*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ag... wrote:a to dziwne dopiero. Ja tam w zadne amulety, maski i nic takiego nie wierze, jak mam jakąś figurke to jest ona dla mnie tylko figurką i nie przypisuje jej zadnych mocy bo bym zeschizowala. ale mam przyjaciolki ktore mają rozne bziki w tym temacie:)
dla mnie to też były tylko pamiątki z podróży,ale wolałam pochować je głęboko.Ag... lubi tę wiadomość
-
ania_29 wrote:Moja kicia postanowiła wejść do kuwetki z białą farbą do drewna i zrobić mi piękną ścieżkę na podłodze w kocie łapki. Ehhh... stracić ją na chwilę z pola widzenia...
ty wez tego kota, niech ci zrobi wzorek na scianie jak taki malarz z niego:)Malenq, ania_29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg.... dziękuję....ja ogólnie nie nosiłam nigdy biżuterii, ani pierścionków, ani kolczyków, jakoś tak mi nie pasowało...ale taki wisiorek może być, tym bardziej, że z każdym tygodniem coraz bardziej "odbija" się od brzuszka jak chodzę heheheh
w PL nie ma tej tradycji, więc większość kobitek widzi biżuterięMartaKD lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaKD wrote:zmiana tematu,co sądzicie o wózkach Teutonia? warte swojej ceny czy przesada? u mnie w mieście jest fabryka tych wózków i się tak zastanawiam dopiero czy kupić.
hehehehe
ale chętnie się o nim coś więcej dowiem:) -
MartaKD wrote:dla mnie to też były tylko pamiątki z podróży,ale wolałam pochować je głęboko.
wiesz co? jak tak mysle sobie teraz to z Indii dostalismy takiego slonia wyrzezbionego z jednego kawalka drewna ktory w brzuchu mial 2 malego slonika- bardzo fajnie to wygladalo i mowie ze dam to do sypialni bo nawet pasuje a ze to takie " ciążowe" bylo dla mnie to postawilam. No i jakos sie pozniej udalo ale mysle ze to raczej zasluga Clostibegytu, dupka i HSG jednaK:D
swoja droga w grudniu mielismy leciec do Indii na wesele do tego kolegi no ale niestety nie polece. nie w grudniu:DEwelina88 lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:wiesz co? jak tak mysle sobie teraz to z Indii dostalismy takiego slonia wyrzezbionego z jednego kawalka drewna ktory w brzuchu mial 2 malego slonika- bardzo fajnie to wygladalo i mowie ze dam to do sypialni bo nawet pasuje a ze to takie " ciążowe" bylo dla mnie to postawilam. No i jakos sie pozniej udalo ale mysle ze to raczej zasluga Clostibegytu, dupka i HSG jednaK:D
swoja droga w grudniu mielismy leciec do Indii na wesele do tego kolegi no ale niestety nie polece. nie w grudniu:D
Ja w poprzedniej ciąży leciałam samolotem.Poroniłam.Pewnie nie przez samolot,ale teraz boję się nawet jechac dalej samochodem.Tym bardziej,że mam tendencję do zakrzepicy. -
ładne te wozki, nie znam nie slyszalam ale calkiem spoko wygladają. musisz sie przymierzyc bo np dla mnie takie sa za "duze" albo ja za mala do nich a taka mi sie wymarzona emmaljunga podobala.
no ale juz mam emmaljunge tylko model dostosowany do kurduplowych mam:) -
Ag... wrote:ładne te wozki, nie znam nie slyszalam ale calkiem spoko wygladają. musisz sie przymierzyc bo np dla mnie takie sa za "duze" albo ja za mala do nich a taka mi sie wymarzona emmaljunga podobala.
no ale juz mam emmaljunge tylko model dostosowany do kurduplowych mam:) -
MartaKD wrote:Ja w poprzedniej ciąży leciałam samolotem.Poroniłam.Pewnie nie przez samolot,ale teraz boję się nawet jechac dalej samochodem.Tym bardziej,że mam tendencję do zakrzepicy.
ja latam do Szwajcarii- gin mi mowil ze 2h lot po europie spoko ( gorzej bylo jak jechalam tu 10h autem- ze to bylo gorsze niz samolot), za ocean nie poleca wlasnie z powodu zakrzepicy. ja spaceruje sobie i jest ok.
no ale indie to syf kiła i malaria wiec nie na podroz w ciązy:)
-
nick nieaktualnyhehehe no właśnie Marta dobre pytanie: co może je wyróżniać?
popatrzyłam na ich stronie i opis wózków nie różni się niczym specjalnym...ale to by było trzeba podotykać wózek, popatrzeć łatwość skałdania itp. a może chodzi tylko o markę?Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:hehehe no właśnie Marta dobre pytanie: co może je wyróżniać?
popatrzyłam na ich stronie i opis wózków nie różni się niczym specjalnym...ale to by było trzeba podotykać wózek, popatrzeć łatwość skałdania itp. a może chodzi tylko o markę?
dokladnie- w internecie to wszystko moze cudownie wyglądac:D
Marta, ale jesli mowisz ze masz blisko to jak rzucisz okiem na zywo to daj znac, z pewnoscia wielu dziewczynom pomoze opinia kgos kto widzial i dotykal:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 12:29
Malenq lubi tę wiadomość
-
magdalenka wrote:U mnie w c&a nie ma działu ciążowego, chociaż w internecie jest, w h&m jeszcze nie pytałam...a przez internet jakos się boję, ja muszę dotkać i przymierzyć
Ja już chyba nie mogę dalej wychodzić, już wcześniej miałam takie napady duszkości i słabo mi się robiło ale to sporadycznie, a od jakiegos tygodnia dłuższe wyjście na miasto kończy się tym, że muszę co jakiś czas przysiąść na ławeczce, jeszcze głupia poszłam na zakupy, 2 litry napojów, kilogram ziemniaków...jak mąż się dowie będzie krzyczał że tyle noszę.
musi byc ten pierwszy raz- zakupy Online sa spoko:) masz nowiutkie niemierzone rzeczy, ktore zawsze mozna oddac w butiku:)
ja tez sie dlugo nie moglam przemoc- a teraz wole to niz galerie.
i dobrze niech cie okrzyczy:) napoje? ziemniaki? kobieto oszczedzaj sie:) jeszcze sie nadźwigasz w zyciu:) -
Cześć mamuśki. A ja dziś mam ciężki dzień. Głowa pęka, upał straszny, mdli mnie i co chwila oczy same mi się zamykają. Koszmar. Do tego wszystkiego wsaję rano, idę do wc, robię siku a tu jakieś resztki wody w toalecie. Odkręcam kran a tu ani kropli. I jak się tu wyszykować do pracy? Dobrze, że w czajniku trochę było to rozdzieliłam na psa, męża i siebie. Ale prysznic i mycie głowy odpadło mi. Dobrze, że mąż ma pracę obok bloku to jak szłam do swojej poleciałam znowu na siku. A nawet żadnego info nie było, że ma nie być. Jak wrócę i jej nadal nie będzie to zadzwonię do spółdzielni bo jak tak można bez ostrzeżenia? Okropny ten dzień............
-
Kochane, pisałyście o jakimś badaniu, które robią w Krakowie za free do 20 tc, jak to się nazywa tzn co trzeba powiedzieć
?
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016