*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny kurcze trochę się niepokoje pojawiła mi się dzisiaj jakaś różowa plamka na ustach która po dotknięciu językiem jest słodka. szybko pojechałam do apteki po jakiś preparat na to. tylko kurcze jakoś nie wiem co to jest strasznie się boje że to opryszczka ale nie mogę nic powiedzieć na ten temat bo nigdy tego nie maiłam strasznie się boje.
Anutka lubi tę wiadomość
-
A u mnie masakra, od kilku dni zoladek daje sie we znaki, na szczescie jeszcze bez wymiotow. Ale ogolnie nieciekawie sie czuje, jakbym byla chora a nie w ciazy, ehhh... Mam nadzieje, ze to niedlugo przejdzie i bede mogla cieszyc sie ciaza a nie lezec plackiem i jeczec.
Zazdroszcze tym, ktore maja duzo energii bo ja jej nie mam praktycznie odkad zrobilam test plus teraz ten zoladek, mulenie... dzis pomogly plastry cytryny, ufff
Wszystkie widze czekaja na piatek, ja na poniedzialek
Zielarka... bardzo mi przykroWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 16:36
-
zielarka wrote:Niestety muszę się z Wami pożegnać, mojej ciąży już nie ma, odstawiam leki, czekam na @ i działamy dalej.
Dużo zdrowia dla Was wszystkich.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 16:59
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualnyHej anutka, weszłam na ten wątek przywitać sie z tobą mnie dawno na forum niebyło. Od niedawna nadrabiam, widze że się udało z maleństwem, mi też! Na przełomie września i października urodzę jak wszystko pójdzie ok. Pozdrawiam gorąco.
Ja działam na październikuAnutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zielarka bardzo mi przykro. Będę trzymała za Ciebie mocno kciuki i wierzę w to, że niedługo ponownie Tobie się uda, buziaki!
Ale Wam dziewczynki zazdroszczę tych piątkowych wizyt i USG, ja na swoje wybieram się 9 czerwca.. Przynajmniej Bąbelek będzie już duży!
Aniu, Wiki, Reniu cieszę się z Waszych serduszek!
Witajcie Klaudio i Moruskowa, spokojnych 9 miesięcy życzę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 18:16
Anutka lubi tę wiadomość