*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
magdalenka wrote:Dziewczyny a znacie już płeć swojego maluszka?
niektore znają, inne prawdopodobnie znają, jeszcze inne wogole nie znają
w liscie wpisane maja plec czesto dziewczyny.
ja np uslyszalam od gina nie zdziwie sie jak to chlopczyk- ale na podstawie czego nie wiem bo nic nie widzialam:)
dobra ugotowalam zupe, zjadlam i ide trzasnąć jakis odcinek serialu:)
pogoda nie zachęca do wyjscia bo leje wiec zostaje mi oczekiwanie na męża w poofi z laptopem;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 14:17
-
magdalenka wrote:Ja też nic jeszcze nie wiem, następną wizytę mam dopiero 14 sierpnia więc mam nadzieję, że już poznam płeć. Chciałabym synka, ale wiadomo najważniejsze aby było zdrowe.
Nie mogę znaleźć listy, nie wiem jak się wpisać.
Jonka ma w podpisie linka. -
O kurcze- wlasnie zostalam skopana! nie polaskotana, ale doslownie SKOPANA od srodka:)
matko co za uczucie:)
chyba brokulowa smakowala;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 14:23
jonka91, ania_29, Ewelina88, Malenq, bluegirl89, zielarka, Fucina, Paula44, Sarnaa, M4DZI4, Viv78, isabelle lubią tę wiadomość
-
Ag.. gratuluję. Jeszcze będziemy płakać i żalić się na te kopniaki.
A jak się tak wszystkie chwalą to też wam powiem, że jestem po pedagogice ale resocjalizacyjnej. Niestety nie ma pracy u mnie po takim kierunku, a jak nawet jest to po znajomości miejsca obstawiane. A do policji mąż nie pozwolił mi iść. Więc siedzę sobie w tym studiu snu i piszę z wami, czasem się mi przyśnie. ;p -
nick nieaktualny
-
Ewelina88 wrote:Ag.. gratuluję. Jeszcze będziemy płakać i żalić się na te kopniaki.
A jak się tak wszystkie chwalą to też wam powiem, że jestem po pedagogice ale resocjalizacyjnej. Niestety nie ma pracy u mnie po takim kierunku, a jak nawet jest to po znajomości miejsca obstawiane. A do policji mąż nie pozwolił mi iść. Więc siedzę sobie w tym studiu snu i piszę z wami, czasem się mi przyśnie. ;p
Nie rozumiem pewnie ze kazda,decycje trzeba analizowac razem ale nigdy nie wiemy czy nie bedziemy musialy w zyciu liczyc tylko na siebie.
Ja namTwoim miejscu szukałabym swojejmjednak drogi zawodowej.
Przepraszam moze nie powinnam oceniac ale nie moglam sie opanowac.
Wczoraj kupilan zel krem nivea dziewczyny cudowny lepszy od dove nie trzeba sie juz kremowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 14:40
-
polaola wrote:Mąż nie pozwolił? To TWOJE życie czy męża?
Nie rozumiem pewnie ze kazda,decycje trzeba analizowac razem ale nigdy nie wiemy czy nie bedziemy musialy w zyciu liczyc tylko na siebie.
Ja namTwoim miejscu szukałabym swojejmjednak drogi zawodowej.
Przepraszam moze nie powinnam oceniac ale nie moglam sie opanowac.
Tzn ja ogólnie z wyglądu się nie nadaję. ;p Wyglądam jak 16 letni kurdupel.I w sumie nie wiem czy do końca teraz chciałabym iść. A mąż oprócz argumentów typu: Nie będzie Cię w nocy, będziesz musiała jeździć na niebezpieczne interwencje dodał: Kochanie a jak ktoś tam na Ciebie na krzyczy lub jak Cię opluję. Tak mnie tym rozbawił, że przemyślałam wszystkie za i przeciw i nie wiem czy dałabym radę bo pewnie każda interwencję przeżywałabym w domu, dlatego mąż mi powiedział, że jest na nie. Nie powiedział, że kategorycznie mi zabrania ale wyraził swoje zdanie.
A co do drogi życiowej, tak najbardziej na świecie marzy mi się mała kwiaciarnia i może uda mi się na macierzyńskim wprowadzić w życie moje marzenie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 14:46
-
magdalenka wrote:kawa, nie można dopsiać się do listy bo wyskakuje jakis błąd odczytu, nie wiem dlaczego.
Co do kawy ja piję tylko jedną dziennie, przed ciążą piłam trzy sypane kawy... -
nick nieaktualnymagdalenka wrzuciłaś link z translatora z googl :]
Ewelinko bo kawusia jest wspaniała!i mówi Ci to nałogowa kawocholiczka
u mnie skwar straszny, wiatrak chodzi na full obrotach, mąż obiecał kupić w te lato klimę więc czekam, nawet młoda padła kopytami do góry
ania_29, Ewelina88, Ag..., jonka91, Paula44, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
7 dni jest na doniesienie L4.
Ewelina w policji??? nieee, daj spokoj- to nie praca dla kobiety wg mnie.
pozatym jako jedyna z nas mozesz legalnie spac w pracy:) w koncu musisz wiedziec na ktorym materacu jak sie zasypia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 15:14
Ewelina88 lubi tę wiadomość