*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobry
Wy tu o detektorach a mi Bąbelek wczoraj dał popalić, tak często się odzywał, PUK PUK! może to dlatego że spałam na brzuchu bo tak mi najlepiej się zasypia, później się przekręcam
Co do składek w ZUS najlepiej skontaktuj się z Biurem Rachunkowości które prowadzi Ci interestak dla pewności.
U mnie dziś przyjemny chłodek, póki co więc otwieram okna w całym domu -
MartaKD wrote:Wiki,a wiesz, ja leczyłam się u immunologa w Łodzi i on stwierdził,że konflikt serologiczny to jakieś sredniowiecze i już tego nie leczą.ale jednak immunoglobuline podają.i badz to mądrym!
Niezgodność serologiczną mam z mężem, ale w tej ciąży jeszcze lekarz nic nie mówił, że mamy tu konflikt. Ja mam konflikt płytkowy (małopłytkowość HPA 1A)www.styczniowki2015.phorum.pl -
magdalenka wrote:Dziewczyny tak szybko piszecie, od wczoraj miałam mase czytania.
Rozmawiałyście o lekarzach. Ja chodzę na NFZ, ale zmieniam lekarza (już byłam na jeden wizycie) i też będę chodziła do niego na NFZ, z tym że kolejna wizyta 14.08 idę prywatnie i zastanawiam się czy zrobi mi juz połówkowe bo to będzie dokładnie 18 1 dzień tydzień...bo generalnie idę po zwolnienie. Od kiedy można robić połówkowe?www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiki81 wrote:Połówkowe 18-22 a póżniej 28-32
Wiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaKD wrote:Wiki,a wiesz, ja leczyłam się u immunologa w Łodzi i on stwierdził,że konflikt serologiczny to jakieś sredniowiecze i już tego nie leczą.ale jednak immunoglobuline podają.i badz to mądrym!
Moja gin tłumaczyła mi że jeśli będę mieć z mężem różną gr krwi (czyli konflikt) to po porodzie dostanę immunoglobulinę, by w kolejnej ciąży on nie wystąpił (bo może ale nie musi i podają na wszelki wypadek).
Przykro mi z powodu poronień sama jedno wcześniej przeszłam, rok tem i teraz kolejny dramat jaki miałam to w maju miałam plamienia, pojechałam na IP a tam gin stwierdził ciążę pozamaciczną i dostałam skierowanie na usunięcie.. Przepłakałam tydzień, ale wzięłam się w garść poszłam pryw na wizytę i okazało się że jest idealnie osadzona. Gdyby nie to że zachowałam zimną krew nie nosiłabym obecnie maluszka.Wiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg... wrote:nawet nie wiedzialam ze jest takie badanie- robie to co mi przepisuje.
mysle tylko ze zrobie dodatkowo to na ten konflikt skoro do 20 tyg jest za free w tej akcji.
Ag jak będziesz robić w Krakowie to pobierają krew tylko w dwóch punktach Diagnostyki - na Życzkowskiego i Stojałowskiego.
Ja oddawałam we wtorekAg... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdalenka wrote:Lecę na miasto, zrobić zakupki i przy okazji wstąpię do CCC...a co tam.
Tylko nigdzie nie mogę dostać spodni ciążowych z gumką, teraz pół biedy bo lato, ale zimą nie wiem co będę nosić, póki co kupuję ciągle leginsy o rozmiar większe. -
magdalenka wrote:Lecę na miasto, zrobić zakupki i przy okazji wstąpię do CCC...a co tam.
Tylko nigdzie nie mogę dostać spodni ciążowych z gumką, teraz pół biedy bo lato, ale zimą nie wiem co będę nosić, póki co kupuję ciągle leginsy o rozmiar większe.Kawa, Sarnaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdalenka wrote:Lecę na miasto, zrobić zakupki i przy okazji wstąpię do CCC...a co tam.
Tylko nigdzie nie mogę dostać spodni ciążowych z gumką, teraz pół biedy bo lato, ale zimą nie wiem co będę nosić, póki co kupuję ciągle leginsy o rozmiar większe.
Magdalenka, ja kupiłam ostatnio w H&M spodnie ciążowe (już drugie), co prawda już nie na wyprzedaży ale za 79,90 zł
Wygoda dla brzusia jest ogromna!