*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
ania_29 wrote:Anutka jak najbardziej normalne
Zaliczyłam dzisiaj pierwszą zachciankę - kebaba. Pycha! Ale mi wszedł do brzucha Zdecydowanie ciągnie mnie do ostrego i ewentualnie kwaśnegoAnutka, ania_29 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Anutka wrote:A zatem chlopiec . Ja chyba nie ma prawa czuc zachcianek, ale odrzucilo mnie od slodkiego, caekolada, michalki
Byłoby cudnie Maluch spłodzony w owulację, więc jest spora szansa na chłopczyka A Ciebie zachcianki jeszcze dopadną. U mnie dopiero się zaczynają
Wiki ja mam różne bóle (jeśli już coś czuję). Tu się rozciąga, tam się rozciąga, więc normalne że w różnych miejscach i do tego różnie odczuwamy bólWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 21:36
Anutka lubi tę wiadomość
-
ania_29 wrote:Anutka nie wiem, bo nie widzę Chłopcy są szybsi a dziewczynki dłużej żyją, ponoć ale co się dopchało do komórki to dopiero na USG można w odpowiednim terminie zobaczyć, chociaż to też się czasem myli
Anutka lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualnyAniu gratuluje serduszka To musi byc super widok.
Ja tez mam dziwne klucia i cianiecia w brzchu dzisiaj, i dzis w szkole chcialam usnac patrzac na nauczyciela No i dzis apatyt mialam wiekszy ale tylko rano.
Nix Slonce...nie wolno miec czarnych mysli. Serduszko zaraz bedzie widac i wszystko bedzie w porzadku. Pewnie faktycznie ginek ma ciut gorszy sprzet, albo faktycznie mlodsza ciaza, a tak z ciekawosci nie srawdzalas co Ci powie BBF jak zaznaczysy zeby Ci liczylo ciaze od owulki, bo moze to by cos rozjasnilo? Chyba ze nie wiesz kiedy ona byla... Spokojnie i bez stresu powtorz Bete i lowa do gory.
Wiki czekamy z niecierpliwoscia na relacje z wizyty -
Wiki daj znać po wizycie! a co do smaków ja wczoraj tez wtryniałam pomidorówke.i mam nieziemską ochotę na pączki z rana.
Od wczoraj wieczora męczą mnie mdłosći z wymiotami ( a własciwie z samym pluciem- to chyba nawet gorsze bo ulga nie przychodzi), do tej pory byly tylko rano, to pierwsza czynnosc u mnie o poranku:/
padam dzis, oczy mi sie zamykają bo taka pogoda okropna. leje wieje i zimno.
Bara- ja biore witaminy Solgar.
Miłego dnia:) -
Współczuje Ci Ag trzymaj sie - moz migdaly Ci pomogą?
ja oprócz częstych wizyt w toalecie i lekkiego nerwa to nic. W pierwszej ciazy tez nie miałam mdłości ani wymiotów, ani razu nie miałam tez żadnej zachciankiAnutka lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o witaminy to mój lekarz polecił mi prenatal. Najwidoczniej ma w tym swój interes Kupiłam na spróbowanie, ale okazuje się że jest od II trymestru. Tak więc póki co tylko folik...
Kebab wszedł aż mi uszy się trzęsły, ale jak dziś rano wychodził chyba pominę Mam za swoje
zielarka powodzenia