*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... wrote:Gwiazdeczka specjalnie dla Ciebie http://demotywatory.pl/1259529/Dzizas-krajst-kobieto
Wszystko bedzie dobrze tym razem! i tylko takie mysli.
Ag Jak dobrze, że jesteś na tym forum. HAHA padłam... dzięki już mi lepiejAg... lubi tę wiadomość
-
A tak na serio to tez czasem tak mam, moze nie o porodzie jeszczeale o innych sprawach tez, budze sie w nocy i mysle niepotrzebnie
Co do badan ja wiem ze jak sie stresuje to z reguly jest dobrze ( i dotyczy to wszystkiego: egzaminow, rozmow, nawet wizyt u weterynarza z kotem) gorzej jak jestem spokojna wtedy boje sie rozczarowania i zlych wiadomosci. dlatego gdzies tam przed kazdym badaniem licze na maly stresik, jesli sie pojawia jestem jakos o dziwo spokojniejsza. I zrozum tu kobiete:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 11:23
-
gwiazdeczko współczuję takich lęków. Ja takie myśli odsuwam w najdalsze zakamarki swojej świadomości. Za dużo spraw mi się w życiu posypało i tylko pozytywnym myśleniem jakoś funkcjonowałam. Troszkę racjonalizuję swój optymizm, ale do pesymizmu nie dopuszczam
Wiadomo, czasem zdarzy się gorszy dzień...
-
Cześć dziewczyny! Jestem w 15tc, termin na 26stycznia. Dziś dowiedziałam się o tej stronie, a że mam teraz mnóstwo wolnego czasu, od razu założyłam kalendarz
nie czytałam jeszcze Waszego wątku, ale zaraz to nadrobię żeby nie powtarzać się z jakimiś pytaniami. Podpowiecie jak dodać suwaczek?
Pozdrawiam ciepło
Paula44, Ewelina88, Monifah, jonka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania_29 wrote:Chodzi Ci o taki wąski pasek materiału z gumką, który się kończy pod pępkiem? Właśnie je ubrałam, bo mam jedną taką parę i są ok, chociaż takie z wysokim pasem będą na pewno lepiej się trzymać brzucha
Tak o taki typ mi chodzi, w H&M są jeszcze tak zrobione że szerokość tego pasa zmniejsza się przy pępku (schodzi się ten pas z dwóch stron i nakłada się na siebie, a do tego jest węższy więc zostaje takie wycięcie pod pępkiem).
W każdym razie zastanawiałam się czy takie też są ok, pewnie na lato nawet lepsze, ale na jesień i w zimie będzie fajniej mieć otulony brzuchol(już wtedy nie brzusio
)
-
K_niecierpliwaMama wrote:Cześć dziewczyny! Jestem w 15tc, termin na 26stycznia. Dziś dowiedziałam się o tej stronie, a że mam teraz mnóstwo wolnego czasu, od razu założyłam kalendarz
nie czytałam jeszcze Waszego wątku, ale zaraz to nadrobię żeby nie powtarzać się z jakimiś pytaniami. Podpowiecie jak dodać suwaczek?
Pozdrawiam ciepło
od razu informujemy ze forum jest uzalezniajace i po "nadrobieniu" 452 stron mozemy ci sie wydac nienormalne ale tak naprawde wszystkie jestesmy super:)
dopisz się do listy https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-mIMcrIXgSS7qhF8IA3Tmu0ifEq2xIXV_X9Xwe5oggM/edit#gid=0
a suwaczek robi się na stronie https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html pozniej wchodzisz w swoje ustawienia spolecznosciowe i wklejasz w podpis linka:)
Gwiazdeczka27, Paula44, K_niecierpliwaMama, jonka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyK_niecierpliwaMama wrote:Cześć dziewczyny! Jestem w 15tc, termin na 26stycznia. Dziś dowiedziałam się o tej stronie, a że mam teraz mnóstwo wolnego czasu, od razu założyłam kalendarz
Pozdrawiam ciepło
Niecierpliwa Mamo - może nie nadrabiaj wszystkiego bo mogłabyś skończyć w III trymestrze
Myślę że możesz śmiało pytać o wszystko
Zapraszamy do dopisania się do naszej listy: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-mIMcrIXgSS7qhF8IA3Tmu0ifEq2xIXV_X9Xwe5oggM/edit#gid=0
Tylko nie poprzez Internet Explorera bo podobno nie działa.
ania_29, Gwiazdeczka27, Ewelina88, jonka91, Sarnaa lubią tę wiadomość
-
Maud11 wrote:Tak o taki typ mi chodzi, w H&M są jeszcze tak zrobione że szerokość tego pasa zmniejsza się przy pępku (schodzi się ten pas z dwóch stron i nakłada się na siebie, a do tego jest węższy więc zostaje takie wycięcie pod pępkiem).
W każdym razie zastanawiałam się czy takie też są ok, pewnie na lato nawet lepsze, ale na jesień i w zimie będzie fajniej mieć otulony brzuchol(już wtedy nie brzusio
)
Najfajniejsze spodnie jakie teraz mam do szmateksowe rurki. Nie są ciążowe, ale dość elastyczne i w pasie w sam razMożna ubrać do nich krótszą bluzkę, bo niestety do typowo ciążowych spodni muszę mieć dłuższą tunikę
Maud11 lubi tę wiadomość
-
MartaKD wrote:Przypomina mi jakiś amulet,a ja wyjątkowo stronię od takich rzeczy.ale faktycznie dość ładne:)
w tym linku jakies brzydkie takie, ja mam srebrny ze stopkami i jest uroczy wg mnie:)
ale nie kazdy musi lubiec takie rzeczy- ja np nie znosze bransoletek i wiszacych kolczykow, za to wisiory uwielbiam:DWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 12:05
-
nick nieaktualnyMarta we Włoszech mówią na to "dźwięki aniołków", żaden tam amulet, ja mam srebrny wisior i srebrną kuleczkę z dzwonkiem w środku....i dzwoni delikatnie obijając się o brzuszek....hehehe również stronię od amuletów, a to łada biżuteria dla ciężarówek hehehe...nie każdy wie co to jest....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 12:14
MartaKD lubi tę wiadomość
-
Wiecie co.w dzień,kiedy dowiedziałam się o obumarłej ciąży przyszła do mnie kolezanka i powiedziała,ze mam powynosić z pokoju wszystkie dziwne rzeczy,ze one sa przyczyna moich niepowodzeń.a że dużo podróżowałam,to dużo rzeczy typu piramidy, bożki, itp.w pokoju miałam.Mój tata zresztą mówił to samo.Powynosiłam wszystko i póki co stronię od tego typu bajerów.
Malenq, Maud11 lubią tę wiadomość
-
MartaKD wrote:Wiecie co.w dzień,kiedy dowiedziałam się o obumarłej ciąży przyszła do mnie kolezanka i powiedziała,ze mam powynosić z pokoju wszystkie dziwne rzeczy,ze one sa przyczyna moich niepowodzeń.a że dużo podróżowałam,to dużo rzeczy typu piramidy, bożki, itp.w pokoju miałam.Mój tata zresztą mówił to samo.Powynosiłam wszystko i póki co stronię od tego typu bajerów.
a to dziwne dopiero. Ja tam w zadne amulety, maski i nic takiego nie wierze, jak mam jakąś figurke to jest ona dla mnie tylko figurką i nie przypisuje jej zadnych mocy bo bym zeschizowala. ale mam przyjaciolki ktore mają rozne bziki w tym temacie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 12:13
-
Malenq wrote:
sliczny masz Malenq- taki subtelny:)Malenq lubi tę wiadomość