*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
proszę jeansy ciążowe
http://allegro.pl/super-jeansy-ciazowe-mea-wygodne-i-modne-r-m-i4444792701.html
http://allegro.pl/jeansy-rurki-ciazowe-z-regulacja-tu-roz-40-l-i4448122884.html
http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-jeans-rurki-4-kol-rozm-m-i4449564437.html
te drugie są rozciągliwe ale fajne, ja mam takie ale krótkie na lato- suuuper wygodne, o takie
http://allegro.pl/spodenki-ciazowe-jeans-rozm-m-i4454218754.html
Może się komuś przydadzą te linkiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 10:50
Maud11, Paula44 lubią tę wiadomość
-
na allegro kupiłam fajne rurki ciążowe z przesyłką za ok 52zł, wymiary są podane, można dopasować sobie który będzie ok
Wiki jedź ostrożnie, uważaj na siebie, wszystko będzie dobrze! jeździsz do tego samego miasta co i ja, tylko ja mam trochę bliżej:)
MartaKD współczuję przejść, ja jestem po dwóch stratach również, życzę Ci żeby tym razem wszystko było ok!Maud11, MartaKD, Wiki81 lubią tę wiadomość
-
mam detektor:D ale nie uruchamiam dopoki maz nie wroci z pracy:D
dostaam tez Bola Ball- dzwonie jak rasowa szwajcarska krowa:DWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 10:51
Paula44, Malenq, Maud11, neharika, Fucina, M4DZI4, Agus89, jonka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg... wrote:zalando, asos tez mają i nie jestem pewna czy na stronie smyka nie ma ciazowych ubran tez.
Maud moze mamy te same:), granatowe jeansy 79,90?
widziałam, że są też takie z pasem "na zakładkę", takim nie zakrywającym całego brzucha, tylko jakby podtrzymującym. Nie wiem jak takie się nosi, ma może któraś z Was?
Ag... wrote:mam detektor:D ale nie uruchamiam dopoki maz nie wroci z pracy:DI też będę testować z mężem później. Nie mogę się doczekać. Dobrze że w pracy jestem bo na pewno bym nie wytrzymała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 10:57
Ag... lubi tę wiadomość
-
ania_29- z tego co mi wiadomo to czepiają się głównie firm, założonych głównie po to, żeby kasę wyciagnąć, np takie co jeszcze im NIP nie przyszedł, a już na L4 idą. Ja jestem dobrej myśli w sierpniu płacę pierwszą składkę, trochę nas to szarpnie, ale mam nadzieję, że dzięki temu uda mi się utrzymać biznes...bo jednak będę musiała zatrudnić pracownika( mam sklepik), opłacić mu ZUS-y i czynsz za lokal.
A wracając do wszelkich obaw, to ja na szczęście nie mam takich doświadczeń jak niektóre z Was, jest to moja pierwsza ciąża, w którą udało się zajść po 3 miesiącach starańJednak jak zawsze na początku bałam się, że może coś pójść nie tak( za dużo czytałam info w sieci). Jednak z każdą kolejną wizytą tylko się utwierdzam w przekonaniu, że wszystko będzie dobrze i tak też staram się na co dzień myśleć, to na prawdę pomaga, a badania tylko to potwierdzają
Dziewczyny głowy do góry, myśleć pozytywnie!!! Będzie dobrze, w końcu jak to mówi mój mąż:"przecież to Nasze dzieci"
jonka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFucina wrote:Witam Was dziewczyny w ten chłodniejszy dzień. Kiepską noc miałam, dziwne sny przed tą wizytą... Jakoś dziś się boję i źle mi z tym...
Pozdrawiam
Fucina, oddychaj głęboko!
Wiem że łatwo się mówi, ja tak samo w dzień wizyty nie mogę o niczym innym myśleć i się boję, i serce mi wali...
Pop prostu oddychaj głęboko, postaraj się myśleć pozytywnie.
A zobaczysz że po wizycie będziesz fruwać ze szczęścia i niepotrzebne były nerwyFucina lubi tę wiadomość
-
Fucina wrote:Witam Was dziewczyny w ten chłodniejszy dzień. Kiepską noc miałam, dziwne sny przed tą wizytą... Jakoś dziś się boję i źle mi z tym...
Pozdrawiam
Fucina, Gwiazdeczka27, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Maud11 wrote:Ag no ja w tym momencie też odebrałam detektor w pracy
I też będę testować z mężem później. Nie mogę się doczekać. Dobrze że w pracy jestem bo na pewno bym nie wytrzymała
spoko, mnie nie ciągnie do detektora, schowalam do szafki bo jak lezal na stole to tak spoglądał i mowil "otworz mnie"Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 11:06
Fucina, Maud11, jonka91 lubią tę wiadomość
-
Maud11 wrote:Fucina, oddychaj głęboko!
Wiem że łatwo się mówi, ja tak samo w dzień wizyty nie mogę o niczym innym myśleć i się boję, i serce mi wali...
Pop prostu oddychaj głęboko, postaraj się myśleć pozytywnie.
A zobaczysz że po wizycie będziesz fruwać ze szczęścia i niepotrzebne były nerwyKochane jesteście!
Ag..., Maud11, jonka91 lubią tę wiadomość
-
bluegirl cieszy mnie Twój optymizm, ja jednak staram się być bardzo pokorna, ja również w pierwszej ciąży byłam szczęśliwa, na badanie szłam z uczuciem wewnętrznego spokoju oraz pewności, że wszystko będzie dobrze, modliłam się każdej nocy do Boga o zdrowie dla mojego dziecka ale niestety Bóg mnie nie wysłuchał, i ciąża skończyła się tragicznie w 21 tygodniu. Ale wiary w Boga mimo wszystko nie straciłam. Teraz każde badanie jest obarczone u mnie wielkim strachem i mimo , że jak na razie wszystko jest w jak najlepszym porządku to i tak do puki nie urodzę zdrowego dziecka pewnie nie pozbędę się tego lęku, czasami tez boje się, że będę przewrażliwiona na punkcie swojego dziecka co też nie jest zdrowe i tylko szkodzi dziecku.
Nie wiem jak Wy ale czasami wieczorem zaczynam odczuwać właśnie też lęk przed porodem, przed tym czy sprawdzę się jako mama, przed tym że nasze życie zmieni się na zawsze i tym wszystkim co jest niepewne i nieznane przed nami ...
Kurcze ktoś powinien wziąć kubeł zimnej wody i mnie nim oblać, trzy razy dać mi z plaska po polikach mówiąc "weź dziewczyno ogarnij się, będzie dobrze!"MonikaDM, agnb6 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGwiazdeczka27 "Nie wiem jak Wy ale czasami wieczorem zaczynam odczuwać właśnie też lęk przed porodem, przed tym czy sprawdzę się jako mama, przed tym że nasze życie zmieni się na zawsze i tym wszystkim co jest niepewne i nieznane przed nami ...
Kurcze ktoś powinien wziąć kubeł zimnej wody i mnie nim oblać, trzy razy dać mi z plaska po polikach mówiąc "weź dziewczyno ogarnij się, będzie dobrze!":
Mam takie same lęki, ale nie chcę PLASKACZy....to chyba normalne, że zaczynamy się stresować, przejmować i martwić...ciąża i dziecko są coraz bardziej realistyczne, namacalne....
przez takie lęki to w nocy mam duże problemy z wysypianiem się....MonikaDM lubi tę wiadomość
-
No i dlatego ja w nocy często zasnąć nie mogę, budzę się o 03 lub 04 i myśli same mnie nękają..
To jak teraz tak mam to co będzie tydzień przed porodem...
W poniedziałek wyjeżdżamy ze znajomymi na 2 tygodnie to będę miała czas na relaks, wypoczynek i postaram się nie myśleć o tym wszystkim.Malenq, bluegirl89 lubią tę wiadomość
-
Maud11 wrote:widziałam, że są też takie z pasem "na zakładkę", takim nie zakrywającym całego brzucha, tylko jakby podtrzymującym. Nie wiem jak takie się nosi, ma może któraś z Was?
Maud11 lubi tę wiadomość