to najlepiej w PL:)
a poduche kupilam tą poofi w koncu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 21:02
-
My byliśmy na końcu świata Taka mała miejscowość, że plaża praktycznie pusta:) Pies przez cały czas mógł biegać luzem i kąpać się w morzu, bo mało osób się kręciło
Trochę droga ta poducha...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 21:09
Ag... lubi tę wiadomość
-
Wiki81 wrote:Rastafanka ciekawy wypad miałaś.
Dziewczyny, a to nie jest tak że za mało pijecie w ciągu dnia, że macie ból głowy. Ja ZAWSZE mam ból głowy (przed ciążą też) jak za mało piję w ciągu dnia, albo jak nie zjem o czasie.
Wiki cos w tym moze być, tez tak czesto mam. Ale u mnie to chyba ma w ciazy inne podloze bo wypijalam juz nawet 2l zeby sprawdzic czy to moze nie przez to tak mnie łeb boli wieczorami. ale upaly napewno pomagają, skoro w norlamne dni mamy pic 2l to pewnie na upal 2l to za malo.Wiki81 lubi tę wiadomość
-
Rastafanka okazalo sie ze to firma kolezanki mojej kolezanki i mialam rabacik:) pozatym ma ona bardzo dobre opinie, jest z jednej strony twarda z jednej miekka i generalnie podoba mi sie, wzielam tą tanszą bo podobno duzo lepsza od tej drozszej.
rastafanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MonikaDM wrote:Ag...paskudo Jak ja bym zjadła taki krupniczek mojej mamy...o jej, az mi ślinka cieknie
zostala mi jeszcze jedna porcja takze chetnie sie podziele:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 21:38
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
Wiki81 wrote:Rastafanka ciekawy wypad miałaś.
Dziewczyny, a to nie jest tak że za mało pijecie w ciągu dnia, że macie ból głowy. Ja ZAWSZE mam ból głowy (przed ciążą też) jak za mało piję w ciągu dnia, albo jak nie zjem o czasie.
Staram się pić te obowiązkowe 2l wody dziennie. jak juz mi woda nie wchodzi to dolewam trochę soku. te z kartonu i tak są dla mnie za słodkie więc rozrabiam z wodą mineralną. no i ostatnio mam fazę na sok pomidorowy, może go przedawkowałam
wracam kibicować HolandiiWiki81, Gwiazdeczka27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja zrobiłam znowu przez Was - a dokładnie przez zielarke zakwas do chleba. Kupuje sie mąkę żytnią i rano rozrabia sie pół szklanki mąki i pół szklanki wody np w plastikowym naczyniu. Wieczorem tak samo po pół szklanki mąki i wody dodaje sie do tego. Ja to trzymałam blisko kuchenki jak gotowałam. Przykryłam lekko pokrywką, a ściereczką byłoby lepiej. Musi miec ciepło. I kolejne 5 dni codziennie raz dziennie dodaje sie po łyżce mąki i wody. Po tych 5 dniach odkłada się trochę (do lodówki już chyba na kolejny zakwas) a z całości prawie piecze się chleb zgodnie z wybranym przepisem: żytni lub pszenny, może być z dodatkami. Zielarka popraw mnie jak coś źle doczytałam.
Ag... lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
Ag... wrote:http://allegro.pl/bluzka-ciazowa-damska-koszulka-rozne-kolory-xs-i4387307833.html
co sądzicie o takich koszulkach? jest milion roznych nadruków. fajne czy raczej obciachowe? ja uwazam ze są slodkie ale pewnie rozne są zdania.
Mi się tego typu koszulki strasznie podobają! Jest milion różnych nadruków, że aż nie wiadomo, co wybrać.
Jak mi trochę jeszcze brzuch urośnie, to sobie ze 2-3 takie kupięAniołek [*] 5tc - 15/08/2012
Aniołek [*] 9tc - 22/10/2013 (pusty pęcherzyk)
Aniołek Karolek [*] 21tc - 11/09/2014 -
hej laski a my dzisiaj mamy w planach wybrać się nad jeziorko od wczoraj mam u siebie swoją chrześniaczkę wiec już od 7 nie śpimy:)
Ewelinka w jakim woj mieszkasz że macie grzyby sama bym się przeszła;)
Rastafinka ale mieliście przygodę fajnie my to za równy miesiąc dopiero wyjeżdżamy
Dziewczyny mam pytanie czy wy też macie takie obolałe nogi i uczucie że są takie ciężkie? -
Witam się i ja. Od 7 smażę poledwiczki własnie z grzybami leśnymi. Ja nie mam obolałych nóg, ale od wczoraj coś mnie biodro prawe boli, bardziej w strone pośladka. mam nadzieję, że to minie i nie będę miała problemów z dyskiem.www.styczniowki2015.phorum.pl