Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.mamazone.pl/artykuly/male-dziecko/noworodek/2014/wyprawka-dla-dziecka.aspx

Fucina, nick nieaktualny, jonka91, Ag... lubią tę wiadomość

• Fucina Ekspertka

Wysłany: 30 lipca 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I powiem Wam, że myślę cały czas o jutrzejszej wizycie... Już się doczekać nie mogę!

rar0a9a.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem! Były niestety 2 ostatnie - sama buła, parówa i ketchup ale zjadłam! Teraz trzeba coś z witaminkami więc jabłko czeka.
    Paula porównuje swoją listę ubranek z listą z linku i mam prawie tak samo. Fajnie, że takie coś znalazłaś.

nick nieaktualny, jonka91, polaola lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Passiflora Przyjaciółka

Wysłany: 30 lipca 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fucina: ja jestem po filozofii ale teraz ad października zaczynam psychologię. Właśnie zastanawiam się jaką specjslizacje wybrać. Może coś podpowiesz? Sercem jestem za kliniczna ale myślę też o psychologii biznesu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Jestem! Były niestety 2 ostatnie - sama buła, parówa i ketchup ale zjadłam! Teraz trzeba coś z witaminkami więc jabłko czeka.
    Paula porównuje swoją listę ubranek z listą z linku i mam prawie tak samo. Fajnie, że takie coś znalazłaś.

Haha! To Ci ulżyło. Co by to było, gdybyś nie zjadła tych hot-dogów! Strach się bać; )

Ewelina88, szpilka lubią tę wiadomość

• Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ja już po wizycie wszystko ok mała rośne ja niestety też;( heh wszystkie wyniki w normach wiec jestem zadowolona już drugi raz powiedział że to dziewczynka więc czas zastanowić się porządnie nad imieniem:)

Ewelina88, Ag..., Fucina, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, jonka91, Agus89, ania_29, Bietka, renia83, Wiki81, M4DZI4, Izabelka88 lubią tę wiadomość

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goosiaczek2 wrote:
    hej dziewczyny ja już po wizycie wszystko ok mała rośne ja niestety też;( heh wszystkie wyniki w normach wiec jestem zadowolona już drugi raz powiedział że to dziewczynka więc czas zastanowić się porządnie nad imieniem:)

Gratuluję. :) Już nie mogę się doczekać, kiedy ja będę wiedziała. Miałam ciągle przeczucie na chłopca, a tu ostatnio dziewczynka chodzi mi po głowię. Ale najważniejsze, żeby zdrowe było.:)

Ag... lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
  • Fucina Ekspertka

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Passiflora wrote:
    Fucina: ja jestem po filozofii ale teraz ad października zaczynam psychologię. Właśnie zastanawiam się jaką specjslizacje wybrać. Może coś podpowiesz? Sercem jestem za kliniczna ale myślę też o psychologii biznesu.
    Ja jestem po klinicznej i menadżerskiej. Gdybym miała wybierać jeszcze raz z całą pewnością drugą specjalizacją byłaby psychologia wychowawcza. Obecnie pracuję jako psycholog w poradni psychologiczno pedagogicznej z dziećmi w wieku szkolnym. Super praca bo obowiązuje mnie karta nauczyciela, cały etat to 20 godzin tygodniowo..

rar0a9a.png
  • Goosiaczek2 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie najważniejsze żeby zdrowe było:) Ja od samego początku miałam takie przeczucie że to chłopak aż lekarz miesiąc temu powiedział że dziewczynka iii miałam trudno się przestawić ale w głębi duszy chciałam mieć dziewczynę a po jakimś czasie stwierdziłam "ale ty głupia jesteś zamiast się cieszyć że nosisz dzidziusia to rozczulasz się nad płcią dziecka" hehe

Fucina, nick nieaktualny, jonka91 lubią tę wiadomość

f2w3e6hhhqm6pyjg.png
    201501074974.png
    20130810640114.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was w przerwie na naukę...Własnie zjadłam pół opakowania biszkoptów z dwoma szklankami mleka.

Nowe dziewczęta jakies mamy :) Witam :)

Widzę, ze Hot-Dogi na tapecie...zjadłoby się; a tymczasem u mnie wczoraj było niezdrowo bardzo - hamburgery ale domowej roboty i frytki ale z piekarnika...trochę rozgrzeszam się tymi "ale" :)

Ewelina - fajne marzenie z tą kwiaciarnią, życze Ci spełnienia. Ja kiedyś bardzo chciałam kurs z florystyki zrobić, ale jakoś tak...słomany zapał chyba miałam, na razie opiekuję sie tylko kwiatami w domu :) Moim marzeniem "pracowym" jest praca w takiej firmie w jakiej pracowałam i z której musiałam zrezygnować na rzecz wyjazdu z mężem do DE. Nie dość ze praca mi się podobała (zamówienia publiczne), atmosfera super, to i Prezes - człowiek do rany przyłóż choć wymagający bardzo. Do tego super zarobki jak na polskie warunki; ale klamka zapadła i jestem gdzie jestem. Generalnie zaczynam wszystko od nowa - począwszy od nauki języka obecnie (bo przyjeżdżając tu rok temi nie umiałąm powiedzieć nic a nic), później pewnie jakaś praca trochę byle jaka, żeby doszkolić język i liczę na to za jakieś 2 lata uda mi się znaleźć prace idealną :)

Trzymam kciuki za najbliższe wizyty. Od piątku będe nadrabiać wpisy nie tak po łebkach jak zrobiłam to dziś (nawet nie powinnam się przyznawać), a teraz spadam dalej się uczyć - czy to coś da na 2 dni przed egzaminem?? Może tak moze nie, ale na pewno jak nic nie bedę robić to później bedę miec wyrzuty sumienia. Trzymajcie za mnie kciuki w piątek, proszę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 17:56

Ewelina88, jonka91, Wiki81 lubią tę wiadomość

• Melula Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wam, nadrobienie wszystkich postów od wczoraj zajęło mi mnóstwo czasu. Ale już...
    Nawiązując do pokoju dla dziecka. My mamy 70m mieszkanie, więc oddzielny pokój na dziecka jest, z tym że jeszcze w proszku. Nie było ani chęci ani czasu na to, aby cokolwiek tam wymyślić, skoro od samego początku było wiadomo, jaki to pokój. Póki nie było dzieciątka to i plany jego wykończenia były odkładane. Remont planujemy we wrześniu, wtedy też zakupimy mebelki. Powierzchnia do zagospodarowania to 13m, więc jest co i gdzie planować :)
    Ja nie jestem pedagogiem. Z wykształcenia dziennikarz i specjalista ds. PR oraz technik kryminalistyki. Nie pracuję w zawodzie. Zaczęłam pracę będąc już w ciąży - pracownik biurowy i redaktor - korektor w biurze zarządzania nieruchomościami. Planuję oficjalnie iść na L4 we wrześniu lub październiku, ale zobaczymy jak się potoczy.

Ot i się rozpisałam :)

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika ja zawsze uczyłam się dzień, czasem 2 wcześniej i zawsze zaliczona i zazwyczaj dobrze. :P Nie przemęczaj się. Na pewno dobrze pójdzie Ci. :*
    A tym czasem kończę pracę, idę do domu i proszę napisać dużżżżooo postów abym miała na jutro lekturę w pracy. Pa mamuśki. :*

Ag..., nick nieaktualny, jonka91, nick nieaktualny, renia83 lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 18:01

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Ag... Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie bawie sie w detektywa w sprawie detektora. W Dpd pisze ze odebrano przez jakiegos goscia ktorego nie znam, w sklepie mowia ze adres byl poprawny i szukaj wiatru w polu. a DPD do 18:/
    co za masakra w tym kraju z kurierami, nie mowiac juz o poczcie. naprawde w PL nie jest zle:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 18:20

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • moruskowa Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj chętnie bym skorzystała z takiego zimnego prysznica jak mój koń i chyba miałabym taką samą minę :P

169266526.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 18:21

jonka91, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, M4DZI4, Ewelina88 lubią tę wiadomość

201501231762.png

201608307244.png
  • klara22 Ekspertka

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was dziewczyny ,udzielałam się na poczatku wątku uciekłam na dość długi czas,ale wracam mam nadzieje że mnie przyjmiecie na nowo ;)dodam że czytam na non stopie was jesteście wciagajace;p

jestem po wizycie maleństwo ma się ok, serduszko łożysko szyjka i takie tam, tyje w oczach jak na ostatniej wizycie nie przytyłam ani grama tak jestem 3 kg na plusie co to będzie do stycznia ;) a i niestety nie znam płci ginka nie chciała powiedzieć że to za wcześnie może na kolejnej wizycie będzie mi dane poznać co to ;)

gratuluje wizyt i pieknych dziewczynek i chłopczyków ;)

jonka91, Wiki81, M4DZI4, Ewelina88 lubią tę wiadomość

f2w33e3k5rpiz20l.png
  • Izabelka88 Ekspertka

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę dziewczyny, że piszecie o pokoikach. My właśnie przeprowadziliśmy się do mieszkania, które kupiliśmy w kwietniu. 90m2, więc miejsca jest na 3 dzieci (tak jak bym chciała;):):), ale póki co koszty remontu i wszystkiego tak nas "zmęczyły", że zostawiliśmy jeden pokój bez remontu, teraz jest tam graciarnia, kiedyś pokoik dziecka. Prawdopodobnie skończy się tak, że maluszek będzie z nami w sypialni, tam zrobimy mu kącik z łóżeczkiem, przewijakiem i komodą. Zastanawiam się tylko jak to będzie w nocy, czy mąż będzie mógł choć trochę wyspać się przed pracą.
    Dziś zaczął się mój 17 tydzień, od wczoraj czuję coś w brzuchu. Coś innego niż dotychczas, jakby coś pływało i mnie łaskotało, ale tak delikatnie, że już sama nie wiem czy to dzidziuś:):) Teraz piję sobie herbatkę i siedzę, i jestem pewna, że to to! troszkę niżej od pępka po prawej stronie, jakby rybka muskała. Aż mnie dreszcze przeszły:):) i wielkie szczęście poczułam. szok:):)

jonka91, magdalenka, renia83, Wiki81, M4DZI4, Ewelina88 lubią tę wiadomość

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 18:01

szpilka, renia83, Ewelina88 lubią tę wiadomość

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 10:21

• Sarnaa Ekspertka

Wysłany: 30 lipca 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakies szalone plany na wieczór? ;) ja własnie zjadłam drugi obiad, przed chwila wpadł z pracy mój J, wyżarł(za przeproszeniem) mi pol obiadu i pojechal do pracy (tym razem w naszym nowym mieszkaniu). Kurcze ja wiem ze sie samo nie zrobi ale czasem to jest wkurzajace.. bo wychodzi rano jak spie i kiedy wraca to ja tez juz prawie spie.. chociaz teraz juz nie zasypiam tak szybko jak w pierwszych miesiacach ale wiecie o co kaman.. no ale trudno, samo sie nie zrobi...
    tak wiec z tego wszystkiego wezme sie chyba za porzadki w szafie. ;)

MonikaDM jestem w podobnej sytuacji, tylko ze ja zaraz po szkole przyjechalam do mojego J i mialam calkiem spoko prace ale musialam zrezygnowac bo praca jest za ciezka. Chodzisz na kurs? a tak w ogole to w jakim miescie jestes??

uwo93a3f5wp8ksnu.png
    f2w3skjoavvyxn5c.png
‹‹ 428 429 430 431 432 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ