*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... wrote:Dziewczyny co mam zrobic skoro w badaniach moczu mam baketrie liczne?
robilam tydzien temu w PL badanie a teraz zobaczylam online wyniki, reszta ok tylko pisze bakterie liczne
dzownilam do gina, leukocyty w normie wiec mam kupic urosept i powinno byc ok.
ewentualnie podejde jutro do kliniki na badania. -
ja miałam w moczu bakterie dość liczne i jak poszłam do gina to po porównaniu z innymi wynikami z krwi stwierdził, że czasami tak się zdarza, ale jak reszta jest ok to zostawiamy to tak bez żadnych leków. Dodał, że ponoć bardzo ciężko jest pobrać mocz idealnie, powinno się najpierw podmyć, wytrzeć papierem ręcznikowym i rozchylając wargi uważać, żeby śluz nie skapnął i wtedy ze środkowego strumienia mocz do kubeczka. Też się początkowo zdziwiłam, że nic nie robimy z tym bo kuzynka jak była w ciąży to dostała z tego powodu antybiotyk, ale ufam mojemu lekarzowi, w końcu to ordynator
Ag... lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:Dziewczyny co mam zrobic skoro w badaniach moczu mam baketrie liczne?
robilam tydzien temu w PL badanie a teraz zobaczylam online wyniki, reszta ok tylko pisze bakterie d.liczne ( dosc liczne?? nie wiem co to za okreslenie)
dzownilam do gina, leukocyty w normie wiec mam kupic urosept i powinno byc ok.
ewentualnie podejde jutro do kliniki na badania.
Ag... możesz sobie kupić żurawinę suszoną do jedzenia lub soczek do picia podobno zurawina jest bardzo dobra przy zakażeniach dróg moczowych bo powoduje wypłukiwanie bakterii
tez mialam liczne bakterie, ale bez białek czy leukocytów, dostałam urosept i żurawit i przeszłoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 14:24
-
Dzien dobry Mamusie:)
Dzis tak piekny dzien ze az zal byloby go spedzic w domu -wiec ide sie szykowac bo z Moim bierzemy koc , jedzenie , picie -bo ja wiecznie glodna i wyruszamy nad morze dotlenic sie:))
Mam nadzieje ze nie zamarzne -bo w sukience chcialabym pojsc)
Milego dnia Mamusie)
-
Dzien dobry Mamusie:)
Dzis tak piekny dzien ze az zal byloby go spedzic w domu -wiec ide sie szykowac bo z Moim bierzemy koc , jedzenie , picie -bo ja wiecznie glodna i wyruszamy nad morze dotlenic sie:))
Milego dnia Mamusie)
-
MigoTtTka wrote:Dzien dobry Mamusie:)
Milego dnia Mamusie)
-
Dziewczęta, postanowiłam pójść jeszcze raz na usg I trymestru, ale do innej kliniki, z lepszym sprzętem. Szarpnę się na 3d/4d, a co
Tak jak wcześniej pisałam, badanie było niepełne, bo maluch tak się ułożył, ale na dzisiejszej wizycie gin stwierdził, że to, czego nie udało się ocenić (pępowina) jest nieistotne.
Najpierw zaproponowano mi termin na październik (!), ale w końcu udało się i idę w sobotę. Małż się ucieszył, pozna dzidziola w końcuTym razem chyba nażrę się czekolady przed wejściem, niech młode hula i podnosi nóżki
Ag..., Maud11, Ewelina88, lwuska55592, bluegirl89, Malenq, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
marrtka wrote:Dziewczęta, postanowiłam pójść jeszcze raz na usg I trymestru, ale do innej kliniki, z lepszym sprzętem. Szarpnę się na 3d/4d, a co
Tak jak wcześniej pisałam, badanie było niepełne, bo maluch tak się ułożył, ale na dzisiejszej wizycie gin stwierdził, że to, czego nie udało się ocenić (pępowina) jest nieistotne.
Najpierw zaproponowano mi termin na październik (!), ale w końcu udało się i idę w sobotę. Małż się ucieszył, pozna dzidziola w końcuTym razem chyba nażrę się czekolady przed wejściem, niech młode hula i podnosi nóżki
Na pewno będziesz spokojniejsza.marrtka lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Mój natomiast, jak zjem coś słodkiego to strasznie główką kręci. Ostatnio bąbelek leżał na brzuszku ( po mamusi chyba tak lubi ) i tylko kręcił główką i jedną łapką machał. Nogi zaciśnięte i nic nie widać. Chyba nie lubi słodyczy.
-
DZisiaj mam dość pozytywny dzień, wreszcie udało nam się z G zakończyć wszystkie formalność odnośnie wybicia okien w naszym pustym pokoju, poprzedni właściciele mieli tam spiżarnię, bo pokój długi na prawie 10 m a szeroki na niewiele ponad 2 metry z jednym malutkim oknem na krótszej scianie ciemny masakrycznie, no ale na długiej scianie były dwie wnęki wygladające jak okienne w innych pomieszczeniach, no i dzis odebralismy dziennik budowy oraz złozylismy zawiadoienie o rozpoczęciu robót budowlanych, czyli na poczatku sierpnia okienka witajcie
M4DZI4, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polaola wrote:Dziwczyny nie czytajcie tego. Straszne.
-
nick nieaktualnyGwiazdeczko zajrzyj do Pepco albo Textil Market(duży wybór od 4-16zł), jakiś dużych marketów, lepiej widzieć na żywo i dotknąć jaki materiał
Nie opłaca się zamawiać bo w takich samych cenach znajdziesz to w sklepie i nie musisz płacić ze przesyłkęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 16:59
Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiecie co, może byśmy jednak nie wprowadzały tak bardzo przygnębiającej atmosfery tutaj na naszym forum, Jak ktoś jest zainteresowany to z pewnością sam będzie szukał takich artykułów. To bardzo tragiczny, smutny temat
Ja już osobiście przeszłam przez podobne piekło, i nie życzę tego nawet największemu wrogowi. Jak tylko widzę na jakiejś stronie nazwisko Chazan oj to od razu krew mnie zalewa, tutaj chociaż może byśmy uniknęły tego tematu?
Powinnyśmy się wspierać, jesteśmy wszystkie w ciąży, tak samo jak wspieramy z całego serca naszą koleżankę, ale rozmawiajmy tez o tych dobrych stronach.. To tylko taka moja skromna propozycja, dlatego tez właśnie chciałam zmienić ukradkiem temat i zapytałam o te ciuszki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 17:03
Ewelina88, M4DZI4, polaola, agnb6 lubią tę wiadomość
-
wlasnie sie odwodniłam:) puscilam sobie film About time- czas na milosc po polsku. Ale sie nieziemsko uryczałam, co dziwne bo nie placze na filmach:/
chyba hormony ale jak nie widzialyscie to polecam. matko wyglądam jakbym miala pilki zamiast oczu:DGwiazdeczka27, Sarnaa lubią tę wiadomość