X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag a oglądałaś film "Pamiętnik" - "The Notebook" ? to dopiero wyciskacz łez :)
    piękna historia o miłości

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 17:10

M4DZI4 lubi tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba nie, ale sciagne. do tej pory ryczalam tylko na ps kocham cię i szkole uczuc:) no i na bajce wszystkie pieski idą do nieba ale to jak byłam mniejsza:)
    idę się ogarnąć bo maz wraca z pracy będzie się nabijaal ze mnie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 17:16

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • marrtka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Mój natomiast, jak zjem coś słodkiego to strasznie główką kręci. Ostatnio bąbelek leżał na brzuszku ( po mamusi chyba tak lubi ) i tylko kręcił główką i jedną łapką machał. Nogi zaciśnięte i nic nie widać. Chyba nie lubi słodyczy.

To spróbuję z tą czekoladą. Jak będzie fikać, to znaczy że po ojcu lubi słodkie ;) Jak znowu będzie spało, to wiadomo po kim :)

dxomkrhms4puy6o2.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczko pojęłam aluzję, ale mimo to postanowiłam ostrzec te co chca przeczytać, że będzie płaczliwie

a z ciuszkowo ciązowych tematów, to w przyszły tygodniu jeśli nie będzie zbyt gorąco wybieram sie na rekonesans to zawrotnej ilosci 4 sklepów dziecięcych w największym okolicznym mieście, mam próżną nadzieję, że może trafię adapter do pasów na żywo i nie będę musiała kupować przez neta bez dotykania

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 17:19

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do filmowych płaczów to juz z zasady nie oglądam filmów, które są melodramatami i wiem, że mają smutne zakonczenie, a ryczę nawet na komediach romantycznych i kreskówkach, mój najlepszy hit to epoka lodowcowa jak oddają dzidziusia ludziom a Diego wydaje się martwy i to wszystko bez ciąży

a końcówka przeminęło z wiatrem to jakieś ponad pół godziny nieprzerwanego płaczu :)

Gwiazdeczka27, jonka91 lubią tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Chyba nie, ale sciagne. do tej pory ryczalam tylko na ps kocham cię i szkole uczuc:) no i na bajce wszystkie pieski idą do nieba ale to jak byłam mniejsza:)

oj kobietoooo to musisz koniecznie obejrzeć ten film :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e2b850dc608.jpg

ja to uwielbiam melodramaty, ale tez i horrory ( ale w ciąży wole nie oglądać) :)

mhsvp07w3ex0n696.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    tera zbędziecie sie śmiać a niektóre oplują monitor
    przeczytałam o "wszystkie psy ida do nieba" i juz ryczę, a że wychodziłam z domu rano to teraz wygladam jeszcze żałośniej z rozmazanym tuszem

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szpilka ten moment z epoki to fakt, ja też wylałam morze łez... i też potrafię płakać na kreskówkach zwłaszcza kiedy to stosowana jest metoda personifikacji u zwierzątek :P

ja jak płaczę na filmie i jestem akurat umalowana, to mąż mówi abym przestała bo wyglądam jak panda :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 17:29

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czas na milosc nie jest melodramatem ani tez nie ma zlego zakonczenia. To nawet nie jest super historia milosna, bardziej rodzinna, pasuje do naszego tematu. About time duzo bardziej mi pasuje niz pl tytuly.

Gwiazdeczka- notebook sie sciąga :)

szpilka lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    szpilka ten moment z epoki to fakt, ja też wylałam morze łez... i też potrafię płakać na kreskówkach zwłaszcza kiedy to stosowana jest metoda personifikacji u zwierzątek :P
    tyle, że ja ryczę na każdej amerykańskiej kreskówce, choc w sumie w shreku sobie nie przypominam płaczu, od króla lwa oglądanego w 3 klasie podstawówki na jakiejś godzinie wychowawczej po mojego brata niedźwiedzia w liceum na angielskim w oryginale, na szczescie zawsze jest jeszcze jakas inna sierotka jak ja i nie jestem sama zalewając się łzami

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Czas na milosc nie jest melodramatem ani tez nie ma zlego zakonczenia. To nawet nie jest super historia milosna, bardziej rodzinna, pasuje do naszego tematu. About time duzo bardziej mi pasuje niz pl tytuly.

Gwiazdeczka- notebook sie sciąga :)
    wystarczy, że jest dobrze romantyczna albo się gdzieś konkretnie pokłócą, ale sobie rzucę okiem i może obejrzę online

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana ja potrafiłam płakać na "atomówkach" :) A teraz zdarza mi się zaszlochać oglądając jakiś film, który w danym momencie nie jest w żaden sposób wzruszający... ach my baby :P

Ag to daj znać czy przypadł ci film do gustu, może nie będziesz płakać ale w sumie ja na Twoim miejscu miała bym gdzieś w zanadrzu paczkę chusteczek :)

szpilka, Ag... lubią tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś na poprawę humoru, nie wiem czy oglądałyście , czy tez się Wam spodoba ale wklejam linka , coś o facetach i kwiatach ;)

http://www.dailymotion.com/video/xi0y9d_kabaret-hrabi-kwiaty_fun

no ja padłam heh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 18:11

jonka91 lubi tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odnośnie dzieci to Was rozbawi najbardziej :D

http://podaj.to/post/467,0,tylko-ojcowie-w-pelni-zrozumieja-ten-film-matki-beda-mialy-niezly-ubaw.html

szpilka, Gwiazdeczka27, MonikaDM lubią tę wiadomość

• szpilka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    odnośnie dzieci to Was rozbawi najbardziej :D

http://podaj.to/post/467,0,tylko-ojcowie-w-pelni-zrozumieja-ten-film-matki-beda-mialy-niezly-ubaw.html
    przynajmniej dowiedzą się jak to jest mieć mdlości robiąc czynnosci codzienne, ubawiłam sie setnie

Kawa lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013

Wysłany: 24 lipca 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa super! Aż się popłakałam ( ze śmiechu) :D

szpilka, Kawa lubią tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczka27 wrote:
    coś na poprawę humoru, nie wiem czy oglądałyście , czy tez się Wam spodoba ale wklejam linka , coś o facetach i kwiatach ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Hz-nII29Is8

chyba trochę lepsza wersja:

http://www.dailymotion.com/video/xi0y9d_kabaret-hrabi-kwiaty_fun

no ja padłam heh
    jestem debest gdy przeczytałam, ze troche lepsza wersja, to pomyslałam, że ten sam skecz po modyfikacji, a dopiero po jakimś czasie po blondynce z widowni zaczaiłam, że lepsza wersja w sensie jakosci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 18:10

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki81 wrote:
    Kasiu a jak Ci lekarz mierzył dzidzię dzisiaj, to nie patrzył na kość nosową, przyzierność, czy układ czaszki?
    My w naszym ośrodku mamy kiepskiej jakości sprzęt no i stary juz zawsze bada na nim czy serduszko bije i crl

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!

Jesteście jak torpedy - nie da się za Wami nadążyć. Jestem może w 50% na bieżąco. Czy poruszałyście temat opieki położnej w czasie trwania ciąży? Ja dowiedziałam się od koleżanek z pracy i z tego artykułu:

http://dziecisawazne.pl/opieka-poloznej-w-ciazy

, że od 21tc. przysługuje nam co tygodniowa wizyta położnej a od 31tc dwa razy w tygodniu. Ona nawet przychodzi do domu i robi ktg. :-) Czy któraś z Was już wybrała. Może ktoś poleca jakąś położna z Krk? :-)

PS.Polecam cały portal dziecisawazne.pl - bardzo dużo ciekawych artykułów można przeczytać.

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    wlasnie sie odwodniłam:) puscilam sobie film About time- czas na milosc po polsku. Ale sie nieziemsko uryczałam, co dziwne bo nie placze na filmach:/

chyba hormony ale jak nie widzialyscie to polecam. matko wyglądam jakbym miala pilki zamiast oczu:D

Oglądałam ten film jeszcze przed zajściem w ciąże i też ryczałam :) mąż tylko co chwilę wchodził do pokoju i mówił "jaka ty głupia jesteś, że tak ryczysz" :P chyba jutro obejrzę jeszcze raz :)

Ag... lubi tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

‹‹ 381 382 383 384 385 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ