*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jestem! Były niestety 2 ostatnie - sama buła, parówa i ketchup ale zjadłam! Teraz trzeba coś z witaminkami więc jabłko czeka.
Paula porównuje swoją listę ubranek z listą z linku i mam prawie tak samo. Fajnie, że takie coś znalazłaś.Kawa, jonka91, polaola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina88 wrote:Jestem! Były niestety 2 ostatnie - sama buła, parówa i ketchup ale zjadłam! Teraz trzeba coś z witaminkami więc jabłko czeka.
Paula porównuje swoją listę ubranek z listą z linku i mam prawie tak samo. Fajnie, że takie coś znalazłaś.
Haha! To Ci ulżyło. Co by to było, gdybyś nie zjadła tych hot-dogów! Strach się bać; )Ewelina88, szpilka lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny ja już po wizycie wszystko ok mała rośne ja niestety też;( heh wszystkie wyniki w normach wiec jestem zadowolona już drugi raz powiedział że to dziewczynka więc czas zastanowić się porządnie nad imieniem:)
Ewelina88, Ag..., Fucina, MonikaDM, Kawa, Paula44, jonka91, Agus89, ania_29, Bietka, renia83, Wiki81, M4DZI4, Izabelka88 lubią tę wiadomość
-
Goosiaczek2 wrote:hej dziewczyny ja już po wizycie wszystko ok mała rośne ja niestety też;( heh wszystkie wyniki w normach wiec jestem zadowolona już drugi raz powiedział że to dziewczynka więc czas zastanowić się porządnie nad imieniem:)
Gratuluję.Już nie mogę się doczekać, kiedy ja będę wiedziała. Miałam ciągle przeczucie na chłopca, a tu ostatnio dziewczynka chodzi mi po głowię. Ale najważniejsze, żeby zdrowe było.
Ag... lubi tę wiadomość
-
Passiflora wrote:Fucina: ja jestem po filozofii ale teraz ad października zaczynam psychologię. Właśnie zastanawiam się jaką specjslizacje wybrać. Może coś podpowiesz? Sercem jestem za kliniczna ale myślę też o psychologii biznesu.
-
dokładnie najważniejsze żeby zdrowe było:) Ja od samego początku miałam takie przeczucie że to chłopak aż lekarz miesiąc temu powiedział że dziewczynka iii miałam trudno się przestawić ale w głębi duszy chciałam mieć dziewczynę a po jakimś czasie stwierdziłam "ale ty głupia jesteś zamiast się cieszyć że nosisz dzidziusia to rozczulasz się nad płcią dziecka" hehe
Fucina, Paula44, jonka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Was w przerwie na naukę...Własnie zjadłam pół opakowania biszkoptów z dwoma szklankami mleka.
Nowe dziewczęta jakies mamyWitam
Widzę, ze Hot-Dogi na tapecie...zjadłoby się; a tymczasem u mnie wczoraj było niezdrowo bardzo - hamburgery ale domowej roboty i frytki ale z piekarnika...trochę rozgrzeszam się tymi "ale"
Ewelina - fajne marzenie z tą kwiaciarnią, życze Ci spełnienia. Ja kiedyś bardzo chciałam kurs z florystyki zrobić, ale jakoś tak...słomany zapał chyba miałam, na razie opiekuję sie tylko kwiatami w domuMoim marzeniem "pracowym" jest praca w takiej firmie w jakiej pracowałam i z której musiałam zrezygnować na rzecz wyjazdu z mężem do DE. Nie dość ze praca mi się podobała (zamówienia publiczne), atmosfera super, to i Prezes - człowiek do rany przyłóż choć wymagający bardzo. Do tego super zarobki jak na polskie warunki; ale klamka zapadła i jestem gdzie jestem. Generalnie zaczynam wszystko od nowa - począwszy od nauki języka obecnie (bo przyjeżdżając tu rok temi nie umiałąm powiedzieć nic a nic), później pewnie jakaś praca trochę byle jaka, żeby doszkolić język i liczę na to za jakieś 2 lata uda mi się znaleźć prace idealną
Trzymam kciuki za najbliższe wizyty. Od piątku będe nadrabiać wpisy nie tak po łebkach jak zrobiłam to dziś (nawet nie powinnam się przyznawać), a teraz spadam dalej się uczyć - czy to coś da na 2 dni przed egzaminem?? Może tak moze nie, ale na pewno jak nic nie bedę robić to później bedę miec wyrzuty sumienia. Trzymajcie za mnie kciuki w piątek, proszęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 17:56
Ewelina88, jonka91, Wiki81 lubią tę wiadomość
-
Hej wam, nadrobienie wszystkich postów od wczoraj zajęło mi mnóstwo czasu. Ale już...
Nawiązując do pokoju dla dziecka. My mamy 70m mieszkanie, więc oddzielny pokój na dziecka jest, z tym że jeszcze w proszku. Nie było ani chęci ani czasu na to, aby cokolwiek tam wymyślić, skoro od samego początku było wiadomo, jaki to pokój. Póki nie było dzieciątka to i plany jego wykończenia były odkładane. Remont planujemy we wrześniu, wtedy też zakupimy mebelki. Powierzchnia do zagospodarowania to 13m, więc jest co i gdzie planować
Ja nie jestem pedagogiem. Z wykształcenia dziennikarz i specjalista ds. PR oraz technik kryminalistyki. Nie pracuję w zawodzie. Zaczęłam pracę będąc już w ciąży - pracownik biurowy i redaktor - korektor w biurze zarządzania nieruchomościami. Planuję oficjalnie iść na L4 we wrześniu lub październiku, ale zobaczymy jak się potoczy.
Ot i się rozpisałam -
Monika ja zawsze uczyłam się dzień, czasem 2 wcześniej i zawsze zaliczona i zazwyczaj dobrze.
Nie przemęczaj się. Na pewno dobrze pójdzie Ci. :*
A tym czasem kończę pracę, idę do domu i proszę napisać dużżżżooo postów abym miała na jutro lekturę w pracy. Pa mamuśki. :*Ag..., MonikaDM, jonka91, Kawa, renia83 lubią tę wiadomość
-
wlasnie bawie sie w detektywa w sprawie detektora. W Dpd pisze ze odebrano przez jakiegos goscia ktorego nie znam, w sklepie mowia ze adres byl poprawny i szukaj wiatru w polu. a DPD do 18:/
co za masakra w tym kraju z kurierami, nie mowiac juz o poczcie. naprawde w PL nie jest zle:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 18:20
-
Witam was dziewczyny ,udzielałam się na poczatku wątku uciekłam na dość długi czas,ale wracam mam nadzieje że mnie przyjmiecie na nowo ;)dodam że czytam na non stopie was jesteście wciagajace;p
jestem po wizycie maleństwo ma się ok, serduszko łożysko szyjka i takie tam, tyje w oczach jak na ostatniej wizycie nie przytyłam ani grama tak jestem 3 kg na plusie co to będzie do styczniaa i niestety nie znam płci ginka nie chciała powiedzieć że to za wcześnie może na kolejnej wizycie będzie mi dane poznać co to
gratuluje wizyt i pieknych dziewczynek i chłopczykówjonka91, Wiki81, M4DZI4, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
Widzę dziewczyny, że piszecie o pokoikach. My właśnie przeprowadziliśmy się do mieszkania, które kupiliśmy w kwietniu. 90m2, więc miejsca jest na 3 dzieci (tak jak bym chciała;)
, ale póki co koszty remontu i wszystkiego tak nas "zmęczyły", że zostawiliśmy jeden pokój bez remontu, teraz jest tam graciarnia, kiedyś pokoik dziecka. Prawdopodobnie skończy się tak, że maluszek będzie z nami w sypialni, tam zrobimy mu kącik z łóżeczkiem, przewijakiem i komodą. Zastanawiam się tylko jak to będzie w nocy, czy mąż będzie mógł choć trochę wyspać się przed pracą.
Dziś zaczął się mój 17 tydzień, od wczoraj czuję coś w brzuchu. Coś innego niż dotychczas, jakby coś pływało i mnie łaskotało, ale tak delikatnie, że już sama nie wiem czy to dzidziuśTeraz piję sobie herbatkę i siedzę, i jestem pewna, że to to! troszkę niżej od pępka po prawej stronie, jakby rybka muskała. Aż mnie dreszcze przeszły:)
i wielkie szczęście poczułam. szok:)
jonka91, magdalenka, renia83, Wiki81, M4DZI4, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
jakies szalone plany na wieczór?
ja własnie zjadłam drugi obiad, przed chwila wpadł z pracy mój J, wyżarł(za przeproszeniem) mi pol obiadu i pojechal do pracy (tym razem w naszym nowym mieszkaniu). Kurcze ja wiem ze sie samo nie zrobi ale czasem to jest wkurzajace.. bo wychodzi rano jak spie i kiedy wraca to ja tez juz prawie spie.. chociaz teraz juz nie zasypiam tak szybko jak w pierwszych miesiacach ale wiecie o co kaman.. no ale trudno, samo sie nie zrobi...
tak wiec z tego wszystkiego wezme sie chyba za porzadki w szafie.
MonikaDM jestem w podobnej sytuacji, tylko ze ja zaraz po szkole przyjechalam do mojego J i mialam calkiem spoko prace ale musialam zrezygnowac bo praca jest za ciezka. Chodzisz na kurs? a tak w ogole to w jakim miescie jestes??