*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Mamuśki! Dawno mnie u was nie było, ale podczytywałam. Wróciliśmy z wesela. Wyszalałam się za wsze czasy, a potem miałam wyrzuty sumienia, czy aby nie zaszkodziłam naszej dzidzi. Moja mamuśka mało zawału nie dostała z tych moich tańców.
Poza tym duszno strasznie. Brzuch rośnie. W mojej sukience na wesele był już całkiem widoczny, a mój małż oświadczył "Przecież zawsze taki miałaś" - delikatny
Mam nadzieję, że u nas wszystko ok. Do następnego USG ponad miesiąc. Ja mam robione tylko te wymagane, a nie na każdej wizycie (niestety), ale kombinuję jakby tu wcisnąć się na dodatkowe...
Ściskam was Kochane. Mam dziś wolniejszy dzień, więc będę tutaj czuwaćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 08:29
Welina, kejti91, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kobietki. Ja dziś idę do swojej gin z wynikami po USG genetycznym. Mam nadzieję że od razu też wypisze mi skierowanie na USG połówkowe. Jestem już niby 14+5 i planuję żeby w 20 tygodniu zrobić to badanie chociaż nie wiem czy tyle wytrzymam i czy wcześniej nie pójdę prywatnie na badanie 4D z nagraniem filmu. Któraś z Was już była na takim badaniu?
Miłego dnia!
-
nick nieaktualny
-
Witam,
Paula zaraz Cie dopiszę.
Gratuluję Dziewczynki wszystkich wizyt. Jak pisałam, cieszę się, że każda przychodzi zadowolona po badaniu. A wynik przyzierności 2,2 jest naprawdę ok, mam 2 koleżanki, które miały >2 w 12 tyg i mają śliczne zdrowe dzieci. Bez żadnych dodatkowych aminopunkcji się u nich odbyło.
Ja wczoraj padłam. Nie miałam czasu w pracy zjeść o 12 obiadu i jak szłam o 13 to było juz dla mnie za późno, bo już czułam ból głowy i tak mi zostało do nocy. Było to okropne. Nie mogłam nawet schylić głowy i czułam mdłości nawet jak juz zjadłam. Położyłam się wczesnie do łóżka i tak przeczekałam do rana, a rano jak młoda bogini sie czuję.
Mnie interesuje czy robicie jakies zabiegi u kosmetyczki, albo paznokcie hybrydowe? Ja z kosmetyczki zrezygnowałam, co jest straszne w skutkach, bo na twarzy co chwile cos nowego, dekolt i plecy straszne. Ale paznokcie to lubię robić, i nie wiem co zrobic z tym. Uważacie, że te lampy sa szkodliwe. Nie kładłam nigdy żelu, tylko sam lakier hybrydowy.
No i miłego i słonecznego dnia życzę.Paula44, Gwiazdeczka27, rastafanka lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
Welina wrote:Dzień dobry kobietki. Ja dziś idę do swojej gin z wynikami po USG genetycznym. Mam nadzieję że od razu też wypisze mi skierowanie na USG połówkowe. Jestem już niby 14+5 i planuję żeby w 20 tygodniu zrobić to badanie chociaż nie wiem czy tyle wytrzymam i czy wcześniej nie pójdę prywatnie na badanie 4D z nagraniem filmu. Któraś z Was już była na takim badaniu?
Miłego dnia!Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Ja czytam Was na androidzie wiec nie potrafie sie dopisac nawet zdjecia nie moge dodac nie wiem czemu?
Ja mam badanie gen. 19 lipca godz. 11.20 wizyta u gin 28 lip.
Bardzo sie boje juz tej soboty. Choc szczesliwa jestem bo ide z mezem bedzie mogl poogladac dzidke nasza sobie bo tylko jak narazie zdjecia mu przywlekam do domu.
Mam na imie Ola jestem z Sosnowca mam 33 lata imion moze prosze nie wpisywac bo jest ich troche duzo: Maja,Antosia,Paulinka,Antek,JAsiek,Stasiu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 09:47
Paula44 lubi tę wiadomość
-
Wiki81 wrote:Witam,
Mnie interesuje czy robicie jakies zabiegi u kosmetyczki, albo paznokcie hybrydowe? Ja z kosmetyczki zrezygnowałam, co jest straszne w skutkach, bo na twarzy co chwile cos nowego, dekolt i plecy straszne. Ale paznokcie to lubię robić, i nie wiem co zrobic z tym. Uważacie, że te lampy sa szkodliwe. Nie kładłam nigdy żelu, tylko sam lakier hybrydowy.
-
jonka91 wrote:ja na 4d umówię się prywatnie jakoś w 24 tygodniu, tak ustaliliśmy z mężem, bo myślałam bardziej o 16, żeby zobaczyć co się kryje pomiędzy nóżkami, ale mąż woli obejrzeć Dzidzię, jak już będzie większa. Tak więc teraz czeka nas 6 tygodniowa przerwa w oglądaniu Bąbelka..
Ag przykro mi z powodu kota..
6 tyg?? ojejku to strasznie dlugo. dasz rade?
spoko, moze to i lepiej, on wazy 5,5 kg + klatka i torba robi swoje, wiec za 3 tyg bede z mezem w PL i on go bedzie dzwigal:) a tymczasem moja mama tez ma persa wiec jestem spokojna bo zostawiam go w dobrych rękach:)
jonka91 lubi tę wiadomość
-
Paula44 wrote:Wiki, to wpisz Proszę 18 prenatalne a 4.08 gin.
Paula44 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
ja mogę tylko powiedzieć, że wiem, że nie wolno absolutnie wdychać acetonu. ale przecież hybrydy nie zmywa się takim zmywaczem do paznokci. Wiem też, że akryl przenika przez płytkę paznokcia więc na logikę bym akrylowych nie robiła. Ja to bym po prostu zapytała się kosmetyczki, gdybym była gdzieś w pobliżu takiego salonu albo bym zadzwoniła i się zapytała
miłego dzionka i udanych wizyt życzę dziewczynki! -
Gwiazdeczka27 wrote:ja mogę tylko powiedzieć, że wiem, że nie wolno absolutnie wdychać acetonu. ale przecież hybrydy nie zmywa się takim zmywaczem do paznokci. Wiem też, że akryl przenika przez płytkę paznokcia więc na logikę bym akrylowych nie robiła. Ja to bym po prostu zapytała się kosmetyczki, gdybym była gdzieś w pobliżu takiego salonu albo bym zadzwoniła i się zapytała
miłego dzionka i udanych wizyt życzę dziewczynki!