*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć ANUTKA! :)no nareszcie znowu na tym samym forum Bardzo się cieszę, że dołączyłaś - bardzo Ci kibicowałam.
Ja już pisałam co biorę - kwasy Omega, wit D3, jod, kwas foliowy
Kochane czekam na newsy z wizyt - moja w piątek I na piątek będę miała wyniki badań.
A dziś zaczął się 8 tydzień!!! Jakoś się mega cieszęAnutka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki!
Zielarka trzymam kciuki za Twoją wizytę! Na pewno wszystko będzie ok!
Ja dziś czuję się fenomenalnie, jakiś przypływ energii (właśnie wstawiłam trzecią pralkę ) Rano mnie naszedł smak na pastę jajeczną, ledwo co zjadłam już myślę o obiedzie.. Ehh:) -
Hej dziewczyny chwilkę mnie nie było a tu proszę ile stron do nadgonienia
No ja wizytę będę miała jutro lub w piątek, i tylko tak dla raportu cały czas 0 objawów, dziś to nawet nie jestem zmęczona, dalej nie poznałam uczucia bolącego brzucha i piersi.
Oby tak dalej
Czekam na relacje reszty z was, szczególnie tych co już po wizycie u lekarzaAnutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej!
A ja dziś poszłam zrobić badania- morfologia i mocz. Oczywiście się martwię jak wyjdą, i już kreślę jakieś durne scenariusze.
W piątek wizyta u gina, i już tez mam takie myśli ze masakra... ja nie wiem, jakaś jestem durna... przecież powinnam się cieszyć.. a tu- dziś się super czuje to się martwię... no niech mnie ktoś walnie w głowę bo inaczej to się nie da ))
Jak ja się tak mam caly czas czymś martwić to ja dziękuję...
ale wiecie co? Ja taka wogole nie jestem normalnie! Ja się nie martwię,, nie wymyślam... nie wiem co mi tu strzeliło do głowy...
-
Hej dziewczyny - nie nadążam za tym forum ;/
Ja w dalszym ciągu biorę witaminy dla kobiet starających się o dziecko, jeszcze na jakieś 10 dni mi zostało a później zmienię już dla ciężarnych.
Zazdroszczę Wam tych wizyt lekarskich i usg - ja to chyba się nie wybiorę ze strachu
Powiem Wam, że do tej pory mam w uszach słowa lekarza z poprzedniej ciąży. Chyba poczekam do 12 tygodnia z usg
Tym bardziej, że moja ciąża jest o ponad tydzień młodsza i zaś będzie gadanie, że zarodek mały ;/
a i gratuluję Wam wszystkim!
-
Hej, ja wczoraj płakałam cały dzień, dobrze że się skończył
Za to dzisiaj czuje się wspaniale żadnych zasłabnięć i w psychice spokojniej to chyba sprawka hormonów, a skoro są to powinno być dobrze
Moje zachcianki to łazanki z kiszonej kapuchy ze słodziutkim kompotem MNIAM polecam:)
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i czekam na relacje -
jonka91 wrote:Hej dziewczynki!
Zielarka trzymam kciuki za Twoją wizytę! Na pewno wszystko będzie ok!
Ja dziś czuję się fenomenalnie, jakiś przypływ energii (właśnie wstawiłam trzecią pralkę ) Rano mnie naszedł smak na pastę jajeczną, ledwo co zjadłam już myślę o obiedzie.. Ehh:)
Mam nadzieję że nie wieszasz tego prania.. Mi lekarz zabronił ale to może dlatego że leżałam w szpitalu bo krwawiłam. Niby ciąża to nie choroba, ale lepiej w tym trymestrze dmuchać na zimne -
ja dziewczyny też wybieram się w piątek na wizytę i bardzo, bardzo liczę na zobaczenie serduszka.Ostatnią wizytę miałam w poprzedni piątek i był tylko pęcherzyk ok 4 mm-wy.Lekarz stwierdził, że ładnie się rozwija i żebym przyjechała za tydzień posłuchać serduszka. Codziennie modlę się o to, żeby tym razem wszystko było ok, ale i tak się boję (tego chyba nie da się uniknąć)
Maraska, Ag... lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny