*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Ja właśnie po wizycie. Wszystko w porządku. Ciąża 6+4 a z CRL 3,5 mm 5+5. 134 ud/min serduszko. Mam płyn wolny ale to poza. Tyle że mogą być z niego lekkie plamienia. Jednak jak do dzisiaj nic nie było. Trzon macicy w przodozgięciu nie wiem czy to dobrze czy źle. Badań kilka mi pani dr pobrała.
Dr powiedziała że tylko kilka dni w czasie ciąży widać ją na obrazach usg jak pierścień z brylantem i to właśnie było dzisiaj widać. Z badaniami zapłaciłam 400 zł masakra.
Kolejna wizyta za 6 tyg na badania prenatalne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 13:26
Ag..., ania_29, Maraska, Anutka, MonikaDM, Martaaa lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZielarko ja też mocno trzymam kciuki.
Wiki super informacje,serduszko piękne więc tylko się cieszyć.
Faktycznie w piątek będzie sie tutaj działo...a ja jeszcze prawie 2 tygodnie na wizytę, a tak mnie ciekawosć zżera.
Dziś czuję się rewelacyjnie, mam tyle energii że mogłabym góry przenosić, standardowo leciutko brzuszek się odzywa. Lecę własnie z psem na spacer bo patrzy na mnie błagalnym wzrokiem, a ja po przyjściu do domu zamiast go od razu zabrać to najpierw do Was zajżałam
Witam Cię Goosiaczku bardzo mocno. Odszukaj listę i sie do nas dopisz -
Cześć dziewczyny! Ostatnio spałam niemal cały czas (wolny), u gina byłam serduszka nie widać, ale powiedział, że wszystko ok eho płodu widać, ładnie umiejscowione, wielkość fasolki odpowiednia, mam trochę płynu wolnego, ale to odrobinka i ponoć nie ma się czym martwić, kolejna wizyta za miesiąc.
Trochę się rozczarowałam, ale gin powiedział, że się jeszcze widokami nacieszę, bo wszytko jest ok i ładnie się rozwija.
Tak więc, warto zaczekać! Ja się pospieszyłam troszkę, ale ponoć dobrze monitorować od początkuMaraska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agataa też mam ten płyn. Podobno można plamić trochę jak się wydostanie. Ja mam wizytę teraz za 6 tyg na USG i badania prenatalne.
Fajnie że u Ciebie wszystko dobrze. Pozdrawiam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 14:45
Agataa lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
ja mam wizytę na 16:40 i nim dotrę do domu to pewnie dopiero wieczorem będę mogła coś napisać.
Dziś mam fatalny dzień, bardziej boli mnie kręgosłup i kręci mi się wciąż w głowie i brak energii na cokolwiek I jakby tego był mało w porównaniu np. z wczorajszym dniem, bardziej ciągnie mnie brzuch i pobolewa (pojedyncze bóle jak na okres) Nic mi się nie chce, dobrze że siedzę w domu to trochę mogę na siebie chuchać