X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    a to dziwne dopiero. Ja tam w zadne amulety, maski i nic takiego nie wierze, jak mam jakąś figurke to jest ona dla mnie tylko figurką i nie przypisuje jej zadnych mocy bo bym zeschizowala. ale mam przyjaciolki ktore mają rozne bziki w tym temacie:)

dla mnie to też były tylko pamiątki z podróży,ale wolałam pochować je głęboko.

Ag... lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania_29 wrote:
    Moja kicia postanowiła wejść do kuwetki z białą farbą do drewna i zrobić mi piękną ścieżkę na podłodze w kocie łapki. Ehhh... stracić ją na chwilę z pola widzenia... ;)

ty wez tego kota, niech ci zrobi wzorek na scianie jak taki malarz z niego:)

Malenq, ania_29 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag.... dziękuję....ja ogólnie nie nosiłam nigdy biżuterii, ani pierścionków, ani kolczyków, jakoś tak mi nie pasowało...ale taki wisiorek może być, tym bardziej, że z każdym tygodniem coraz bardziej "odbija" się od brzuszka jak chodzę heheheh

w PL nie ma tej tradycji, więc większość kobitek widzi biżuterię ;)

MartaKD lubi tę wiadomość

• MartaKD Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zmiana tematu,co sądzicie o wózkach Teutonia? warte swojej ceny czy przesada? u mnie w mieście jest fabryka tych wózków i się tak zastanawiam dopiero czy kupić.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    zmiana tematu,co sądzicie o wózkach Teutonia? warte swojej ceny czy przesada? u mnie w mieście jest fabryka tych wózków i się tak zastanawiam dopiero czy kupić.
    byłabym pomocna gdyby mnie było na niego stać:-/ hehehehe
    ale chętnie się o nim coś więcej dowiem:)

• Ag... Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    dla mnie to też były tylko pamiątki z podróży,ale wolałam pochować je głęboko.

wiesz co? jak tak mysle sobie teraz to z Indii dostalismy takiego slonia wyrzezbionego z jednego kawalka drewna ktory w brzuchu mial 2 malego slonika- bardzo fajnie to wygladalo i mowie ze dam to do sypialni bo nawet pasuje a ze to takie " ciążowe" bylo dla mnie to postawilam. No i jakos sie pozniej udalo ale mysle ze to raczej zasluga Clostibegytu, dupka i HSG jednaK:D

swoja droga w grudniu mielismy leciec do Indii na wesele do tego kolegi no ale niestety nie polece. nie w grudniu:D

Ewelina88 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zastanawiam się czy te wózki mają w sobie coś takiego,co je wyróżnia czy szkoda kasy,bo inne tańsze sa takie same.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    wiesz co? jak tak mysle sobie teraz to z Indii dostalismy takiego slonia wyrzezbionego z jednego kawalka drewna ktory w brzuchu mial 2 malego slonika- bardzo fajnie to wygladalo i mowie ze dam to do sypialni bo nawet pasuje a ze to takie " ciążowe" bylo dla mnie to postawilam. No i jakos sie pozniej udalo ale mysle ze to raczej zasluga Clostibegytu, dupka i HSG jednaK:D

swoja droga w grudniu mielismy leciec do Indii na wesele do tego kolegi no ale niestety nie polece. nie w grudniu:D

Ja w poprzedniej ciąży leciałam samolotem.Poroniłam.Pewnie nie przez samolot,ale teraz boję się nawet jechac dalej samochodem.Tym bardziej,że mam tendencję do zakrzepicy.

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ładne te wozki, nie znam nie slyszalam ale calkiem spoko wygladają. musisz sie przymierzyc bo np dla mnie takie sa za "duze" albo ja za mala do nich a taka mi sie wymarzona emmaljunga podobala.
    no ale juz mam emmaljunge tylko model dostosowany do kurduplowych mam:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    ładne te wozki, nie znam nie slyszalam ale calkiem spoko wygladają. musisz sie przymierzyc bo np dla mnie takie sa za "duze" albo ja za mala do nich a taka mi sie wymarzona emmaljunga podobala.
    no ale juz mam emmaljunge tylko model dostosowany do kurduplowych mam:)
    moja kolezanka ma 152cm wzrostuikupila wlasnie teutonie cosmo.wiec chyba dla nizszych tez pasuje:) ja mam 164cm

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Ja w poprzedniej ciąży leciałam samolotem.Poroniłam.Pewnie nie przez samolot,ale teraz boję się nawet jechac dalej samochodem.Tym bardziej,że mam tendencję do zakrzepicy.

ja latam do Szwajcarii- gin mi mowil ze 2h lot po europie spoko ( gorzej bylo jak jechalam tu 10h autem- ze to bylo gorsze niz samolot), za ocean nie poleca wlasnie z powodu zakrzepicy. ja spaceruje sobie i jest ok.
    no ale indie to syf kiła i malaria wiec nie na podroz w ciązy:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    moja kolezanka ma 152cm wzrostuikupila wlasnie teutonie cosmo.wiec chyba dla nizszych tez pasuje:) ja mam 164cm

napewno są nie twierdze ze nie:) poprostu nie slyszalam nigdy o tej marce.

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe no właśnie Marta dobre pytanie: co może je wyróżniać?
    popatrzyłam na ich stronie i opis wózków nie różni się niczym specjalnym...ale to by było trzeba podotykać wózek, popatrzeć łatwość skałdania itp. a może chodzi tylko o markę?

Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    hehehe no właśnie Marta dobre pytanie: co może je wyróżniać?
    popatrzyłam na ich stronie i opis wózków nie różni się niczym specjalnym...ale to by było trzeba podotykać wózek, popatrzeć łatwość skałdania itp. a może chodzi tylko o markę?

dokladnie- w internecie to wszystko moze cudownie wyglądac:D
    Marta, ale jesli mowisz ze masz blisko to jak rzucisz okiem na zywo to daj znac, z pewnoscia wielu dziewczynom pomoze opinia kgos kto widzial i dotykal:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 12:29

Malenq lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • magdalenka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 10:21

• ania_29 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    ty wez tego kota, niech ci zrobi wzorek na scianie jak taki malarz z niego:)
    Hehehe :D Może trzeba się nad tym zastanowić ;)

Ag... lubi tę wiadomość

201501145565.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    U mnie w c&a nie ma działu ciążowego, chociaż w internecie jest, w h&m jeszcze nie pytałam...a przez internet jakos się boję, ja muszę dotkać i przymierzyć :)

Ja już chyba nie mogę dalej wychodzić, już wcześniej miałam takie napady duszkości i słabo mi się robiło ale to sporadycznie, a od jakiegos tygodnia dłuższe wyjście na miasto kończy się tym, że muszę co jakiś czas przysiąść na ławeczce, jeszcze głupia poszłam na zakupy, 2 litry napojów, kilogram ziemniaków...jak mąż się dowie będzie krzyczał że tyle noszę.

musi byc ten pierwszy raz- zakupy Online sa spoko:) masz nowiutkie niemierzone rzeczy, ktore zawsze mozna oddac w butiku:)
    ja tez sie dlugo nie moglam przemoc- a teraz wole to niz galerie.

i dobrze niech cie okrzyczy:) napoje? ziemniaki? kobieto oszczedzaj sie:) jeszcze sie nadźwigasz w zyciu:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mamuśki. A ja dziś mam ciężki dzień. Głowa pęka, upał straszny, mdli mnie i co chwila oczy same mi się zamykają. Koszmar. Do tego wszystkiego wsaję rano, idę do wc, robię siku a tu jakieś resztki wody w toalecie. Odkręcam kran a tu ani kropli. I jak się tu wyszykować do pracy? Dobrze, że w czajniku trochę było to rozdzieliłam na psa, męża i siebie. Ale prysznic i mycie głowy odpadło mi. Dobrze, że mąż ma pracę obok bloku to jak szłam do swojej poleciałam znowu na siku. A nawet żadnego info nie było, że ma nie być. Jak wrócę i jej nadal nie będzie to zadzwonię do spółdzielni bo jak tak można bez ostrzeżenia? Okropny ten dzień............

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • belldandy Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, pisałyście o jakimś badaniu, które robią w Krakowie za free do 20 tc, jak to się nazywa tzn co trzeba powiedzieć;)?

Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
    Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
    Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
    Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm

[*] 2014 i 2016
  • K_niecierpliwaMama Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AG, dziękuję! Już się dopisałam :)

Maud, chyba masz rację.. wcześniej nie widziałam, że jest tego już ponad 400 stron :O ponad 80 kobitek, z tego, co widzę na liście...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 12:41

ou9mp2.png
‹‹ 437 438 439 440 441 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ