*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Kawa wrote:To dodaj sobie tak odemnie dużo bitej śmietany i łyżkę lodów jak masz! :*
ja akurat kawy nie pilam nigdy, nie smakowala mi i wogole- mąż probowal mnie nauczyc i zacząl od late machiato zeby byla slabiutka to moze mi zasmakuje.
Na wakacjach w stanach rok temu za to nauczylam sie pic kawe; czarne americano z syropami smakowymi i z kubkow to go.
Teraz w weekend czasami sie napije ale wlasnie taka sama- czarne americano z syropem i w kubku to go:) nic innego mi nie smakuje. Z filizanki masakra, ze stacji benzynowej pycha, a ze sturbucksa z syr migdalowym niebo w gebie- dla mnie ideal kawy:).
wiec poprostu dla mnie idealna mocna czarna:) kto by sie spodziewał
ale powiem Ci ze jak napisalas o tej bitej smietanie to mam ochote na kakao z bita smietanąchyba sobie zrobie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 15:23
Kawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ojj.. dziewczyny widzę, że dziś obżarstwa. ;p Ja dziś słodkie i winogrona.
Boje się na wagę stanąć.
Ale na obiad zjem coś zdrowego. Mąż od wczoraj próbuje kupić boczniaki bo twierdzi, że powinnam je jeść ciąży to może na obiad dziś zrobi. -
Ewelina88 wrote:Tzn ja ogólnie z wyglądu się nie nadaję. ;p Wyglądam jak 16 letni kurdupel.
I w sumie nie wiem czy do końca teraz chciałabym iść. A mąż oprócz argumentów typu: Nie będzie Cię w nocy, będziesz musiała jeździć na niebezpieczne interwencje dodał: Kochanie a jak ktoś tam na Ciebie na krzyczy lub jak Cię opluję. Tak mnie tym rozbawił, że przemyślałam wszystkie za i przeciw i nie wiem czy dałabym radę bo pewnie każda interwencję przeżywałabym w domu, dlatego mąż mi powiedział, że jest na nie. Nie powiedział, że kategorycznie mi zabrania ale wyraził swoje zdanie.
A co do drogi życiowej, tak najbardziej na świecie marzy mi się mała kwiaciarnia i może uda mi się na macierzyńskim wprowadzić w życie moje marzenie.
Ha.ha.ja tez do wysokich nie naleze 162 cm i tez kurdupel jestem przy mezu 182 cm
Wiem wlasniemze ograniczenia wzrostowe sa od 163 czy jakos tak przyjmuja tak bylo b.dawno temu jak sama interesowalam sie zawodem policjantki
Kwiaciarnia? Przypominaja mi sie czasy sklepikow, kwiaciarni w ktorych czekalo sie w kolejce i wachalo wachalo,najbardziej lubie zapach frezji, ktorych bukiet od najmlodszych lat dostawalam od Chrzestnego na urodziny
Spelnienia marzeń o swojej kwiaciarni Ci życzę. Bukiety obecne to dzieła,sztukiEwelina88 lubi tę wiadomość
-
Dzięki polaola.
Mam nadzieję, że się spełnią. A tym czasem zamykam na chwilę interes i lecę pod telegraf po hot doga bo przecież zaraz zwariuję. Mam nadzieję, że jeszcze będą bo nie mam innej opcji, żeby gdzieś kupić. ;p
jonka91, polaola lubią tę wiadomość