X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Gwiazdeczka specjalnie dla Ciebie http://demotywatory.pl/1259529/Dzizas-krajst-kobieto

Wszystko bedzie dobrze tym razem! i tylko takie mysli.

Ag Jak dobrze, że jesteś na tym forum. HAHA padłam... dzięki już mi lepiej :D

Ag... lubi tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na serio to tez czasem tak mam, moze nie o porodzie jeszczeale o innych sprawach tez, budze sie w nocy i mysle niepotrzebnie
    Co do badan ja wiem ze jak sie stresuje to z reguly jest dobrze ( i dotyczy to wszystkiego: egzaminow, rozmow, nawet wizyt u weterynarza z kotem) gorzej jak jestem spokojna wtedy boje sie rozczarowania i zlych wiadomosci. dlatego gdzies tam przed kazdym badaniem licze na maly stresik, jesli sie pojawia jestem jakos o dziwo spokojniejsza. I zrozum tu kobiete:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 11:23

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gwiazdeczko współczuję takich lęków. Ja takie myśli odsuwam w najdalsze zakamarki swojej świadomości. Za dużo spraw mi się w życiu posypało i tylko pozytywnym myśleniem jakoś funkcjonowałam. Troszkę racjonalizuję swój optymizm, ale do pesymizmu nie dopuszczam ;) Wiadomo, czasem zdarzy się gorszy dzień...

201501145565.png
  • K_niecierpliwaMama Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Jestem w 15tc, termin na 26stycznia. Dziś dowiedziałam się o tej stronie, a że mam teraz mnóstwo wolnego czasu, od razu założyłam kalendarz ;) nie czytałam jeszcze Waszego wątku, ale zaraz to nadrobię żeby nie powtarzać się z jakimiś pytaniami. Podpowiecie jak dodać suwaczek? :) Pozdrawiam ciepło

Paula44, Ewelina88, Monifah, jonka91 lubią tę wiadomość

ou9mp2.png
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane, miłego dzionka i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!! <3

Fucina, Fucina, Malenq lubią tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Chodzi Ci o taki wąski pasek materiału z gumką, który się kończy pod pępkiem? Właśnie je ubrałam, bo mam jedną taką parę i są ok, chociaż takie z wysokim pasem będą na pewno lepiej się trzymać brzucha :)

Tak o taki typ mi chodzi, w H&M są jeszcze tak zrobione że szerokość tego pasa zmniejsza się przy pępku (schodzi się ten pas z dwóch stron i nakłada się na siebie, a do tego jest węższy więc zostaje takie wycięcie pod pępkiem).

W każdym razie zastanawiałam się czy takie też są ok, pewnie na lato nawet lepsze, ale na jesień i w zimie będzie fajniej mieć otulony brzuchol :) (już wtedy nie brzusio ;))

• Ag... Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_niecierpliwaMama wrote:
    Cześć dziewczyny! Jestem w 15tc, termin na 26stycznia. Dziś dowiedziałam się o tej stronie, a że mam teraz mnóstwo wolnego czasu, od razu założyłam kalendarz ;) nie czytałam jeszcze Waszego wątku, ale zaraz to nadrobię żeby nie powtarzać się z jakimiś pytaniami. Podpowiecie jak dodać suwaczek? :) Pozdrawiam ciepło
    Witamy :) od razu informujemy ze forum jest uzalezniajace i po "nadrobieniu" 452 stron mozemy ci sie wydac nienormalne ale tak naprawde wszystkie jestesmy super:)
    dopisz się do listy https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-mIMcrIXgSS7qhF8IA3Tmu0ifEq2xIXV_X9Xwe5oggM/edit#gid=0

a suwaczek robi się na stronie https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html pozniej wchodzisz w swoje ustawienia spolecznosciowe i wklejasz w podpis linka:)

Gwiazdeczka27, Paula44, K_niecierpliwaMama, jonka91 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K_niecierpliwaMama wrote:

Niecierpliwa Mamo - może nie nadrabiaj wszystkiego bo mogłabyś skończyć w III trymestrze :D
    Myślę że możesz śmiało pytać o wszystko :)

Zapraszamy do dopisania się do naszej listy: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-mIMcrIXgSS7qhF8IA3Tmu0ifEq2xIXV_X9Xwe5oggM/edit#gid=0
    Tylko nie poprzez Internet Explorera bo podobno nie działa.

ania_29, Gwiazdeczka27, Ewelina88, jonka91, Sarnaa lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a do czego sluza te pasy ciazowe, wiecie moze?
    w H&M widzialam i na allegro.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 11:43

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maud11 wrote:
    Tak o taki typ mi chodzi, w H&M są jeszcze tak zrobione że szerokość tego pasa zmniejsza się przy pępku (schodzi się ten pas z dwóch stron i nakłada się na siebie, a do tego jest węższy więc zostaje takie wycięcie pod pępkiem).

W każdym razie zastanawiałam się czy takie też są ok, pewnie na lato nawet lepsze, ale na jesień i w zimie będzie fajniej mieć otulony brzuchol :) (już wtedy nie brzusio ;))
    Tak jak mówisz. Na teraz są ok. Jeszcze miesiąc temu mi spadały a teraz właśnie całkiem dobrze trzymają się brzucha. Za to przy dużym brzuchu ich sobie nie wyobrażam. Zdecydowanie wolę te zachodzące na cały bębenek, tylko minusem jest grzanie kolejnej partii ciała :)
    Najfajniejsze spodnie jakie teraz mam do szmateksowe rurki. Nie są ciążowe, ale dość elastyczne i w pasie w sam raz :) Można ubrać do nich krótszą bluzkę, bo niestety do typowo ciążowych spodni muszę mieć dłuższą tunikę :)

Maud11 lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    Gwiazdeczka specjalnie dla Ciebie http://demotywatory.pl/1259529/Dzizas-krajst-kobieto

Wszystko bedzie dobrze tym razem! i tylko takie mysli.

Świetne! :D :D :D

201501145565.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    mam detektor:D ale nie uruchamiam dopoki maz nie wroci z pracy:D
    dostaam tez Bola Ball- dzwonie jak rasowa szwajcarska krowa:D

a do czego te kulki służą?

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    a do czego te kulki służą?

https://dzidziusiowo.pl/ciaza-i-porod/ciaza/682-bola-wisiorek-dla-przyszej-mamy , no i fajnie wygląda:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 11:57

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przypomina mi jakiś amulet,a ja wyjątkowo stronię od takich rzeczy.ale faktycznie dość ładne:)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Przypomina mi jakiś amulet,a ja wyjątkowo stronię od takich rzeczy.ale faktycznie dość ładne:)

w tym linku jakies brzydkie takie, ja mam srebrny ze stopkami i jest uroczy wg mnie:)
    ale nie kazdy musi lubiec takie rzeczy- ja np nie znosze bransoletek i wiszacych kolczykow, za to wisiory uwielbiam:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 12:05

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta we Włoszech mówią na to "dźwięki aniołków", żaden tam amulet, ja mam srebrny wisior i srebrną kuleczkę z dzwonkiem w środku....i dzwoni delikatnie obijając się o brzuszek....hehehe również stronię od amuletów, a to łada biżuteria dla ciężarówek hehehe...nie każdy wie co to jest....;)

5364ab2e5eade3demed.jpg

5fa59e69eea680c5med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 12:14

MartaKD lubi tę wiadomość

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co.w dzień,kiedy dowiedziałam się o obumarłej ciąży przyszła do mnie kolezanka i powiedziała,ze mam powynosić z pokoju wszystkie dziwne rzeczy,ze one sa przyczyna moich niepowodzeń.a że dużo podróżowałam,to dużo rzeczy typu piramidy, bożki, itp.w pokoju miałam.Mój tata zresztą mówił to samo.Powynosiłam wszystko i póki co stronię od tego typu bajerów.

Malenq, Maud11 lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Wiecie co.w dzień,kiedy dowiedziałam się o obumarłej ciąży przyszła do mnie kolezanka i powiedziała,ze mam powynosić z pokoju wszystkie dziwne rzeczy,ze one sa przyczyna moich niepowodzeń.a że dużo podróżowałam,to dużo rzeczy typu piramidy, bożki, itp.w pokoju miałam.Mój tata zresztą mówił to samo.Powynosiłam wszystko i póki co stronię od tego typu bajerów.

a to dziwne dopiero. Ja tam w zadne amulety, maski i nic takiego nie wierze, jak mam jakąś figurke to jest ona dla mnie tylko figurką i nie przypisuje jej zadnych mocy bo bym zeschizowala. ale mam przyjaciolki ktore mają rozne bziki w tym temacie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 12:13

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja kicia postanowiła wejść do kuwetki z białą farbą do drewna i zrobić mi piękną ścieżkę na podłodze w kocie łapki. Ehhh... stracić ją na chwilę z pola widzenia... ;)

Paula44, jonka91, szpilka lubią tę wiadomość

201501145565.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Marta we Włoszech mówią na to "dźwięki aniołków", żaden tam amulet, ja mam srebrny wisior i srebrną kuleczkę z dzwonkiem w środku....i dzwoni delikatnie obijając się o brzuszek....hehehe również stronię od amuletów, a to łada biżuteria dla ciężarówek hehehe...nie każdy wie co to jest....;)

5364ab2e5eade3demed.jpg

sliczny masz Malenq- taki subtelny:)

Malenq lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
‹‹ 436 437 438 439 440 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ